Mayıs 2012 de tüp bebek yaptıracaklar buraya lütfennn:))

canım benim bende seninle aynı fizige sahibim 1.70 boy 80 kiloyum ama ben bebegimi kollarıma alayımda isterse 100 kilo olayım farketmez benim için.

selam benımde 2yasında oglum var sımdı ıkıncı ıcın acıbadem bulent tırasla 19 mayısta tekrar tedavıye baslıyoruz varmı baska oraya gıden....

merhaba,normal sartlarda benimde bugun tedaviye baslamam gerekiyordu ama agir bir depresyon gecirdigim icin tedaviyi onumuzdeki aya erteledik.yasim 26 esimin 33,bende cikolata kisti var esimin ise morfolojik,sperm sayisi ve yavasligi sorunu var.smyrna da rahim filmim cekildi adetimi bekliyorduk ama bunyem kaldirmadi son zamanlarda yasadiklarimi psikolojik olarak coktum.bu arada IMSI yontemi ile deneyemeye karar verdigimiz icin bahceci umut tup bebekte yaptiracagiz tedaviyi.suleyman tosun ile gorusmeye gittim istanbula,suan icime sinen tek yer orasi..son caremizde (ki bu olasiligi dusunmek bile istemiyorum) kibris.

Herseyde bir hayir vardir diye dusunuyorum belkide haziran ayi bicim icin daha iyi olacak.Allah suanki durumumu kimseye yasatmasin.cok zormus cok zor...

canım benim bende seninle aynı fizige sahibim 1.70 boy 80 kiloyum ama ben bebegimi kollarıma alayımda isterse 100 kilo olayım farketmez benim için.

bence kilo durumu tüp bebekte o kadae sorun olmaz eğer niyet ettiysen başla bellimi olur hemen tutar belik.allahım kucağını boş bırakmasın

arkadaşlar merhaba bugün dr a gittim sadece 2 tane yumurtam varmış gonal 300 yapıyorum inş büyür yumurtalarım ne yapalaım 2 yumurtam ii büyür ve döllenir ya çok canım sıkıldıııı ama yapacak bişey yok rabbim alnımıza ne yazmışsa o artık

canım benim dediğin gibi alnımıza ne yazılmışsa onu yaşıyoruz olacağı varsa 1 yumurta bile yeter sen içini ferah tut inşallah güzel haberlerini vereceksin bizlere :))

canım tedavini ertelemekle bencede iyi yapmışsın çünkü bu zmanlarda psikoloji çok önemli her zaman olumlu düşünki olumlu sonuçlar alalım..

sen hiç canını sıkma, 1 tane yumurta bile olsa yeter.tabi inş. ikiside büyüsün. ikiz bebişlerin olsun :)))

selam kızlar bende varım..dondurulmuşla bu ay şansımı denemek istiyorum,mensimin bitmesini bekliyorum...allah yardımcımın olsun,kıucağımız bebeklerle dolsun:))))

slm kızlar ayın 24de lucrine balıyorum uzun protokol kullanan varmı benim daha önceki tedavim kısa protokoldü adetten sonra hemen başlayıp 12gün içinde işlemim bitmişti şimdiki adetim bitiminden sonra bidaha olcak sonra yumurtlama iğnesi kullancakmışım
küçük birde kistim varmış dogum kontrol hapıda kullancam lucrinle birlikte hayırlısı hakkkımızda :26::26:

canım seninki uzun protokolmü kısa kısada daha az oluyor 1de olda sağlıklıysa yumurtan tutar canım canını sıkma

canım seninki uzun protokolmü kısa kısada daha az oluyor 1de olda sağlıklıysa yumurtan tutar canım canını sıkma

aslında tam bilmiyorum canım ama adetin 3. günü iğnelere başladım işte sonra yumurta toplama sonra transfer.offfffffff aslında çok uzun ve zor bi dönem allah hepimizin yüzüne baksın artık bu sefer anne olmak istiyorum bende rabbime dua ediyorum neeeee olur ALLAHIIMMMM BENİDE ANNELERRR GÜNÜN DE LÜTFEN ANNE YAPAR MISIN DİYE EŞİM BABA OLSUN GÖRÜMCELERİM HALA OLSUN ONLARA DA YAZIKKKKK YAAA KARDEŞİM DAYI OLSUN DİYE ÖYLE İŞTE İNŞ BİR GÜN OLACAK VE O ZAMAN İNŞ GELMİŞTİRR

canım seninki kısa protokol yolun yarısına gelmişin inş sende olacaksın o pozitif hamilesiniz cevabını alacaksın ve şoktan ne diyecegini nereye gidecegini kime söyleceyegini şaşıracaksın
ben öyle olmuştum yarım kaldı inş bende bukez anne olurum geçen anneler günü sürprizi olmuştu bu ayı kaçırdım geç olsunda güç olmasın sabırla bekliyorummmm..

inşallah canım bende 9 yıldır bekliyorum ve artık senin dedigin gibi zamanı gelsin artık artık diyorum.

beden istanbulda görüyorum tedavimi tatlım, kadıköy acıbademdeyim

canım orda tayfun bağışa mı gidiyorsun tabi senin dr ise eski drumdu ii bir drdur o dr adanadan gitti yanlış hatırlamıyosam o var bende orayı istemiştim ama şimdi adanada tedavi görüyorum. nasıl memnun musun ordan bide rapor geçiyo mu orda arkadaşım ve ne kadar istiyorlar ücret bilgi verirsen sevinirim.şimdiden sağol. ALLAH YÜCE RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN.KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN İNŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…