süper yaaaa,inşallah bir sürü yumurtan olur canım.bende pazartesi gidicem doktora.yarın sabah 9 da içyumurtaların çatlamaması in olan yeni iğneyede başlıycam.bakalım pazartesi ne diceklerayyy haftaya bebeişler transfer olur inş..
Cnm sakin umutsuz olma bak bizde bisuru çıktı iki tup döndürdük sperm 12 tanede embriyo dondurduk şahane bsy inan doktorum spermi yumurtai normal olanda bile böyle embriyo görmedik dedi ben gecen hafta sperm çıkacakmi diye kara kara düşünüyordum bebeklerim tutunmasa üzülürüm ama deneme şansımın olacağını bilmek bile şahane :)evet canım bugün doktor kontrolüm vardı doktorun dediğine göre yumurtaların gelişimi iyiymiş.çarşamba gününe kadar ilaçlara devam çarsamba tekrar kontrol bakalım ogün ne olacak.canım tedavilerimizde bi degişiklik olmazsa peşpeşe güzel haberleri veririz inşallah.
Cnmm Allah razı olsun benim bugün karın ve kasik ağrım var seninde oldumu yoksa dusuomu meleklerimselamlar kızlar...
hepinizin cuması ve kandili mübarek olsun...
nasılsınız bakalım...
ben iyiyim gün sayıyorum...bugün 5.gün...haftaya cuma tahlil günüm...paso yatıyorum...yediğim önümde yemediğim arkamda
annem bi taraftan eşim bi taraftan..Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...
minik gelin çok ama çok sevindim...Rabbim bebeklerini sana sımsıkı tutundursun inşaAllah...
diğer arkadaşlar iğnelere devam...herşey yolunda gitsin inşaAllah...
hepiniz Allaha emanet olun....
Yumoslarina iyi bakkkkkkk sperm cikacakkkk ins :)))canım çok saol ama ben daha transfer aşamasına gelemedim bugün ignelerde 4. günüm daha ve 1 saat sonra doktor randevum var.bizim ilk önce eşim tese olacak opudan önce eger sperm bulunursa opu ve transfer.ama inşallah allah senin agzından işitirde o günleride görürüm ve sizin gibi hayırlısıyla gün saymaya başlarım...bende seni kocaman öptüm..
Cnm sakin umutsuz olma bak bizde bisuru çıktı iki tup döndürdük sperm 12 tanede embriyo dondurduk şahane bsy inan doktorum spermi yumurtai normal olanda bile böyle embriyo görmedik dedi ben gecen hafta sperm çıkacakmi diye kara kara düşünüyordum bebeklerim tutunmasa üzülürüm ama deneme şansımın olacağını bilmek bile şahane :)
Cnmm Allah razı olsun benim bugün karın ve kasik ağrım var seninde oldumu yoksa dusuomu meleklerim
Yemek icin günde 2-3 kere 15 dk yemek masasında oturuyorum meyve icin 5 dk oturuyorum yerimde bide saat bası wc ye gidiyorum çökmüş hareket ediyorum bide gece yan dönüp uyuyorumkorkuyiummmmmmm bsy Olcak diye
Yumoslarina iyi bakkkkkkk sperm cikacakkkk ins :)))
selamm herkesee benim dün transferimm gerçekleştii.... 5. gün transferi olduu artık yatma kısmı başladı.. bu hafta transfer olan varmı acaba? neler yapıyosunuz yada yapmıyosunuz? bişey hissetmeliyim bilmiyorumm çok değişik bi duygu korkuyorum daa... inşalah herkes bebeğine kavuşur...
Benim yarın sabah 10 da transferim var ins Rabbim sımsıkı tutundurur bana:)
hayırlı olsun benimde yarın opum var bakalım benden ne kadar toplanacak,hepsi dolu dolu olur umarım seninkiler gibi...ne güzel bi duygu ne yiyosun ne içiyosun özel beslenme diyetin varmı???Slm. KiZlar bugün transferim oldu cok şükür
12 embriyom dondurdu
2 tane transfer edildi
Veeeeee veeee 128 hücreli olmuş cok fazla kaliteli %70 gebelik oluşacak sizin gibi nadir hastamız var dedi doktor
Cok mutluyum cokkkk
Rabbim ins hepinize yaşatır
Esimm azospermiydi 4 gun once sperm çıkacakmi derken suanda 2 melek taşıyorum ins sımsıkı tutunurlar bana:)
hayırlı olsun umarım herkesin bebişşleri sımsıkı tutunurrrrselamm herkesee benim dün transferimm gerçekleştii.... 5. gün transferi olduu artık yatma kısmı başladı.. bu hafta transfer olan varmı acaba? neler yapıyosunuz yada yapmıyosunuz? bişey hissetmeliyim bilmiyorumm çok değişik bi duygu korkuyorum daa... inşalah herkes bebeğine kavuşur...
hayırlı olsun benimde yarın opum var bakalım benden ne kadar toplanacak,hepsi dolu dolu olur umarım seninkiler gibi...ne güzel bi duygu ne yiyosun ne içiyosun özel beslenme diyetin varmı???
