mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Evet canım çok zor ama elimden geldiği kadar iyi olmaya çalışıyorum.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun..
içini ferah tut canım

merhaba ben kulübe yeni kayıt oldum 10 hafta 5 günlük hamileyim Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin herkese inşallah çok güzel bir duygu benim ilk olucak tabi ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı malesef..

maşallah.allahın ıznıyle 3 ayı tamamlarsan sıkıntın dahada azalır dımı?yanı doktor bana oyle soyledı

Walla ben doğuma kadar böyle olurum.İlerki haftalardada bebeğini kaybeden var.Benimkiler karnımda ölüyor ve iğne kullanıyorum.Bakalım ALLAH tan ümit kesilmez

Hadi hayırlı olsun canım.ALLAH tamamına erdirsin..

hoşgeldın.allahım kucağına almayı nasıp etsın inşallah.butun bebişleri korusun.benımde ılk gebelığım 8 hafta 6 gun(aslında 9 hafta 6 gun olması gerekıyomuş ama yumurtam geç çatlamış :))) benimde kanamam olduğu için düşük riskım var ve sureklı yatmak zorundayım.allahım hepimizin bebişlerını korusun

Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Walla ben doğuma kadar böyle olurum.İlerki haftalardada bebeğini kaybeden var.Benimkiler karnımda ölüyor ve iğne kullanıyorum.Bakalım ALLAH tan ümit kesilmez

canım eşimin arkadaşının hanımı 4 kez 6 aylıkken bebeğini kaybetmiş.bır kezde ıkızlerını.doktor bı vırus olduğunu bebeği 6 aylıkken zehırledığını söylemiş.iğnelerle bı bebek sahıbı oldu.daha sonra tekrar ıkız hamıle kaldı fakat tekı anne karnında öldü.senın için doktor ne dedi?

Canım bendede pıhtılaşma çıktı.Kanım pıhtılaşıyormuş o yüzden beslenemiyormuş bebek.O yüzden iğne kullanıyorum.Diğerlerinde kullanmamıştım.Bakalım.

arkadaşlar benım gıbı lekelenmesı ve kanaması olan arkadaşlar varsa bana durumları hakkında bılgı verebılırlermı lütfen.

Canım bendede pıhtılaşma çıktı.Kanım pıhtılaşıyormuş o yüzden beslenemiyormuş bebek.O yüzden iğne kullanıyorum.Diğerlerinde kullanmamıştım.Bakalım.

allahın izniyle herşey yolunda gıdıcek tatlım.bak bu kez mudahale edılmiş.

canım bende de kanda fazla pıhtılaşma var.(heterezigotum) bende clexan 0.4 iğne kullanıyorum. senin nasıl tedavin? bunun dışında bebe asprini içiyorum.(1 dış gebelik 2 düşükten sonra çıktı ortaya) aynı rahatsızlık ikimizin ki. o yüzden paylaşmak istedim seninle. Allah'ım bu defa yüzümüzz gülsün yarabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…