Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

Ben de 7+1 günlük hamileyim.. Salı günü kalp atışları dinlenecek inşallah m

ben adete göre hesapladığımda 8 hafta muayane oldum 19nda 3 haftalık demıslerdı 5haftalıgım sımdı döllenmeye göre değişiyor sanırım

O kasık sancısı bel ağrısı ben de de var. Bulantım yok ama arada bişeyler kokup duruyor bana dün akşam yastıklar koktu bana hepsini attım makineye.. Bulantıdan çok korkuyorum ...

Bayağı fark varmış desene:) bnmki tüp bebek bana göre 5 haftalık ama bilmiyom yine de adetle beraber sayılıyor doktora göre 7 oluyo ultrasona girdim keseleri gördük doktor kaç haftalık olduğunu sölemedi bnde birileri sorunca belli değil salı günü belli olacak diyorum

Merhaba. Bende bu ay hamile kalanlardanim. Ctesi gunu kan tahlili yaparak ogrendim. Merak ettim ne kadarlik hamile oldugunuzu sayilarla yazmissiniz. Nasil hesaplaniyor o

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adet olduğun günden itibaren sayılıyor ama kan değeri ve ultrasonda bazen az çıkabiliyor idrar testi mi yaptın

Herkese merhaba, bu forumun uzun süredir okuyucusuyum ve ilk defa yazıyorum. Ben de 8+2 haftalık hamîleyim. Bugün îlk defa bebeğimin kalp atışlarını duydum ve çok heyecan vericiydi. Beklenen doğum tarihim 7 ocak. Herkese rahat bir hamilelik dilerim.

canım ne güzel şimdi beni aydinlata bilirsin 6 haftada bebeği gördün mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar bende 6+3 hamileyim. p.tesi ilk muayeneme gittim doktorum kalp atışlarını gördü. allaha şükürler olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…