3 tane kayıp yaşadım canım ondan korkuyorum.Bulantılarımda geçti ne bilim belki kuruntu ama elimde değil.Geçen çarşamba gördüm hareket ediyordu içerde ama inşl yine öyledir...
bulantıyla bağlantısı yokturcanım öyle düşünme.çünkü benımde geçtı.ve ben bulantım geçtıkten sonrada bebeği gördüm
Evet canım çok zor ama elimden geldiği kadar iyi olmaya çalışıyorum.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun..güzel allahım bu sefer karnındakını sana bağışlasın inşallah.korkma dua et allahın iznıyle hiçbişey olmaz inşallah.moralın ruh halın çok önemlı.benım ılk gebelığım lekelenmelerım ve kanamam oldu.iğneler hap vs.verdı doktor ve sureklı yatmamı söyledı.bende her doktora gıdışımde kalbım yerınden çıkıcakmış gıbı atıyo çok korkuyorum olumsuz bışey söylıyecek dıe.senı anlayabılıyorum allah yardımcın olsun.allah hayırlısını nasıp etsın hepimize
içini ferah tut canım
amin canım herkesin bebeğini korusun allahım[/QUO
amin
3 tane kayıp yaşadım canım ondan korkuyorum.Bulantılarımda geçti ne bilim belki kuruntu ama elimde değil.Geçen çarşamba gördüm hareket ediyordu içerde ama inşl yine öyledir...
bulantıyla bağlantısı yokturcanım öyle düşünme.çünkü benımde geçtı.ve ben bulantım geçtıkten sonrada bebeği gördüm
Kaçıncı haftada geçmişti canım?Birde akıntınız varmı?
canım bebek kaç haftalık.
Kaçıncı haftada geçmişti canım?Birde akıntınız varmı?
7 haftada geçtı.benım kahverengı akıntım vardı 4 gun sürdu 1 gun arayla.daha sonra kırmızı ve daha çok kanamam oldu.
Yarın 11 haftayı tamamlıyoruz canım.
maşallah.allahın ıznıyle 3 ayı tamamlarsan sıkıntın dahada azalır dımı?yanı doktor bana oyle soyledı
merhaba ben kulübe yeni kayıt oldum 10 hafta 5 günlük hamileyim Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin herkese inşallah çok güzel bir duygu benim ilk olucak tabi ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı malesef..
merhaba ben kulübe yeni kayıt oldum 10 hafta 5 günlük hamileyim Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin herkese inşallah çok güzel bir duygu benim ilk olucak tabi ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı malesef..
Walla ben doğuma kadar böyle olurum.İlerki haftalardada bebeğini kaybeden var.Benimkiler karnımda ölüyor ve iğne kullanıyorum.Bakalım ALLAH tan ümit kesilmez
canım eşimin arkadaşının hanımı 4 kez 6 aylıkken bebeğini kaybetmiş.bır kezde ıkızlerını.doktor bı vırus olduğunu bebeği 6 aylıkken zehırledığını söylemiş.iğnelerle bı bebek sahıbı oldu.daha sonra tekrar ıkız hamıle kaldı fakat tekı anne karnında öldü.senın için doktor ne dedi?
Canım bendede pıhtılaşma çıktı.Kanım pıhtılaşıyormuş o yüzden beslenemiyormuş bebek.O yüzden iğne kullanıyorum.Diğerlerinde kullanmamıştım.Bakalım.
Canım bendede pıhtılaşma çıktı.Kanım pıhtılaşıyormuş o yüzden beslenemiyormuş bebek.O yüzden iğne kullanıyorum.Diğerlerinde kullanmamıştım.Bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?