mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyor..Bir kan tahlili yapıyorlar..Birde ultrasonlar bebeğin ense kalınlığına bakılıyor..

kızlar bende 4 gündür aşırı öksürük var öksürürken karnım ağrıyor resmen ne yapabilirim sizce ?

Limonlu cay ic. acık cayın icine yarım limon kadar limon sık cok iyi geliyor. Ben de ilk ogrendigimde asırı hastalanmıstım boyle kendimi toparladım.

kızlar bende 4 gündür aşırı öksürük var öksürürken karnım ağrıyor resmen ne yapabilirim sizce ?

geçmiş olsun. sıcak suya zencefili rendeleyip balla karıştırırsan iyi geliyor. toz zencefilden se zencefilin kendisini alıp rendelersen daha faydalı olur.

limonlu cay ic. Acık cayın icine yarım limon kadar limon sık cok iyi geliyor. Ben de ilk ogrendigimde asırı hastalanmıstım boyle kendimi toparladım.

sağol canım

geçmiş olsun. Sıcak suya zencefili rendeleyip balla karıştırırsan iyi geliyor. Toz zencefilden se zencefilin kendisini alıp rendelersen daha faydalı olur.

sağol canım ıhlamur,bal,kestane balı,zencefille balı karıştırdım ama hiç birşey fayda etmedi

günaydın
ben hala diş ağrısı çekiyorum..... (((((((((
2 li testten bahsetmissiniz benim 23 temmuzda 2 li testim yapılacak
hiç korkmuyorum herşey Allahtan böle rahat olunca sanırım yavrumda rahat
normalde 2 gün önden gidiyordu son kontrolümde 5 gün öne geçmiş
tombik olacak ve özel hiç birşey yapmıyorum pipirikten uzak duruyorum sadece okadar

evet rahat olmak en güzeli

günaydın bi çözemedim siteyi :) bende 10 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışlarını duydum çok güzel bir duygu allahım olmayana tatdırsın yarında tekrar konturolümüz var inş iyi çıkar bu arada kulağımda bir uğultu var doktorlara gittim bişey yok psikolojik diyorlar ama deli oluyorum hapta kullanamıyorum acaba 9 ay çekecekmiyim böyle

Gebelikle Bir alakası varmı ki uğultunun.İlk kez duydum :26:

Son düzenleme:
Kızlar dr benden tahliller istedi işte tam idrar,demir,tsh falan 207 lira tutuyor ssk lı
sizler yaptıdınız mı bu tahlileri

kızlar dr benden tahliller istedi işte tam idrar,demir,tsh falan 207 lira tutuyor ssk lı

evet canım ilk gittiğimde hepsini benden de istediler
çok şükür hepsi de temiz çıktı

kontrolden iyi haberlerle dönersin inşallah cnm.
kulak uğultusu hamilelikte oluyo mu bilmiyorum ama, kolesterol yüksekliğinde kulak uğultusu olduğunu biliyorum. doktoruna bi daha söylersen en azından bi kan tahlili yaptırır belki cnm. geçmiş olsun

Kızlar dr benden tahliller istedi işte tam idrar,demir,tsh falan 207 lira tutuyor ssk lı

evet ben hamile kalmadan önce yaptırdım bütün bu kontrolleri. 4-5 tüp kan almışlardı. özelde yaklaşık 350 filan tutmuştu hepsi. smear de vardı içinde.

evet canım ilk gittiğimde hepsini benden de istediler
çok şükür hepsi de temiz çıktı

gözünaydın canım
bende yarın yaptıracağım büyük ihtimalle

evet ben hamile kalmadan önce yaptırdım bütün bu kontrolleri. 4-5 tüp kan almışlardı. özelde yaklaşık 350 filan tutmuştu hepsi. smear de vardı içinde.

evet çok tutmuş yaaa

Evet bana da ilk gittiğimde Tam idrar ve kan sayımı yapmıştı.

Son düzenleme:
Selam Şubat anneleri, birkaç gündür gelemedim iş, misafir filan derken..

YagmurSuyu Canım moralini sakın bozma, hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğuracağına inanıyorum bebişini.. Dua edeceğim bunun için.. Sen moralini bozma yeter...

aramıza yeni katılan anneler ve bebişleri hoşgeldiniz.. Hepberaber sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Allah bebişlerimizi..

bu arada ben de dün kontrole gittim, bebişim 18 mm olmuş ama sanki bu işte bir gariplik var gibi geldi, normalde 8 haftalık 11-14 mm arası olması gerekiyor, kesin yanlış ölçtü fasulyemin boyunu

ben de 4 hafta sonra ikili teste giricem hayırlısıyla sonuçlansa diyorum..

hoşbulduk canım
sana da allah nasip etsin sağlıklı bir şekilde kucağına almayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…