mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

amin inşallah, senin de gözün aydın canım.. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin inşallah..

sağolasın canım.benim daha çok küçük sanırım hiç bir belirtim yok henüz bulantı kusma tiksinme vs..inşallahta hep böyle devam ederr[/QUOTE]

amin amin inşallah..

bende bulantı filan yok da halsizlik ve nadiren de uyku oluyor.. tıpkı şu an uyumak istediğim gibi..

nedenini bilmiyorum ama benim de 2-3 gündür ayaklarım şişiyor..

aynı durum bende de ar cnm, tatlıya tahammülüm yok. su toplama olayı yanlış bilmiyosam şu şekilde cnm. hamilelikte vücut kortizon hormonu salgılıyo. kortizon da bilirsiniz vücuttaki tuzla birlikte suyu tutuyo o da şişmeye sebep oluyo. yanılıo olabilirim tabiki o nedenle tuzu mümkün olduğunca az tüketirsek şişme de az olur sanıyorum. ama kendi adıma özellikle tuzlu şeyler yemek istiyorum benim de 8-4 çıktı tansiyonum, baya düşük yani

çalışıyorsan belki o yuzdendır bende calısıyorum yuruyus yapamıyorum epeydır hep dıkkat ettım bu ara yorulmamaya sanırım ondan benım kı de bıleklerımde hıssettım bende dun eşim yok bir değişiklik diyor ama sanki bana hafıf şiş gıbı gelıyor kılom halen artmadı hatta bır ıkı kılo vermısım bıle sanırım ucuncu aydan sonra degısecek kilo almasamda heryerim kocaman geliyor bana :) bebelerimiz iyi olsunda gerisi boş dimi yaaa.."Eşim dalga geçiyor benimle sen eve ultrason cıhazı alırsın yakında diye çok özlüyorum napıyım diyorum ilk kalp atışını gördükten sonra hep göresi geliyor insanın":)

mrb arkadaşlar bende hamile olduğumu öğrendim biraz kaygılıyım ama mutluyum şimdiden cinsiyetini çok merak ediyorum :)

cnm vıcutta ödem toplama dıyolar ama son aylara yakın oluyo bır arkadasımda oldu fazla tuzlu yıyodu bıde tatlı ondan olmus dedı doktor halıyle tansıyonuda etkılıyo tabı ama nasıl bır sısdı ayaklar kutuk gıbı cok zoryaa ölede ıns hıc bırımız öle olmayızz 2 hafta erken doğum yapmak zorunda kaldı zatee

bende aynıyım, tatlıya asla dayanamayan ben helekı cikolata gunde 2 paket cıkolata yerdım sımdı yanından gecmıyorum, birde kırmızı et urunlerınden tıksındım nedense

sağolasın canım.benim daha çok küçük sanırım hiç bir belirtim yok henüz bulantı kusma tiksinme vs..inşallahta hep böyle devam ederr

amin amin inşallah..

bende bulantı filan yok da halsizlik ve nadiren de uyku oluyor.. tıpkı şu an uyumak istediğim gibi..[/QUOTE]

aman olmasında canım ama ılerkı zamanlarda mutlaka az yada cok bı farklılık oluyor, bende asırı kusma mıde bulantısı yok ama tıksınme ve yeme bozuklugu var bır ıstahla oturuyorum sonra bır lokma yıyıp kalkıyorum sonrada sıskınlıkten gazdan mahvoluyorum azı bıle yetıyor yanı bıde yesem ne olur:)

Bende de mide yanması başladı 2 gündür.Bulantım yok sürekli progestan kullandığım içinde uyuyorum mide yanmasına da çözüm bulamadım

