mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

arkadaşlar ayın 20 sinde kontrolüm var....o kadar beklemek hepimiz için sabır gerektiren bişey...Rabbim sabır versin....

kasıklarımda kramplar hissediyorum....yoğun akıntı var ve bu akıntıyı sanırım hepimiz yaşıyoruz....bulantım hiç yok bugüne kadar da olmadı çok şükür ama midem çabuk kazınıyor....

göğüslerimde ağrı ve uçlarında da aşırı hassaslık var....dokundurmakta dokunmakta istemiyorum.....

aslında bebeklerimiz doğana kadar ortak dualar yapsak mı???bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almak için???ne dersiniz....

mesela canım... ayrıntılı açıklarsan... neden olmasın....

merhaba kızlar.. ben de 10. haftamdayım ve karın altında sancılar kramplar hala devam ediyor.. adet döneminde daha da artıyor.. Rahim büyürken rahmi tutan bağlar kasıldığı için ağrı olur diye okumuştum.. hangi doktora sorduysam açık kırmızı kanama olmadığı sürece anlamlandırmayız dedi karın ağrılarını.. bir de bebek sanırım 8. haftadan sonra york kesesini bırakıp plesantaya geçerken devir kanaması diye bir lekelenme olabiliyormuş bazı annelerde.. doktorunuza güveniyorsanız gerisini kafanıza takmayın bence.. biz nekadar rahat olursak minnoşlar da okadar keyifli olacak Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasib etsin inşallah.. hepsi Allaha emanet.. onları yaratan can veren Rabbim korur inşallah ömür boyu...

günaydın iy haftalar diliyorum
bu gün nasılsınız
ben diş ağrısı çekiyorum ve 3 ayım dolana kadarda çekecekmişim 12. haftadan sonra çekkecek doktorum
ama 3 akşamdır uyku uyuyamıyoummm ((

bu gün nasılsınız
ben diş ağrısı çekiyorum ve 3 ayım dolana kadarda çekecekmişim 12. haftadan sonra çekkecek doktorum

günaydın cnm geçmiş olsun o ağrıyla beklemek ne fena bende yarın kalp atışlarını duymaya gitcem inşallah

Gunaydın canım nasılsın bayadır goremiyorum seni. Gerci ben de eskisi kadar girmiyorum.
Hamilelik nasıl gidiyor bebis nasıl

tatildeydim 10gündür yoktum canım ben iyiyim bebekte iyidir heralde yarın kontrolüm var sen nasılsın cnmcım

tatildeydim 10gündür yoktum canım ben iyiyim bebekte iyidir heralde yarın kontrolüm var sen nasılsın cnmcım

Oh ne guzel yapmısın tatilini tatlım. İyidir iyidir bebisin. İnsallah guzel haberler alırsın kontrolde.
Ben de dun denize gittim ailecek. Korkuyorum bisey olur mu acaba diye. Kasıgıma agrılar girdi bazen denizdeyken cunku.
Cok dua ettim bisey olmaz insallah diye. Ama Allah'a emanet melegim bakalım. 10 gun sonra gorucez biz de bebisimi.
20 gun u atmatmısım bakalım 10 gun nasıl gecicek =)

yaaa korkma tatlım bişi olmaz 10 gün boyunca sabah 20dk akşam üstü 20 dk denizdeydim onun dışında eşimle tüm gün balık tuttuk keyifli geçti aile yanındaydık filan çok şükür sakınan göze çöp batarmış ben çok rahatım rabbim korusun inşallah

günaydın kızlar, aranıza bende katılayım:)

benimde bebişim 8+2 bugün. Nasipse inş. şubat ayında kucağıma alacağım bebeğimi. Allah hepimizinkini sağlıklı ve hayırlı etsin inş.

bu gün nasılsınız

çok geçmiş olsun canım yaa valla ilaç almayınca zorlar biraz ama olsun napalım başka zaman olsa katlanamadığımız acılara katlanıyoruz kuzucuklar yzünden:)))inşallah geçer en kısa zamanda

günaydın kızlar, aranıza bende katılayım:)

benimde bebişim 8+2 bugün. Nasipse inş. şubat ayında kucağıma alacağım bebeğimi. Allah hepimizinkini sağlıklı ve hayırlı etsin inş.

hoşgeldin canım aminnnn ini.sağlıkla alırız kucaklarımıza yavrularımızı

günaydın şubat anneleri:) bu hafta 2'li test yaptıracağım ve bebeğimi göreceğim. inşallah herşey yolunda gider ve bir aksilik çıkmaz. bu test süreci beni çok geriyor... inşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelir. aranızda 2'litest yaptıran var mı? nasıl bir süreç?

Son düzenleme:

2 li test kaçıncı haftaad yapılıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…