Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

Gittim sabah teyzesi :) minicik bi kesemiz var 4 hafta 6 günlük :)) allah hayırlısını versin hepimiz in inşallah..

kızlar selam benimde planlanan doğum tarihim 3 ocak 2015 gözüküyor:) 8 haftalık henüz geçen hafta kalp atışlarını duydum pıt pıt pıt nasılda atıyor Allahım inş. hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder:) aile hekimliğine hiç gitmedim benim orda bişey mi yaptırmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim

hayırlı olsun :)
sağlıkocağına kayıt yaptırmak gerekiyormuş.ebe takip ediyormuş

Öncelikle tebrik ediyorum :) Soruna cevap olarak da bildiğim kadarıyla sağlık ocağındaki aile hekimlerinin de bilgilendirilmesi gerekiyor.Ben sağlık ocağında doktorların kapısının üstünde ''Özel bir hekiminiz olsa dahi aile hekimlerinizin gebelik konusunda muhakkak bilgilendirilmesi gerekiyor'' diye bir yazı okudum hatta.

Selam kızlar troidi yüksek çıkan var mı aranızda?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim şimdi okudum msj ını çok sevindim :) Ayın kaçında gideceksin sonraki kontrole? benim doktorum kalp atışı genelde 5+3 te başlıyor demişti tabi bu kişiden kişiye değişir ve bu zamanlarda mide bulantıları çok olurmuş... kalbi atsın da varsın mide bulantısı olsun. hep böyle tatlı heyecanlar yaşayalım inşş. :)

Aminn bilmiyorum ki 10 gün sonra gel kalp atışını duyarız dedi. Bu süre zarfında hiç birşey yapma dedi.. İş anlamında nasıl rahat durucam bilmem ana mercimeğim için yapmam lazım bunu... Heyecanlı ve korkuluyum canım 👣👣👣👣minik ayaklar geliyorrrr 👏👏👏

aynen dikkat etmemiz gerekiyor , en önemli zamanlar şuanda. ben de şuanda hiçbir şey yapmıyorum maalesef :) 10 gün sonrası pazara geliyor ama sen 11 de p.tesi gidersin heralde. benim de ayın 7 c.tesi gidicem kalp atışı ve bebeği görmek için, benim için de o gün hem heyecan dolu hem de korku dolu bir gün olacak.. Allahım hayırlısını versin..

Ben ümraniyedeyim. İrem cansever doktorum.. Harika bir kadın o kadar iyi ki anlatamam.. Ama hastane çok pahalı daha uygun bi yer arayacağım sanırım

Ben ümraniyedeyim. İrem cansever doktorum.. Harika bir kadın o kadar iyi ki anlatamam.. Ama hastane çok pahalı daha uygun bi yer arayacağım sanırım

Ne kadar ödüyorsunuz ki? Tahlilleri devlet hastanesinde yaptırıp gösterebiliyor musunuz? Ben medikal hastanesine gittim ilk kontrole ve sordum doktora tahlilleri başka hastanede yaptırabiliyor muyuz diye evet dedi. Sadece muayene parası verdim şimdilik. İleride neler olur bilemiyorum.

Yapılabilir tabi.. Ama o kadar vaktim yok benim çok yoğun çalıyorum sürekli izin alamıyorum maalesef ... 130 tl muayene.. Doğuma kadar on binlira gider başka bi çözüm bulmam lazım benim en kısa zamanda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…