mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Allah razı olsun hepinizden..Ben de hepiniz için dua ediyorum..İnşallah sorunsuz bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız..

Dün akşamdan beri cok fazla kasık ağrım var..Akıntım da var...korkuyorum acaba bişey olcak mı diye..Sürekli kanama varmı falan diye kontrol ediyorum..Çok sükür öyle bişey yok..
ama neden bu kadar ağrım var bilm,yorum..

canım endişe etmene gerek yok kasık ağrısı normal

çok fazla takip edemedim önceki yazdıklarını, doktor ne diyor ağrı ve akıntıların için konuştun mu?

kızlar bu düi ağrı ile ilgili bildiğiniz koca karı iacı var mı?
tuzlu su ile gargara yaptım olmadı
karanfil koydum olmadı
seytin koydum olmadı

ilaçta alamıyorum
doktorun verdiği antibiyotik bitene kadar çenemi kaybetcem artık konuşamıyorum da

rakı iyi gelir ama bu durumda koyabilirmisin bilmiyorum

Bende yarın doktora gidicem kızlar korkuyorum.İnşallah bir sorun yoktur..

kızlarr bende 8 hafta 6 günlük hamişim. ama sıkıntılı zamanlar geçirdim.önce lekelenmelerim sonrada kanamam oldu

kızlarr bende 8 hafta 6 günlük hamişim. ama sıkıntılı zamanlar geçirdim.önce lekelenmelerim sonrada kanamam oldu

canım normaldir bence boyu.bende 7 haftalıkken yani geçen hafta gittiğimde 12.05 mm di boy.doktor iyi dedi.bi sonraki kontrolüm allh nasip ederse 1 ay sonraya verdi.3 haftam kaldı:)günlerde hiç geçmiyo.

Şimdi nasılsın..

anti-d iğnesi oldum.düşük önleyıcı iğneyle progestoron başladı doktor.kanamam durdu çok şükür daha ıyıyım.doktor sureklı yatmam gerektığını söyledı.neysekı bebekte ve kesede herhengı bı sıkıntı görmedı herşey normal dedi.ama yınede dıkkat etmemı söyledı.allah hepimize hayırlısını nasıp etsın civcivlerımızı korusun.

3 tane kayıp yaşadım canım ondan korkuyorum.Bulantılarımda geçti ne bilim belki kuruntu ama elimde değil.Geçen çarşamba gördüm hareket ediyordu içerde ama inşl yine öyledir...

güzel allahım bu sefer karnındakını sana bağışlasın inşallah.korkma dua et allahın iznıyle hiçbişey olmaz inşallah.moralın ruh halın çok önemlı.benım ılk gebelığım lekelenmelerım ve kanamam oldu.iğneler hap vs.verdı doktor ve sureklı yatmamı söyledı.bende her doktora gıdışımde kalbım yerınden çıkıcakmış gıbı atıyo çok korkuyorum olumsuz bışey söylıyecek dıe.senı anlayabılıyorum allah yardımcın olsun.allah hayırlısını nasıp etsın hepimize

amin canım herkesin bebeğini korusun allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…