Canlarım
Karnım aç midem bulanıyor çok yemek yemek istiyorum ama aynı zamanda ne yiyceğimi bilemiyor ve hiç birşey yemek istemiyorum .ne yesem diye düşündükçe aklıma her gelen şeye midem bulanıyor.Ay ilk hamilelikte yoktu böyle birşey şaşırdım kaldım.
allah korusun aklın kötü şeyler getirme....herkesin bünyesi farklı...n zaman öğrendin hamile olduğunu?
benm ilk hamilelğimde bel ve karın ağrım yoktu hatta olmamsı iyi değilmiş ama maşşalh 3 yaşında tosun gibi oğlum var
ben 5 ay önce düşük yaptım şimdi 7 haftalık hamileyim bel ve karım ağrım çok fazlydı korktum dr a gittim hemen gayet normal korkma dedi....
tadını çıkart besleyici gıdalardan al bol bol beklki senn bulantın daha sonra başlar kıymetini bil herşeyden ye
canm ilk hamileğin gerçekleştimi yoksa düşük mü yaptın? yani bebeğin yaşıyorsa cinsiyet ne?
Cnm aslan gibi 6 yaşında oğlum var maşallah.bu ikinci çocuğumuz hiç başka gebelik yaşamadım.Çok şükür düşük falan da olmadı bunda risk var ama iyiyim.Hem de ilk bebek 4 kilo doğdu normal d.yaaaaaa
masallah valla ıyı doğurabıldın cnm ben hıc normal doğum dusunemıyomyaaaaaa bıraz dar benım rahımm felan doktor cokda zor olur demısdı baska doktorr
ama dayanamam galıbaa bızızm ailede 2 gunde doğuruyolarr cunku cokzor oluyo doğumlar aslında en sağlıklısı bu ama
sen bir de bana sor nasıl doğdu.çok zor oldu 10 saat sancıdan sonra ama kucağıma alıp kokladığım ilk an kainata değerdi tüm acıyı unutmuştum.ayyy annem mis gibiydi bembeyaz bir pamuk yumağı.bu bebekte de belkiiiiiiii normal yaparım durumuma göre.
ya ben .ok korkuorum normal doğumdan yaaaa, doğum sonrası açılan yerler dikiş falan uffff, sitrese giriorum şimdiden, sezeryan dikiş de istemiorum
Merhaba arkadaşlar hepimizin hamileliği hayırlı uğurlu olsun. 40 haftamız inşallah kolaycacık geçsin. Benim sat 20 Mayıs yani takvime göre 5+2 hamileliğim. Henüz kalp atışını duymadık. Ve henüz doktorumu kesinleştiremedim. Ankara'daki arkadaşlar nereye gittiğinizi söylerseniz sevinirim. Ben akay hastanesine gittim. Doğum öncesinde gitmiştim folik asit başlamıştı. İdrar testimde çift çizgi çıkınca tekrar gittim. Kan tahlili yapmadı sadece ultrason ile baktı keseyi gördü iki hafta sonra kalp atışlarını duymak için gelebilirsin dedi. Bu kadar..
Kızlar dr bana düşük tehlikesine karşı progestan vermişti ama ben hormon almak istemiyorum vücuduma yaaaa içmek istemiyorum o ilacı..içmelimiyim mutlaka..annem der ki düşeceği varsa bir sürahiyi kaldırsan düşer yoksa ne yapsan gitmez... 2 gündür içmiyorum bakalım
ne güzel hamilesin gözün aydınnnngünaydın kızlaarrrrr reglim geçeli 8 gün oldu bugün test yaptım ama iki çizgide çok kırmızıydı acaba test bozuk olabilir yardım edin kızlarrr
Kızlar slm, ya nie bende bi belirti yok, mide bulatısı kusma yok, sadece uyku hali var iştahsızlık var, sebze yemekleri yumurta yiyemiorum, sütü zar zor içiyorum sürekli meyve ve et yemek istiyorum, et olsun başka bişi olmasın, pide döner etli yemekler,,, bende bi gariplikmi var,
cnm
herkeste aynı olmazki bir de dr un iyi olacak .benim ilk doğumda acemi bir ebe ilgisiz dr ve yetersiz bir tıp merkezi yüzünden çok zor oldu.e o zaman 24 yaşındayım maddi imkanlar sınırlı.ama bunda çok şükür öyle değil.herşeyin en iyisi elimin altında.doktorumla da konuştum normal de olsa doğuma girecek.o yüzden daha cesaretliyim.yani koca bir göbeğim kalsın istemiyorum sezeryenle.ama tabi bebeğin gelişine göre şartlar değişirse bilemem onu.
hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
doktorun gerek duymuşki vermiş allah korusun bişey olursa kendi suçlarsın ilacı almadın diye bence ihmal etme.
ne güzel hamilesin gözün aydınnnn
bende öyleyim korkuyorum bende niye yok diye olmak zorunda değilmişiz ama kalp atışlarını duyana kadar rahat edemeyeceğim sanırım sonrada testler için endişeleneceğiz doğum derken nasıl gelecek şubat :)
Bana da vermisti doktor benim kanamam falan yoktu ben bıraktım bi sorunum da yok. Baska bir doktora sordum o bana %100 koruyuculugu kanıtlanmamıs bir ilac bn vermiyorum demisti ben de bıraktım.[/QUO
Bende de kanama yok ama gittiğimde kasıklarım çok ağrıyordu bu yüzden verdi sanırım ama kasık ağrılarım azaldı cumartesi günü gidince sorıyım en iyisi
Canlarım
Karnım aç midem bulanıyor çok yemek yemek istiyorum ama aynı zamanda ne yiyceğimi bilemiyor ve hiç birşey yemek istemiyorum .ne yesem diye düşündükçe aklıma her gelen şeye midem bulanıyor.Ay ilk hamilelikte yoktu böyle birşey şaşırdım kaldım.
merhaba kızlar nasılsınız bakalım....
bugün kötü bir hastane denemesınden sonra bebeğimin kalp atışlarını duyamadım. öyle karmaşık bi ortamdı ki anlatamam size doktorda ilgi falan yoktu zaten yuzumu bıle gormedı sanırım.. sonra oltrasona gonderdı yan tarafta. zaten orası ayrı bi facia. eşimi ta dış kapıda bırakmanın yanında 4-5 kişiyi aynı anda ultrason için odaya aldılar... hiç ama hiç rahat değildi... sonra ultrasonun başındaki kadın bana çok sıkışıksın dedi oysa içtiğim su ik bardaktı yaklaşık 15 dk önce... anlamadım zaten bi önceki hastanede de 1,5 litrelik su gosterilip ıdrara sıkışık olman lazım bu kadar su iç demişlerdi.. yani anlıycanız herşey beni çıldırtmak için var gibiydi. sonra da tuvalete git alttan bakalım dedi... olur canım hanımlarla hepbirliktre kardeş kardeş bakıveririzçıktım tabi hiçbişey demeden. eşimin yanına. bi güzel ağladım ... bi daha oraya muhtaç olmak istemiyorum. haftaya özel bi hastaneye gidicez bakalım... valla bebeğim de Allah'a emanet cidden. inşallah kalbi atıodur ve durumu iyidir.. şu anda yapabildiğim tek şey belenmeme dikkat etmek
Gecmis olsun canım.. Ama takma kafana bosver bebegi de uzmus olurusn yoksa..
Böyle insanlar, böyle hastanler cok var zaten gunumuzde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?