hayırlı olsun umarım herkesin bebişşleri sımsıkı tutunurrrr
Cnm sakin umutsuz olma bak bizde bisuru çıktı iki tup döndürdük sperm 12 tanede embriyo dondurduk şahane bsy inan doktorum spermi yumurtai normal olanda bile böyle embriyo görmedik dedi ben gecen hafta sperm çıkacakmi diye kara kara düşünüyordum bebeklerim tutunmasa üzülürüm ama deneme şansımın olacağını bilmek bile şahane :)
Cnmm Allah razı olsun benim bugün karın ve kasik ağrım var seninde oldumu yoksa dusuomu meleklerim
Yemek icin günde 2-3 kere 15 dk yemek masasında oturuyorum meyve icin 5 dk oturuyorum yerimde bide saat bası wc ye gidiyorum çökmüş hareket ediyorum bide gece yan dönüp uyuyorumkorkuyiummmmmmm bsy Olcak diye
Yumoslarina iyi bakkkkkkk sperm cikacakkkk ins :)))[/QUO
benim doktorum özellikle ilk 3 gün çok önemli dedi...bende ilk 3 gün çok fazla dikkat ettim senin gibi yemekten yemeğe..bide wc ye yürüdüm...ben gece de sırt üstü yattım bir iki sefer yan yattım ama zaten istem dışı sırt üstü yatıyor buluyorum kendimi...bide normal yatarken ayaklarının altına yastık koy dizlerini yukarı kaldır öyle yat...
korkma Rabbime emanet et...
selamm herkesee benim dün transferimm gerçekleştii.... 5. gün transferi olduu artık yatma kısmı başladı.. bu hafta transfer olan varmı acaba? neler yapıyosunuz yada yapmıyosunuz? bişey hissetmeliyim bilmiyorumm çok değişik bi duygu korkuyorum daa... inşalah herkes bebeğine kavuşur...
hayırlı olsun..inşaAllah hayırlı sonuçlar alırsın...sırt üstü yat dizlerin yukarda ağır bişey kaldırma 3 gün önemli...bende ananas yiyorum doğal süt içiyorum...arada fındık ceviz...tatlı yiyorum bunların faydası varmı bilmiyorum ama yiyorum...Rabbimden şifa....
sen de korkma:)
Selam arkadaslar..bende 21 Mayıs'ta transfer yaptırdım.şimdi bekliyorum.umarım başarılı olur.
aynı gün transferimiz olmuş...hayırlı olsun...benimki 3. gün embriyosu..1 haz. test günüm seninki ne zaman..
Benimde dün oldu transferim 1 saat once cok kötü bı agri girdi göbek deliğimden 4 parmak aşağısı rahmim vajinadan cikacak sandim kimildayamadim bile doktoru aradım minoset iç dedi dustumu acaba neden böle ağıdı cok korkuyorum
Cnmmmmmm ins tutunmustur korkuyorummmmmminşlhh öyle birşey olmamıştır içini ferah tut canım... benim ekstra hissettiğim şeyler olmadı sadece biraz gazım var ama sancım falan yok çok şükür... ama böyle bi hassasiyet hissediyıorum bazen ince sızı gibi bişey oluyor ama inşlhh bebegim tutunmuştur... benim tek embriyo 2 haziran test günüm heyecanla bekliyorum...
Kizzzzlar epey oldu girmeyeli. Foruma kuluckaya yatmistim malum.... veeeeeeeeeeee hamileyim Allah bu mubaarek gunlerde herkese nasip etsin insallah insallah keseyi de goruruz
Cnmmmmmm ins tutunmustur korkuyorummmmmmbende 3 Haziran'da test yapcam 10. Günümde yani tabi pozitif çıkarsa bide 12. Hun yapcam ..10.gunde evde idrar testi yapcaz hastahanede beklerken heyecandan duramayız valla [/QUO
mınıkgelın senle bırlıkte test gunlerımız:)) ıkımızde pozıtıfı göruruz ıns cnm Allahın ıznıyle
Cnmmmmmm ins tutunmustur korkuyorummmmmmbende 3 Haziran'da test yapcam 10. Günümde yani tabi pozitif çıkarsa bide 12. Hun yapcam ..10.gunde evde idrar testi yapcaz hastahanede beklerken heyecandan duramayız valla [/QUO
mınıkgelın senle bırlıkte test gunlerımız:)) ıkımızde pozıtıfı göruruz ıns cnm Allahın ıznıyle
İnssssssssssssssss:) umutsuz olsamda insssssss yüzümüz güler:)
Kizzzzlar epey oldu girmeyeli. Foruma kuluckaya yatmistim malum.... veeeeeeeeeeee hamileyim Allah bu mubaarek gunlerde herkese nasip etsin insallah insallah keseyi de goruruz
tbrk ederım eryA actıgın topık san a ugur getırdı bızede getrsın ıns:) dıkkat et kendıne cnm
Erya çok tebrik ediyorum. Allah inşaallah tamamına erdirir. Sen samsunda yaptırdın sanırım. Bende samsundayım bana nerde nasıl yaptırdığına dair bilgi verirsen çok sevinirim
Canim ben omu de yaptirdim ldris bey var orda onun araciligi ile oldu cok sukur lyi bi doktordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?