Banada tam tersi hele hele somon yeme dediler.Derin deniz balığı zararlıymış

vallaha sana bise diyeyimmi doktorlarin dedikleri hic birbirini tutmuyor ben bu tür seyleri kitaplardan okuyorum sanada tavsiye ederim
kitap yoksa internetten arastir bak yabanci dilin varsa yabanci sitelerde daha detayli anlatiyor balik her türlü faydali bir besin helede
hamilelikte özellikle balik, ceviz, süt ürünleri mutlaka tüketmeliyiz

dur bakalim hemen üzme kendini insallah gec döllenmedir bendede öyle sata göre hic uyumlu degil gerce bende zaten yumurtlama sorunu vardi
ne zaman adet olmaliydim bilmiyorum cünkü genelde kendiligimden adet olamiyordum
sana doktor alttanmi yoksa karnindanmi bakti
benim hic hamilelik belirtim yok ben gecen hafta gittim karnimdan bakildi kesenin büyüdügünü gördük fakat ben endiselendigimi anlattim doktoruma
bos gebelikten falan alttan bakalim dedi daha belirgindi kalbide atiyordu bence sende baska doktora git alttan baktir bide hic bir sakincasi olmuyor
benimki yapismis rahimime saklaniyormus o yüzden karnimdan bakinca daha kücük görünüyor

canım sana katıolıyorum benımde doktor bos olabılrı kesen dedı mol gebelık felan dedı 1 hafta daha bekleyelım dedı o bır hafta cok zor gecdı gec döllenme olmuss
cunkuu benımkıde adetle uyusmuyor ben 2.5 hafta gerıden gelıyor gebelıgım dusunn ben hep dua ettım bıde hep ıyıdusun ıyıolsunn ben hep öle yaptımm

Evet canım öyle gerçekten.Ama ben hiç süt içemiyorum

aman olmasında canım ama ılerkı zamanlarda mutlaka az yada cok bı farklılık oluyor, bende asırı kusma mıde bulantısı yok ama tıksınme ve yeme bozuklugu var bır ıstahla oturuyorum sonra bır lokma yıyıp kalkıyorum sonrada sıskınlıkten gazdan mahvoluyorum azı bıle yetıyor yanı bıde yesem ne olur:)[/QUOTE]

Bende halsizim et ü,rünlerinden tiksiniyorum

Bende de mide yanması başladı 2 gündür.Bulantım yok sürekli progestan kullandığım içinde uyuyorum mide yanmasına da çözüm bulamadım

benımde seninle aynı mıdem gaz yapıyor butun herşey kendim bile kötü kokuyorum sanki herşeyden tiksiniyorum sütten yoğurttan dr rennıe duo şurup verdi oda middemi bulandırıyor zorla içiyorum bir saat rahatlıyorum sonra yine başlıyo tiksinme

ben senden daha çok ilaç kullanıyorum çünkü benımki tüp baby ben folıc plus+estrofem+2 adet clexane 10 bin ünite+coraspirin+crnone jel günde iki kere ama sonu güzel olsun yeter ben razıyım 1o sene oldu evleneli ve bu 3. tüp bebek denemem inşallah sorunsuz olur

arkadaşlar ben de hergün bir yığın ilaç alıyorum.kan sulandrıcı iğne,şeker ilacı,kortizon,aspirin,folil asit.hiç gözümde büyümüyor.hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım eminim bunların hepsini unutucaz.

Son düzenleme:

merhaba
bulanti bendede yok cok sükür fakat ayni sendeki gibi bir kac gündür mide yanmasi var biraz dikkat et ne yediginde miden yaniyor mesela
ben sarimsakli yogurt yedigimde yaniyor resmen kivraniyorum yanmasindan o yüzden daha agzima sarimsakli yogurt sürmüyorum
yurt disindan bi hamilelik cayim var rahatlatici galiba mide bulantisi icin onu iciyorum geciyor yanmasi
ben bi ara icinde neler varmis bakayim sana yazarim tek tek arastir internette aktardan yaptirirsin ayni karisimi

senin son adetin nezamandi kac haftaliksin su an
ben en son 9 mayista adet olmustum atesimide ölcüyordum sürekli
ama ne zaman yumurtlamisim halen bilmiyorum fark edemiyorum dolayisi ile acaba hangi gün hamile kaldim bilemiyorum
su an ben 7 haftaligim fakat bebegim gecen hafta ultrasonda 6 haftalikken 4 mm idi acaba cokmu kücük yoksa normalmi diyorum
baskalarinin cizelgelerine bakiyorum daha büyük bebekleri

benımde 6 haftalık 4.4 mm di çizelgemde buyuk gözüküyor ama normalde öle değil üzülme dr normal dedi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…