inş.canım valla konuşmak içimi rahatlatıyor yoksa çok kaygı ediyorum buda olumsuz etkiler bebeği biliyorum seninle konuşmak iyi geldi canım yaaaa sağolasın
herkese günaydıın.. ben yine bişey sormak isriyorum :))
hani şimdi bizler kalp atışlarını dinledikya bebişlerimizin,doktor sizlere dakikada nekadar attığını söyledimi?
bana sadece gayet iyi olduğunu söyledi.ama ben şimdi çok merak ettim.o gün doktora sormakta aklıma gelmemişti.ultrason kağıdığını iceliyorumda acaba yazıyormu diye,bişey anlayamadım.
sizlerinkinde yazıyormu?
ne yazması gerekiyo..
Ben duymadım kalp atıslarını sadece gordum oyle bisey de soylemedi doktorum bana. Bence kafaya takılacak bisey degil yani.
Bosver sen ayrıntıları hamileliginin bebisinin tadını cıkart..[/QUO
evet öyle her ayrıntıya takılmmamak en iyisi aslında ama ilk bebiş olunca panik yapılmadn durulmuyo!!
bende rahat olmak istiyoruummmmm....
Ne demek tatlım aklına takılan bisey olursa sorabilirsin bilgim varsa eger yardımcı olurum sana elimden geldigince =)
canlarım hepinize günaydın
kızlar ben geceden beri kötüyüm karın ve bel ağrısı çekiyorum mide bulantısı da cabası.yarın dr gidecem umarım yine bir sorun yoktur.gece boyu çok az uyudum şimdi gözkapaklarımın her biri 30 kg.kafam kazan gibi nedir bu halim bilmiyorum ya.
senin son adetin nezamandi kac haftaliksin su an
ben en son 9 mayista adet olmustum atesimide ölcüyordum sürekli
ama ne zaman yumurtlamisim halen bilmiyorum fark edemiyorum dolayisi ile acaba hangi gün hamile kaldim bilemiyorum
su an ben 7 haftaligim fakat bebegim gecen hafta ultrasonda 6 haftalikken 4 mm idi acaba cokmu kücük yoksa normalmi diyorum
baskalarinin cizelgelerine bakiyorum daha büyük bebekleri
herkese günaydıın.. ben yine bişey sormak istiyorum :))
hani şimdi bizler kalp atışlarını dinledikya bebişlerimizin,doktor sizlere dakikada nekadar attığını söyledimi?
bana sadece gayet iyi olduğunu söyledi.ama ben şimdi çok merak ettim.o gün doktora sormakta aklıma gelmemişti.ultrason kağıdığını iceliyorumda acaba yazıyormu diye,bişey anlayamadım.
sizlerinkinde yazıyormu?
ne yazması gerekiyo..
günaydın canım, şimdi nasılsın ağrıların hala devam ediyor mu??
cnm doktor söledı bana hem duyduk hemde 135 atıyo dedı normalıde bu dedı 134 yada 135 olması lazımmıs öle söledı senın kalp astısın olmasına ıhtımal yok dedı gulusduk hatta
doktorumun söylediğine göre belli sayda bir kalp atışı duyulması gerekiyormuş.. yarın gidicez bakalım tekrar..
inşallah sağlıklıdır bebişim..
Bugün kontrolüm vardı..
Aynı zamanda ikili test yapıldı..Bebeğimin esnesinde ödem gözüktü..Her cocukta olurmuş bu haftalarda ama en fazla 3 mm olurmuş..Bizimkisi 6.64 mm cıktı..Başka bir doktora sevketti doktor..Özel muayenehaneye gittik..KArı koca 2 kadındoğumcu uzun uzun incelediler..sonuç aynı..İnşallah 16 haftada amniosentez yapılıp sonuç belli olcak..
Doxm sendromu olma ve bunun gibi riskler varmış..Gebelik sonlandırılabilinirmiş.. bir ihtimal hiç birşeyde cıkmayabilirmiş..İnşallah birşey cıkmaz..Dua edin bana
Hastanede 2 doktor birden baktı..bide özel muayenehanede 2 doktor baktı..Kesin var yani..Zaten biz bile görebiliyoruz..O kadar net..
Yavrum benim maşallah ne kadar da büyümüş ya..Eli, kolu, ayakları sürekli hareket halinde..İnşallah bişey olmaz bebişime..Sağ salim doğar..
Bir de doktorların görüşüne göre kız gibi gözüküyor dediler..
Hastanede 2 doktor birden baktı..bide özel muayenehanede 2 doktor baktı..Kesin var yani..Zaten biz bile görebiliyoruz..O kadar net..
Yavrum benim maşallah ne kadar da büyümüş ya..Eli, kolu, ayakları sürekli hareket halinde..İnşallah bişey olmaz bebişime..Sağ salim doğar..
Bir de doktorların görüşüne göre kız gibi gözüküyor dediler..
belirli bi sayıda atması gerektiğini bende duymuştum.ama o sayı nedir bilmiyorum.kendi kendime maraklandım işte..:44:
ya 140 ya da 160 tı ama net hatırlamıyorum yarın sorarım doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?