Merhaba arkadaşlarr.bende bu ay gideceğim inş geçen aya gre hesaplarsak ayın 9unda adet olmştum bu ay adetn 2.3. Günü umut tüp bebek merkezi ulun beyle tedaviye başlıcam ben 21 eşm 25 yaşında sorunumuz sperm hareketliliği az, sayısı normaln altında ama ben biras tombişim 1.70 boyunda 85 kiloyum o yüsden kararsızım gtsemmi dieee sürekli karar değiştiriorum sizce bu kiloyla hamile kalırsam çokmu şişko olurummmallah herkesin gönlüne göre versinnn
canım benim bende seninle aynı fizige sahibim 1.70 boy 80 kiloyum ama ben bebegimi kollarıma alayımda isterse 100 kilo olayım farketmez benim için.
arkadaşlar merhaba bugün dr a gittim sadece 2 tane yumurtam varmış gonal 300 yapıyorum inş büyür yumurtalarım ne yapalaım 2 yumurtam ii büyür ve döllenir ya çok canım sıkıldıııı ama yapacak bişey yok rabbim alnımıza ne yazmışsa o artık
merhaba,normal sartlarda benimde bugun tedaviye baslamam gerekiyordu ama agir bir depresyon gecirdigim icin tedaviyi onumuzdeki aya erteledik.yasim 26 esimin 33,bende cikolata kisti var esimin ise morfolojik,sperm sayisi ve yavasligi sorunu var.smyrna da rahim filmim cekildi adetimi bekliyorduk ama bunyem kaldirmadi son zamanlarda yasadiklarimi psikolojik olarak coktum.bu arada IMSI yontemi ile deneyemeye karar verdigimiz icin bahceci umut tup bebekte yaptiracagiz tedaviyi.suleyman tosun ile gorusmeye gittim istanbula,suan icime sinen tek yer orasi..son caremizde (ki bu olasiligi dusunmek bile istemiyorum) kibris.
Herseyde bir hayir vardir diye dusunuyorum belkide haziran ayi bicim icin daha iyi olacak.Allah suanki durumumu kimseye yasatmasin.cok zormus cok zor...
arkadaşlar merhaba bugün dr a gittim sadece 2 tane yumurtam varmış gonal 300 yapıyorum inş büyür yumurtalarım ne yapalaım 2 yumurtam ii büyür ve döllenir ya çok canım sıkıldıııı ama yapacak bişey yok rabbim alnımıza ne yazmışsa o artık
arkadaşlar nerdesiniz kimse yok mu mayısta tüp bebek yaptıracak ya ben ve erya mı var hadi siz de gelin yazışalım sıkıntılarımızı bebek özlemimizi tüp bebek heyecanımızı anlatalım hadiiii bekliyoruzzzzz
selam kızlar bende varım..dondurulmuşla bu ay şansımı denemek istiyorum,mensimin bitmesini bekliyorum...allah yardımcımın olsun,kıucağımız bebeklerle dolsun:))))
selam kızlar bende varım..dondurulmuşla bu ay şansımı denemek istiyorum,mensimin bitmesini bekliyorum...allah yardımcımın olsun,kıucağımız bebeklerle dolsun:))))
amin canım inşalla.....
canım seninki uzun protokolmü kısa kısada daha az oluyor 1de olda sağlıklıysa yumurtan tutar canım canını sıkma
aslında tam bilmiyorum canım ama adetin 3. günü iğnelere başladım işte sonra yumurta toplama sonra transfer.offfffffff aslında çok uzun ve zor bi dönem allah hepimizin yüzüne baksın artık bu sefer anne olmak istiyorum bende rabbime dua ediyorum neeeee olur ALLAHIIMMMM BENİDE ANNELERRR GÜNÜN DE LÜTFEN ANNE YAPAR MISIN DİYE EŞİM BABA OLSUN GÖRÜMCELERİM HALA OLSUN ONLARA DA YAZIKKKKK YAAA KARDEŞİM DAYI OLSUN DİYE ÖYLE İŞTE İNŞ BİR GÜN OLACAK VE O ZAMAN İNŞ GELMİŞTİRR
berencim sende ist dasın galiba???
aslında tam bilmiyorum canım ama adetin 3. günü iğnelere başladım işte sonra yumurta toplama sonra transfer.offfffffff aslında çok uzun ve zor bi dönem allah hepimizin yüzüne baksın artık bu sefer anne olmak istiyorum bende rabbime dua ediyorum neeeee olur ALLAHIIMMMM BENİDE ANNELERRR GÜNÜN DE LÜTFEN ANNE YAPAR MISIN DİYE EŞİM BABA OLSUN GÖRÜMCELERİM HALA OLSUN ONLARA DA YAZIKKKKK YAAA KARDEŞİM DAYI OLSUN DİYE ÖYLE İŞTE İNŞ BİR GÜN OLACAK VE O ZAMAN İNŞ GELMİŞTİRR
evet istanbul bahçelievler medicalpark ta tedavi görüyorum .sen nerde tedavi görüyorsun canım.
beden istanbulda görüyorum tedavimi tatlım, kadıköy acıbademdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?