amin inşallah, senin de gözün aydın canım.. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin inşallah..
tatlının yüzüne bakamıyorum halbuki ne çok severdim bütün yeme alışkanlığım değişti resmen iştahı bana çekmiycek babada tatlı sevmez bizde galiba babaya benziycek.birşey merak ediyorum hamilelikte şişme olayı var ya hani aşırı derecede su topluyor vucut nedeni ne acaba tansıyon olabılır mı benım dusuk sureklı en son olcturdugumde 8-5 ti.
tatlının yüzüne bakamıyorum halbuki ne çok severdim bütün yeme alışkanlığım değişti resmen iştahı bana çekmiycek babada tatlı sevmez bizde galiba babaya benziycek.birşey merak ediyorum hamilelikte şişme olayı var ya hani aşırı derecede su topluyor vucut nedeni ne acaba tansıyon olabılır mı benım dusuk sureklı en son olcturdugumde 8-5 ti.
mrb arkadaşlar bende hamile olduğumu öğrendim biraz kaygılıyım ama mutluyum şimdiden cinsiyetini çok merak ediyorum :)
sağolasın canım.benim daha çok küçük sanırım hiç bir belirtim yok henüz bulantı kusma tiksinme vs..inşallahta hep böyle devam ederr
Banada tam tersi hele hele somon yeme dediler.Derin deniz balığı zararlıymış
kalp sesini duysam rahatlıcam derken olmadı dün ve bugün doktordaydım dün biraz kanamam oldu ultrasonda 5+5 haftalık olduğumu keseyi gördüğünü ama meleğimi göremediğini söylediler 10 gün sonra tekrar gideceğim kontrole ama %90 boşmuş %10 ihtimalde geç döllenmiş olabilir dedi ama ümidim yok çünkü benim normalde zaten sata göre 8haftalık olmam gerekiyordu uymuyor oda. internetten araştırdım morfoloji böyle yaparmış 8 yıldır morfoloji yüzünden çocuk sahibi olamıyorduk şimdide olanda yok oluyor.......
dur bakalim hemen üzme kendini insallah gec döllenmedir bendede öyle sata göre hic uyumlu degil gerce bende zaten yumurtlama sorunu vardi
ne zaman adet olmaliydim bilmiyorum cünkü genelde kendiligimden adet olamiyordum
sana doktor alttanmi yoksa karnindanmi bakti
benim hic hamilelik belirtim yok ben gecen hafta gittim karnimdan bakildi kesenin büyüdügünü gördük fakat ben endiselendigimi anlattim doktoruma
bos gebelikten falan alttan bakalim dedi daha belirgindi kalbide atiyordu bence sende baska doktora git alttan baktir bide hic bir sakincasi olmuyor
benimki yapismis rahimime saklaniyormus o yüzden karnimdan bakinca daha kücük görünüyor
Evet canım öyle gerçekten.Ama ben hiç süt içemiyorumvallaha sana bise diyeyimmi doktorlarin dedikleri hic birbirini tutmuyor ben bu tür seyleri kitaplardan okuyorum sanada tavsiye ederim
kitap yoksa internetten arastir bak yabanci dilin varsa yabanci sitelerde daha detayli anlatiyor balik her türlü faydali bir besin helede
hamilelikte özellikle balik, ceviz, süt ürünleri mutlaka tüketmeliyiz
bende aynıyım, tatlıya asla dayanamayan ben helekı cikolata gunde 2 paket cıkolata yerdım sımdı yanından gecmıyorum, birde kırmızı et urunlerınden tıksındım nedense
amin amin inşallah..
bende bulantı filan yok da halsizlik ve nadiren de uyku oluyor.. tıpkı şu an uyumak istediğim gibi..
nedenini bilmiyorum ama benim de 2-3 gündür ayaklarım şişiyor..
Bende de mide yanması başladı 2 gündür.Bulantım yok sürekli progestan kullandığım içinde uyuyorum mide yanmasına da çözüm bulamadım
herkese selam
ben de bu sayfadan ilerlemeye karar verdim....
güzel paylaşımlar olur inşallah....
7+3 üm hesaplamalara göre...ve buna göre de şubatın sonlarına doğru Allah nasip ederse doğum....
ama biraz daha küçük olduğunu söylüyor doktorum bir hafta kadar....
bugün kontrolümüz vardı....kalp atışını duyduk miniciğin...güm güm...iki kere doktor dinletmedi "fazla zorlamayalım" dedi....
düşük tehlikesi olan bi gebeliğim var....
progestan,kan sulandırıcı coraspin ve de göbişimizden -Rabbim sonuna kadar nasip etsin inşallah-- her gün bir iğnemiz var...ve folikacid
sağlıklı olması hepimizin tek dileği....çoooooooook sağlıklı olurlar ve ömür boyu sağlıklı yaşarlar inşallah....
tekrar güzel ve birbirimizi aydınlatacak paylaşımlar diliyorum....
sıkıntısız bir şekilde gebeliğimizin--burda olan olmayan herkesin--sonlanmasını diliyorum Rabbimden...
Allah isteyen herkese ne zaman yaşamak istiyorlarsa bekletmeden de nasip etsin inşallah anneliği
Bende de mide yanması başladı 2 gündür.Bulantım yok sürekli progestan kullandığım içinde uyuyorum mide yanmasına da çözüm bulamadım
canım sana katıolıyorum benımde doktor bos olabılrı kesen dedı mol gebelık felan dedı 1 hafta daha bekleyelım dedı o bır hafta cok zor gecdı gec döllenme olmuss
cunkuu benımkıde adetle uyusmuyor ben 2.5 hafta gerıden gelıyor gebelıgım dusunn ben hep dua ettım bıde hep ıyıdusun ıyıolsunn ben hep öle yaptımm
senin son adetin nezamandi kac haftaliksin su an
ben en son 9 mayista adet olmustum atesimide ölcüyordum sürekli
ama ne zaman yumurtlamisim halen bilmiyorum fark edemiyorum dolayisi ile acaba hangi gün hamile kaldim bilemiyorum
su an ben 7 haftaligim fakat bebegim gecen hafta ultrasonda 6 haftalikken 4 mm idi acaba cokmu kücük yoksa normalmi diyorum
baskalarinin cizelgelerine bakiyorum daha büyük bebekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?