Mayıs 2012 de tüp bebek yaptıracaklar buraya lütfennn:))

canım valla anladığım kadarıyla şimdiden birsürü yumoşum olmuş ama önemlisi sperm inşallah oda güzel sonuçlanır.gerçi minik gelinden sonra dahada umutluyum.bu arada bende yarın sabah bende (orgalutran)yumurtaların çatlamaması için olan iğneme başlıyorum.sen suan hangi iğneyi kullanıyordun?

Cnm sakin umutsuz olma bak bizde bisuru çıktı iki tup döndürdük sperm 12 tanede embriyo dondurduk şahane bsy inan doktorum spermi yumurtai normal olanda bile böyle embriyo görmedik dedi ben gecen hafta sperm çıkacakmi diye kara kara düşünüyordum bebeklerim tutunmasa üzülürüm ama deneme şansımın olacağını bilmek bile şahane :)

Cnmm Allah razı olsun benim bugün karın ve kasik ağrım var seninde oldumu yoksa dusuomu meleklerim
Yemek icin günde 2-3 kere 15 dk yemek masasında oturuyorum meyve icin 5 dk oturuyorum yerimde bide saat bası wc ye gidiyorum çökmüş hareket ediyorum bide gece yan dönüp uyuyorum korkuyiummmmmmm bsy Olcak diye

Yumoslarina iyi bakkkkkkk sperm cikacakkkk ins :)))

Son düzenleme:

canım ya zaten sen umut oldun bana çünkü bizde dışarı sperm çıkışı olmadıgından bilemiyorum ben içerde ne var ne yok :) ama senin yazdıklarını okudukça dahda pozitif bakmaya başladım.kocaman öpüyorum seni teşekkürler.

selamm herkesee benim dün transferimm gerçekleştii.... 5. gün transferi olduu artık yatma kısmı başladı.. bu hafta transfer olan varmı acaba? neler yapıyosunuz yada yapmıyosunuz? bişey hissetmeliyim bilmiyorumm çok değişik bi duygu korkuyorum daa... inşalah herkes bebeğine kavuşur...

Benimde dün oldu transferim 1 saat once cok kötü bı agri girdi göbek deliğimden 4 parmak aşağısı rahmim vajinadan cikacak sandim kimildayamadim bile doktoru aradım minoset iç dedi dustumu acaba neden böle ağıdı cok korkuyorum

Benim yarın sabah 10 da transferim var ins Rabbim sımsıkı tutundurur bana:)

hayırlı olsun benimde yarın opum var bakalım benden ne kadar toplanacak,hepsi dolu dolu olur umarım seninkiler gibi...ne güzel bi duygu ne yiyosun ne içiyosun özel beslenme diyetin varmı???

hayırlı olsun umarım herkesin bebişşleri sımsıkı tutunurrrr

Cnm ins iyi olacak guzel haberle gelcen:)
Kabiz olmamak lazım
Sabah uyaninca 1 bardak sut iciyorum hemen arkasından iki kayısı 1 incir bı kac tane kuru üzüm kuru dut yiyorum üzerine su iciyorum Kabiz olmayayım diye
İkindiye doğru kabuklu elma yerim
Aksam 1 dilim ananas 1 kivi 1 elma
Arada kayısı suyu kuru kayısı falan yiyorum
Kabiz olmadım cok şükür yemek herseyi yiyorum baharatı acı yemiyorum öyle iste :) ins bebislerim tutunur:)

inşlhh öyle birşey olmamıştır içini ferah tut canım... benim ekstra hissettiğim şeyler olmadı sadece biraz gazım var ama sancım falan yok çok şükür... ama böyle bi hassasiyet hissediyıorum bazen ince sızı gibi bişey oluyor ama inşlhh bebegim tutunmuştur... benim tek embriyo 2 haziran test günüm heyecanla bekliyorum...

kızlar benimde bugün yumurtalar toplandı inş kaliteli çıkarlar yarını bekliyorum,inş hepimiz pozitif sonuçlar alırız.

Cnmmmmmm ins tutunmustur korkuyorummmmmm bende 3 Haziran'da test yapcam 10. Günümde yani tabi pozitif çıkarsa bide 12. Hun yapcam ..10.gunde evde idrar testi yapcaz hastahanede beklerken heyecandan duramayız valla

Kizzzzlar epey oldu girmeyeli. Foruma kuluckaya yatmistim malum.... veeeeeeeeeeee hamileyim Allah bu mubaarek gunlerde herkese nasip etsin insallah insallah keseyi de goruruz

Kizzzzlar epey oldu girmeyeli. Foruma kuluckaya yatmistim malum.... veeeeeeeeeeee hamileyim Allah bu mubaarek gunlerde herkese nasip etsin insallah insallah keseyi de goruruz

Erya çok tebrik ediyorum. Allah inşaallah tamamına erdirir. Sen samsunda yaptırdın sanırım. Bende samsundayım bana nerde nasıl yaptırdığına dair bilgi verirsen çok sevinirim

tbrk ederım eryA actıgın topık san a ugur getırdı bızede getrsın ıns:) dıkkat et kendıne cnm

Sagol canim darisi bekleyen tum arkadaslara insallah bu haberi almak guzel ama sonunu gormek daha onemli tabi su keyi ya da keseleri bi gorseydim benim 2embriyo transferi oldu doktorum ikiz dedi ama bakwlim naslp

Erya çok tebrik ediyorum. Allah inşaallah tamamına erdirir. Sen samsunda yaptırdın sanırım. Bende samsundayım bana nerde nasıl yaptırdığına dair bilgi verirsen çok sevinirim

Canim ben omu de yaptirdim ldris bey var orda onun araciligi ile oldu cok sukur lyi bi doktordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…