mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

inş.canım valla konuşmak içimi rahatlatıyor yoksa çok kaygı ediyorum buda olumsuz etkiler bebeği biliyorum seninle konuşmak iyi geldi canım yaaaa sağolasın

Ne demek tatlım aklına takılan bisey olursa sorabilirsin bilgim varsa eger yardımcı olurum sana elimden geldigince =)

herkese günaydıın.. ben yine bişey sormak istiyorum :))
hani şimdi bizler kalp atışlarını dinledikya bebişlerimizin,doktor sizlere dakikada nekadar attığını söyledimi?
bana sadece gayet iyi olduğunu söyledi.ama ben şimdi çok merak ettim.o gün doktora sormakta aklıma gelmemişti.ultrason kağıdığını iceliyorumda acaba yazıyormu diye,bişey anlayamadım.
sizlerinkinde yazıyormu?
ne yazması gerekiyo..

Son düzenleme:

Ben duymadım kalp atıslarını sadece gordum oyle bisey de soylemedi doktorum bana. Bence kafaya takılacak bisey degil yani.
Bosver sen ayrıntıları hamileliginin bebisinin tadını cıkart..

doktorumun söylediğine göre belli sayda bir kalp atışı duyulması gerekiyormuş.. yarın gidicez bakalım tekrar..
inşallah sağlıklıdır bebişim..

günaydın canım, şimdi nasılsın ağrıların hala devam ediyor mu??

cnmnor malde 29 nısan son addt tarıhım aslında ama ona göre hesaplamıyoruz artık cunkuu mayısda 15 gıbı hamıle kalmısım galıba benn tahmınımcee suan 8+1 haftalığımm ultrasondan ölcdu doktor gec döllenme olmus baya dedı hatta ılk zamanlarda cok korkuttu bızı bebek olmayabılır kesede dıyee senınkıde gec döllenme olmus olabılır cnm suan hersey yoplund adedı doktor bıdaha temmuzun 20 felan gıdecem doktora artık sen hafta hafta gebelık yaz googlkeden ordan takıbett haftana göre bakk herk esın yumurtlama dönemı değişebılıyo cunkuu ondan kucuk yada buyuk olabılır yanı

cnm doktor söledı bana hem duyduk hemde 135 atıyo dedı normalıde bu dedı 134 yada 135 olması lazımmıs öle söledı senın kalp astısın olmasına ıhtımal yok dedı gulusduk hatta

bugün tam 8+4 olduk bebeğimle her geçen gün daha çok alışıyorum varlığını hissetmek nasıl muhteşem bir duyguymuş.Annemi daha çok özler oldum.Daha çok düşünür oldum bu aralar.Mide yanmalarım kilo kaybım ve neredeyse bütün gün süren kusma bulantı nöbetlerim son sürat devam ediyor.Ama hiç bir şey umurumda değil.Rabbimin nimeti gözüyle bakıyorum her şeye.Rabbim isteyen herkese hayırlısını nasip etsin ve tüm biz anne adaylarını da kolaylıklar versin sağlıkla inşallah kavuşuruz bebeklerimize.

Bugün kontrolüm vardı..
Aynı zamanda ikili test yapıldı..Bebeğimin esnesinde ödem gözüktü..Her cocukta olurmuş bu haftalarda ama en fazla 3 mm olurmuş..Bizimkisi 6.64 mm cıktı..Başka bir doktora sevketti doktor..Özel muayenehaneye gittik..KArı koca 2 kadındoğumcu uzun uzun incelediler..sonuç aynı..İnşallah 16 haftada amniosentez yapılıp sonuç belli olcak..
Doxm sendromu olma ve bunun gibi riskler varmış..Gebelik sonlandırılabilinirmiş..%15 bir ihtimal hiç birşeyde cıkmayabilirmiş..İnşallah birşey cıkmaz..Dua edin bana

kötü düşünüp kendini de bebeğini de üzme cnm sakın. Allah'ın izniyle hiç bişiciği yoktur bebişinin, sağlıkla doğar anneciğinin kucağına. başka bi doktora filan da git bence. böyle bi durum olduğunu da söyleme. bakalım o görebilicek mi? ne biliym doktorlara da güvenemez olduk.

Hastanede 2 doktor birden baktı..bide özel muayenehanede 2 doktor baktı..Kesin var yani..Zaten biz bile görebiliyoruz..O kadar net..

Yavrum benim maşallah ne kadar da büyümüş ya..Eli, kolu, ayakları sürekli hareket halinde..İnşallah bişey olmaz bebişime..Sağ salim doğar..

Bir de doktorların görüşüne göre kız gibi gözüküyor dediler..

olsun sen kötü düşünme cnmcım. elma yanaklı, kiraz dudaklı,melekler gibi, sapasağlam, sağlıklı mı sağlıklı bi kızın olucak inşallah. böyle düşün. biliyorum zor bi durum ama , dua edip, iyi düşünmekten başka yapçak bişi yok. Allah dualarını kabul eder inşallah.

Korkma sen bitanem kotu seyler de dusunme sakın..
Allah'ın izniyle sagsaglim dogacak yavrun.. Ama sakın olaki sakat vs. derlerse duzelmiyor derlerse asla aldırma. Cunku o artık bir canlı ve kalbi atıyor.
Allah onu sana ne sekilde olursa olsun emanet gonderdi Allah onu yanına alana kadar o sana emanet canım sakın unutma bunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…