kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz?doktorum bana FOLBİOL yazdı,günde 1 adet alıyorum 5 mg lık.bide folik plus varmış.
onun daha iyi olduğunu duydum.
folbiol kullananlar günde kaç tane içiyorsunuz?3 olmasımı gerekiyo?arayıp doktoruma sorucam ama nedense çekiniyorum!::26:
benimde ilk örendiğimde 8-9 hafta arası olması gerekirken,6 hafta çıktı, aynen senin gibi kalp atışını duymaya diye bi heycan gittik bişey görünmedi,olmuycak bişey oldu tedavi olduğum halde geç döllenme olmuş,şimdi 16 haftalık hamileyim umarım geç döllenmedir..
Bende ilk doktora 5 haftalıkken gitmiştim..Aynısını söyledi doktor..Kese var gibi , yok gibi dedi..Olsa da içi boş olabilir dedi..Yani acayip korkuttu beni..Hep en kötüsünü söylerler zaten..Karşısındakinin psikojisini düşünmezler..
Ben de geç döllenmişim ve MaşAllah su anda 11+1 hamileyim..Hiç bir sorun yok..
inşAllah Sizin de öyle olcak...
dur bakalim hemen üzme kendini insallah gec döllenmedir bendede öyle sata göre hic uyumlu degil gerce bende zaten yumurtlama sorunu vardi
ne zaman adet olmaliydim bilmiyorum cünkü genelde kendiligimden adet olamiyordum
sana doktor alttanmi yoksa karnindanmi bakti
benim hic hamilelik belirtim yok ben gecen hafta gittim karnimdan bakildi kesenin büyüdügünü gördük fakat ben endiselendigimi anlattim doktoruma
bos gebelikten falan alttan bakalim dedi daha belirgindi kalbide atiyordu bence sende baska doktora git alttan baktir bide hic bir sakincasi olmuyor
benimki yapismis rahimime saklaniyormus o yüzden karnimdan bakinca daha kücük görünüyor
canım sana katıolıyorum benımde doktor bos olabılrı kesen dedı mol gebelık felan dedı 1 hafta daha bekleyelım dedı o bır hafta cok zor gecdı gec döllenme olmuss
cunkuu benımkıde adetle uyusmuyor ben 2.5 hafta gerıden gelıyor gebelıgım dusunn ben hep dua ettım bıde hep ıyıdusun ıyıolsunn ben hep öle yaptımm
günaydın kızlarr..bende hamilelik çizelgesi yapmak istiyorum nasıl ypacağım yardım edecek güzel bir anne adayı yokmu acabaaaaa
Ben yapayım canım bana sat ını yaz =)
yaa süpersin canım ya uğraşıyorum yapamadım en son adet tarihim 3 haziran canım başka bilgi gereklimi
Uzerinde ne yazsın istiyorsun onu da soyle bitanem yapayım hemen =)
meleğim annesini buldu...rabbim sen bizi koru.... yazarsan çoook mutlu olurum bitanemmm ellerine sağlıkkkk çok teşekür ederim..
http://lbdf.lilypie.com/uBYGp3.png
al canım bunu özel mesajlardan profili duzenle de ordan cizelge bolumune yapıstır ve kaydet de =)
çok sağol canım tekrar ellerine sağlık mutlu ettin beni çokkrabbim meleklerimizi korusun inş.
Güle güle kullan tatlım =) Amin Allah'ım onları bize bagıslasın..
aminnnn aminnnnn bende bir göreydim elini ayağını inş. içim rahat edecek:))bu arada canım birşey soracağım sana ya ben yoğun çalışıyorum ya haliyle evdede dinlenemiyorum arada kasıkğıma hızlı bir şekilde batma kasılma tarzı ağrı giriyor 3-5 sn sürüyor sence normalmi canım bu sendede oldumu yada yaşayan varmı bildiğin
Normal canım ben gebeligimi zaten kasıgımdaki batmalarla anlamıstım. Kasıgında agrı olması rahmin buyumesinden kaynaklanıyor.
Arada bir ayaklarını uzat dinlen ama.
5 haftalık ya benim bu haftalarda normal diyorsun yani inş.bir sorun teşkil etmez dinlenemiyorum çünkü 12 saate yakın yoruluyorum ve haliylede yatamıyorum rabbim korusun onları yaaaa .ALLAHım ''ol'' dedi ve oldu mucizemiz ve inş.sonuna kadarda koruyacaktır meleklerimizi
Benim hala kasıgımda agrılar var canım 7. haftada doktora gittigimde sormustum normal agrılar demisti. İcini ferah tut sen. Allah'ım onları bize verdiyse korumasını da bilir =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?