mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz?doktorum bana FOLBİOL yazdı,günde 1 adet alıyorum 5 mg lık.bide folik plus varmış.
onun daha iyi olduğunu duydum.
folbiol kullananlar günde kaç tane içiyorsunuz?3 olmasımı gerekiyo?arayıp doktoruma sorucam ama nedense çekiniyorum!::26:
 
Ben folic plus içiyordum..günde 3 tane..Folbiolü günde 1 tane veriyor doktorlar..Heralde miligramından kaynaklanıyor..
İkiside folic asit içeriyor..İkisi de güzel ilaç...Endişelenmeden içebilirsin..
 


folik plus'ın miligramı folbiol'e göre daha düşük. o nedenle folik plus günde 3 kez alınıyor. folbiol günde 1 kez alınıyor. ben folik plus kullanıyordum ama mide bulantım fazla olduğundan folbiol'e geçtim doktoruma danışarak. için rahat olsun günde 1 kez folbiol almak gerekiyor.
 
günaydın kızlarr..bende hamilelik çizelgesi yapmak istiyorum nasıl ypacağım yardım edecek güzel bir anne adayı yokmu acabaaaaa
 




sağolun kızlar sizin yazdıklarınız umut oluyor bana. İnanın öğrendiğim günden beri saldım kendimi 2 doktora gittik alttanda muayene oldum ve normalde sata göre 8 haftalık olamam lazımdı ben 5+5 tim onlarda uymuyor bekleyeceğiz bakalım. bunca şeyin yanında ilaçlar da felaket mide bulantısı yapıyor hiç bişey yiyesim yok şimdiden kürtajı düşünmeye başladığım ilk defa olucak meleğim yoksa korkuyorum.

sizlerinde bebişlerinizi allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
 
canlarım hepinize günaydın

kızlar ben geceden beri kötüyüm karın ve bel ağrısı çekiyorum mide bulantısı da cabası.yarın dr gidecem umarım yine bir sorun yoktur.gece boyu çok az uyudum şimdi gözkapaklarımın her biri 30 kg.kafam kazan gibi nedir bu halim bilmiyorum ya.
 
Güle güle kullan tatlım =) Amin Allah'ım onları bize bagıslasın..

aminnnn aminnnnn bende bir göreydim elini ayağını inş. içim rahat edecek:))bu arada canım birşey soracağım sana ya ben yoğun çalışıyorum ya haliyle evdede dinlenemiyorum arada kasıkğıma hızlı bir şekilde batma kasılma tarzı ağrı giriyor 3-5 sn sürüyor sence normalmi canım bu sendede oldumu yada yaşayan varmı bildiğin
 

Normal canım ben gebeligimi zaten kasıgımdaki batmalarla anlamıstım. Kasıgında agrı olması rahmin buyumesinden kaynaklanıyor.
Arada bir ayaklarını uzat dinlen ama.
 
Normal canım ben gebeligimi zaten kasıgımdaki batmalarla anlamıstım. Kasıgında agrı olması rahmin buyumesinden kaynaklanıyor.
Arada bir ayaklarını uzat dinlen ama.

5 haftalık ya benim bu haftalarda normal diyorsun yani inş.bir sorun teşkil etmez dinlenemiyorum çünkü 12 saate yakın yoruluyorum ve haliylede yatamıyorum rabbim korusun onları yaaaa .ALLAHım ''ol'' dedi ve oldu mucizemiz ve inş.sonuna kadarda koruyacaktır meleklerimizi
 

Benim hala kasıgımda agrılar var canım 7. haftada doktora gittigimde sormustum normal agrılar demisti. İcini ferah tut sen. Allah'ım onları bize verdiyse korumasını da bilir =)
 
Benim hala kasıgımda agrılar var canım 7. haftada doktora gittigimde sormustum normal agrılar demisti. İcini ferah tut sen. Allah'ım onları bize verdiyse korumasını da bilir =)

inş.canım valla konuşmak içimi rahatlatıyor yoksa çok kaygı ediyorum buda olumsuz etkiler bebeği biliyorum seninle konuşmak iyi geldi canım yaaaa sağolasın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…