Allah razı olsun hepinizden..Ben de hepiniz için dua ediyorum..İnşallah sorunsuz bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız..
Dün akşamdan beri cok fazla kasık ağrım var..Akıntım da var...korkuyorum acaba bişey olcak mı diye..Sürekli kanama varmı falan diye kontrol ediyorum..Çok sükür öyle bişey yok..
ama neden bu kadar ağrım var bilm,yorum..
Allah razı olsun hepinizden..Ben de hepiniz için dua ediyorum..İnşallah sorunsuz bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız..
Dün akşamdan beri cok fazla kasık ağrım var..Akıntım da var...korkuyorum acaba bişey olcak mı diye..Sürekli kanama varmı falan diye kontrol ediyorum..Çok sükür öyle bişey yok..
ama neden bu kadar ağrım var bilm,yorum..
doktora sordugumda kasık ağrıları normal dedi ama dün akşamdan beri hiç geçmeden ağrıyor..korkuyorum bende..çok fazla takip edemedim önceki yazdıklarını, doktor ne diyor ağrı ve akıntıların için konuştun mu?
kızlar bu düi ağrı ile ilgili bildiğiniz koca karı iacı var mı?
tuzlu su ile gargara yaptım olmadı
karanfil koydum olmadı
seytin koydum olmadı
ilaçta alamıyorum
doktorun verdiği antibiyotik bitene kadar çenemi kaybetcem artık konuşamıyorum da
Bende yarın doktora gidicem kızlar korkuyorum.İnşallah bir sorun yoktur..
rakı kokusu benim midemi bulandırı bir de ağzıma alcam kusarım :)))rakı iyi gelir ama bu durumda koyabilirmisin bilmiyorum
rakı kokusu benim midemi bulandırı bir de ağzıma alcam kusarım :)))
teşekkür ederim
kızlarr bende 8 hafta 6 günlük hamişim.ama sıkıntılı zamanlar geçirdim.önce lekelenmelerim sonrada kanamam oldu
canım normaldir bence boyu.bende 7 haftalıkken yani geçen hafta gittiğimde 12.05 mm di boy.doktor iyi dedi.bi sonraki kontrolüm allh nasip ederse 1 ay sonraya verdi.3 haftam kaldı:)günlerde hiç geçmiyo.Selam Şubat anneleri, birkaç gündür gelemedim iş, misafir filan derken..
YagmurSuyu Canım moralini sakın bozma, hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğuracağına inanıyorum bebişini.. Dua edeceğim bunun için.. Sen moralini bozma yeter...
aramıza yeni katılan anneler ve bebişleri hoşgeldiniz.. Hepberaber sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Allah bebişlerimizi..
bu arada ben de dün kontrole gittim, bebişim 18 mm olmuş ama sanki bu işte bir gariplik var gibi geldi, normalde 8 haftalık 11-14 mm arası olması gerekiyor, kesin yanlış ölçtü fasulyemin boyunu
ben de 4 hafta sonra ikili teste giricem hayırlısıyla sonuçlansa diyorum..
Şimdi nasılsın..
korkma canım allahın izniye hiç bir şey yoktur
korkma canım allahın izniye hiç bir şey yoktur
canım korkuyorum derken?ne gıbı bı sorun varkı?
3 tane kayıp yaşadım canım ondan korkuyorum.Bulantılarımda geçti ne bilim belki kuruntu ama elimde değil.Geçen çarşamba gördüm hareket ediyordu içerde ama inşl yine öyledir...
3 tane kayıp yaşadım canım ondan korkuyorum.Bulantılarımda geçti ne bilim belki kuruntu ama elimde değil.Geçen çarşamba gördüm hareket ediyordu içerde ama inşl yine öyledir...
güzel allahım bu sefer karnındakını sana bağışlasın inşallah.korkma dua et allahın iznıyle hiçbişey olmaz inşallah.moralın ruh halın çok önemlı.benım ılk gebelığım lekelenmelerım ve kanamam oldu.iğneler hap vs.verdı doktor ve sureklı yatmamı söyledı.bende her doktora gıdışımde kalbım yerınden çıkıcakmış gıbı atıyo çok korkuyorum olumsuz bışey söylıyecek dıe.senı anlayabılıyorum allah yardımcın olsun.allah hayırlısını nasıp etsın hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?