Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

Allah her konuda yardımcımız olsun. Şükür olsun rahat bi işim, anlayışlı iş arkadaşlarım ve amirlerim var.

Merhaba sidelya arkadaşım hayırlı olsun bebişlerin.Rabbim kucağına almayı nasip etsin.tüp bebek mi? Bn tüp bebek yaptırdım iki embriyo transfer edildi ve Rabbime şükür ikisi de tuttu salı günü kalp seslerini dinlemeye gidicez inşallah keselerden biri küçük acaba seninde öyle mii doktor kalp sesinden sonra rahatlarız dedi

Neslihang seni göremedim seninle aynı günün hamilesiyiz:) bn 7+0 sen de öyle... Tanışmak isterim umarım en yakın zamanda görüşürüz

Kızlar kaç yıllık evlisiniz? Kaç yaşındasınız ve kaçıncı çocuğa hamilesiniz? Gelsin cevaplaaaaarrrrr:)

Selam kızlar :)bende mayıs hamilesiyim tüp bebekle.
Benan94 sata göre bende 7+0 beraberiz 😊 ama ultrasona göre 6+4
Kalp atışını duyduk çok şükür.sizin mide bulantısı falan varmı?benim zaman zaman oluyor ama kusma yok,iştahsızlık oluyor daha çok.

Ecepelin cnm merhaba :) bnm mide bulantım yok Allah a şükür iştahsızlık filan da yok 3 haziran da kalp atışlarını dinlicez inşallah herkesin farklı oluyo biliyosun...

evlılık hazırlıkları yapmaya basladıgımdan berı sıteyı takıp edıyorum soz konusu bebek olunca uye olmakta yarar var dedım bende 5 haftalık hamıleyım sat 20 nısan gecen hafta doktora gıttım bebek ultrasonda gorundu doktor 15 gun sonra yenıden gel dedı ama hıc bır test fılan yapmadı normalı mı kı bu genel kan ve ıdrar testı yapılıyor dıye bılıyorum sarılık kızamık gıbı hastalık taraması ıcın

ne yaptın canım gıttınmı doktora kalp atışlarını duydunmu

kalp atisi için erken dedi keseyi gördüm 1cm mis bebeği de görmedik daha çarşamba yeniden gitcem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…