Bugün kontrolüm vardı..
Aynı zamanda ikili test yapıldı..Bebeğimin esnesinde ödem gözüktü..Her cocukta olurmuş bu haftalarda ama en fazla 3 mm olurmuş..Bizimkisi 6.64 mm cıktı..Başka bir doktora sevketti doktor..Özel muayenehaneye gittik..KArı koca 2 kadındoğumcu uzun uzun incelediler..sonuç aynı..İnşallah 16 haftada amniosentez yapılıp sonuç belli olcak..
Doxm sendromu olma ve bunun gibi riskler varmış..Gebelik sonlandırılabilinirmiş..%15 bir ihtimal hiç birşeyde cıkmayabilirmiş..İnşallah birşey cıkmaz..Dua edin bana
herkese günaydıın.. ben yine bişey sormak istiyorum :))
hani şimdi bizler kalp atışlarını dinledikya bebişlerimizin,doktor sizlere dakikada nekadar attığını söyledimi?
bana sadece gayet iyi olduğunu söyledi.ama ben şimdi çok merak ettim.o gün doktora sormakta aklıma gelmemişti.ultrason kağıdığını iceliyorumda acaba yazıyormu diye,bişey anlayamadım.
sizlerinkinde yazıyormu?
ne yazması gerekiyo..
şimdi iyiyim canım dün gece 1 saat kadar cam açıktı çekyatta uyuyakalmışım sanırım üşüttüm ondan ağrıdı.çok şükür şimdi iyiyim tşk ederim
Korkma sen bitanem kotu seyler de dusunme sakın..
Allah'ın izniyle sagsaglim dogacak yavrun.. Ama sakın olaki sakat vs. derlerse duzelmiyor derlerse asla aldırma. Cunku o artık bir canlı ve kalbi atıyor.
Allah onu sana ne sekilde olursa olsun emanet gonderdi Allah onu yanına alana kadar o sana emanet canım sakın unutma bunu..
Bugün kontrolüm vardı..
Aynı zamanda ikili test yapıldı..Bebeğimin esnesinde ödem gözüktü..Her cocukta olurmuş bu haftalarda ama en fazla 3 mm olurmuş..Bizimkisi 6.64 mm cıktı..Başka bir doktora sevketti doktor..Özel muayenehaneye gittik..KArı koca 2 kadındoğumcu uzun uzun incelediler..sonuç aynı..İnşallah 16 haftada amniosentez yapılıp sonuç belli olcak..
Doxm sendromu olma ve bunun gibi riskler varmış..Gebelik sonlandırılabilinirmiş..%15 bir ihtimal hiç birşeyde cıkmayabilirmiş..İnşallah birşey cıkmaz..Dua edin bana
Hastanede 2 doktor birden baktı..bide özel muayenehanede 2 doktor baktı..Kesin var yani..Zaten biz bile görebiliyoruz..O kadar net..
Yavrum benim maşallah ne kadar da büyümüş ya..Eli, kolu, ayakları sürekli hareket halinde..İnşallah bişey olmaz bebişime..Sağ salim doğar..
Bir de doktorların görüşüne göre kız gibi gözüküyor dediler..
Bugün kontrolüm vardı..
Sen içini ferah tut stres yapma.Rabbim herşeyin hayırlısınız nasip eder.
Öncelikle herkesi tebrik ediyorum bende iki çizgiyi 27 mayısta gördüm 30 mayıstada keseyi gördük ilk gebeliğim dış gebelikti dolayısıyla çok sevindim gerçi kahve rengi az az akıntım var bebek iyi görünüyor bende bulantılar var her belirti var ama bu akıntılar geçmiyor.Sizde de aynı durum varmı yada oldu mu? Yine kafaya takmıyorum tadını çıkarmaya çalışıyorum inşallah herbirmiz kova burcu miniklerimizi kucağımıza alırız peşpeşe...
Bulantı bendede oldu hemen acıkıyorsun yiyorsun miden bulanıyor, yada çıkarıyorsun yine birşeyler yemek zorunda kalıyorsun kusak halsiz bırakıyor..sabahın köründe bulantıyla kalkıyorum çoğu zaman çıkarıyorum kahvaltı yapıp midemde durmasını sağlamak ve o halsizlikle o iç fenalığıyla akşam 5 e kadar nerdeyim bilmeden sürünüp akşam saatlerinde biraz gözüm açılıyor...gecede 11 oldumu gözlerim kapanıyor...ama günler geçtikçe bulantı şiddeti azaldığını hissediyorum yine bir öğürme refleksleri oluyor yemekten içmekten tiksinme oluyor...ama çocuk için ne besin alıyor diye dertlenmiyorum ona gerekli olan herşeyi zaten vücut kendi kimyasından avans veriyor onun ihtiyacı zaten o kadar az ki...topu topu 4 cm 5 gr..o yüzden çok kafana takma ama 4.cü aydan itibaren zaten bulantılarımız biter nispeten ağzımızın tadı gelir besleriz bebişlerimizi..seninki kaç haftalık?
6+5 deyim bugün itibariyle..bugün daha kötü gibiyim ben ya(dün daha iyiydim..günüm günümü tutmuyor..senin bebiş sanırım daha büyük..kaçıcıncı haftandasın?umarım benim bulantılrım da geçer ya da azalır..bu hafta tatil planımız var..böyle kötü gidersem ertelemek zorunda kalacağım..patladım sıkıntıdan..kanepenin köşesinde gün geçiyor,yemek bile yapamıyorum..kasık ağrın var mı senin de?
arkadaşlar ben de şubat annesi olacağım hayırlısıyla..6+4 deyim bugün..iki gündür mide bulantım azaldı,ama uykum çookkk,halsizim..ama bulantı en kötüsü,çok iştahsızım..yoğurt vs yiyorum..haftaya tatil planım var,ne yapsam bilemiyorum..doktor herşey yolunda kalbi etıyor kesesi var olması gereken yerde dedi..ama küçük bi lekelenme oldu die progestan verdi sarhoş gibi ediyor beni,bi bitseydi..kasıklarınızda hala adet sancısı gibi kramplar giriyor mu sizinde bunu merak ediyorum..
Kızlar bende hala çok halsizim.Özellikle yemeklerden sonra midem bulanıo.Hiç bir şey canım istemiyor........:26:
Öncelikle herkesi tebrik ediyorum bende iki çizgiyi 27 mayısta gördüm 30 mayıstada keseyi gördük ilk gebeliğim dış gebelikti dolayısıyla çok sevindim gerçi kahve rengi az az akıntım var bebek iyi görünüyor bende bulantılar var her belirti var ama bu akıntılar geçmiyor.Sizde de aynı durum varmı yada oldu mu? Yine kafaya takmıyorum tadını çıkarmaya çalışıyorum inşallah herbirmiz kova burcu miniklerimizi kucağımıza alırız peşpeşe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?