Bettyciğim çok teşekkür ederimSenin bebişin de hayırlı olsun. Hakikaten aynıymışız haberleşelim buradan inşallah.
teşekkr ederm :) şu 10 gün çabucak geçer inşallah
kızlar selam benimde planlanan doğum tarihim 3 ocak 2015 gözüküyor:) 8 haftalık henüz geçen hafta kalp atışlarını duydum pıt pıt pıt nasılda atıyor Allahım inş. hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder:) aile hekimliğine hiç gitmedim benim orda bişey mi yaptırmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim
kızlar selam benimde planlanan doğum tarihim 3 ocak 2015 gözüküyor:) 8 haftalık henüz geçen hafta kalp atışlarını duydum pıt pıt pıt nasılda atıyor Allahım inş. hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder:) aile hekimliğine hiç gitmedim benim orda bişey mi yaptırmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim
Kesemizi gördük çok şükür daha çok minikmiş ben son adet tarihimi bilmiyorum düşükten sonra adet görmeden hamile kaldığım için :) 6 haftalık gibi hesap yapıyorum düşük yaptığım tarihten hesaplıyorum ama 4 hafta 6 günlükmüş miniğim. 10 sonra gidicez bi aksilik olmazda kalp atışlalarını duyacağız kurban olurum ben onun atan o minik kalbine. Inşallah hep annesiyle birlikte olur ... Heyecanlıyım ama korkuyorum ...
inşallah su gibi aksın geçsin ben de senin gibiyim şu an pır pır yüreğim
inşallahh :) 10 gün sonra haberleşelim o zaman
Aminn bilmiyorum ki 10 gün sonra gel kalp atışını duyarız dedi. Bu süre zarfında hiç birşey yapma dedi.. İş anlamında nasıl rahat durucam bilmem ana mercimeğim için yapmam lazım bunu... Heyecanlı ve korkuluyum canım 👣👣👣👣minik ayaklar geliyorrrr 👏👏👏
Sen mayısın takvimine ni baktın :) 10 gün sonra 9 u pazartesi oluyor :)
Evet ı tarihlerde gidicem istanbuldamısın doktorun kim
Ben ümraniyedeyim. İrem cansever doktorum.. Harika bir kadın o kadar iyi ki anlatamam.. Ama hastane çok pahalıdaha uygun bi yer arayacağım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?