Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

merhaba. ben de hamileyim 9 mayısta öğrendim hamile olduğumu tüp bebek yaptırmıştık.bursa jinemedde 6+5 günlüğüm ikiz dendi.3 haziranda kalp atışları dinleneek inşallah.keselerden biri küçük o yüzden tam belli değil dedi doktor ama ikiz dedi inşallah ikiside benimledir...Rabbime çok dua ediyorum.kalp seslerini dinlemek istiyorum ve heyecanlıyım da... RABİM İKİSİNE DE ÖMÜR VERSİN HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İKİSİNİ DE KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.Rabbim isteyen herkese versin dualarınızı bekliyorum...

maşallah arkadaşım Rabbim hayırlı evlatlar versin kucağına da almayı nasip etsin senle aynı hafta ve gündeyizz

Kızlar benimki çok zor geçiyor sürekli midem bulanıyor ve aşırı halsizlik var. Çalışmak çok zor geliyor. İkiz olduğu için mi bu kadar yoğun hissediyorum acaba benim gibi yaşayan var mı ? Nasıl baş ediyorsunuz ?

Merhaba kızlar bende 1hafta önce idrar testi ile hamile olduğumu öğrendim.
Yarın randevum var.
Benim ikinci gebeliğim.
Geçen yıl ağustosta kızımı aldım kucağıma.
Allah nasip ederse bu evladımı 12 ocakta alacağım kucağıma :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba ; uzaktan takip ediyorum sizi hep ... 7 haftalık hamile iken 17 nisan da düşük yaptım. adet görmeden hamile kalmışım Allahın hikmeti işte.. şu anda 5 haftalık hamileyim. betahcg değerim 2590.2 . doktorum hemen bebe aspirinine başlattı folik asit ile birlikte. ilk hamileliğimden daha farklı şu anda durumum. inanılmaz bel ve kasık ağrım var ilkinde bu kadar değildi. korkuyorum bazen birşey olacak diye. ilkinde hiç tatlı birşey yemedim ama bunda da beyaz peynir yiyemiyorum. öncekinde çok uyuyordum bunda o kadar uykumda yok. . perşembe günü doktora gideceğim kısmetse.. bir sorun olmadan ilerler inşallah Allahın izni ile kucağım alırım evladımı..

canım benimde öyle ara ara midem bulanıyor çok rahatsız etmiyor ama kötü oluyorum çareyi naneli sakız çiğnemekte buldum biraz yatışıyor birde ayran içiyorum azda olsa hafifliyor günde 1 paket bitiriyoruz naneli sakızı durulcak gibi değil :18: halsizlik bendede had safhada iş yerinde resmen uyuyorum

Kizlar bende hamile olmak istiyorum 3 mayis sat. Yumurt. doneminde 2 gun iliskim oldu. Insallah tutar. Simdi bat gelince hemen test yapicam. Dua edin..

mrb arkadaşlar 19 mayısda gebe olduğumu öğrendim ben ınsallah ocak gıbı doğurucam allahın ıznıyle semracım umarım sende hamıle kalırsın canım buarada hamılelık belırtı olarak gecıkme ve adet sancısı yasadım ha yarın derken test yaptm öyle ogrendım daha sonra muayeneyle 3 haftalıktım sımdı 5 haftalığa gırdım onu görmek ıcın kalp atısını duymak ıcın cok heycanlıyım um arırabbım ısteyenlere bebek nasip eder

Merhaba canım, bende de aynı şekilde aşırı halsizlik var. benim bebeğim de bugün itibariyle 5+6 günlük. Allah herkesin bebeğini sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..

Merhaba canım, bende de aynı şekilde aşırı halsizlik var. benim bebeğim de bugün itibariyle 5+6 günlük. Allah herkesin bebeğini sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..

yarın doktora gidicem önceki kötü tecrübeden dolayı o kadar korkuyorum ki bişey olacak diye .. allah hayırlsını versin inşallah. önceki ni dıyar duymaz herkese söyledik düştükden sonra zaten üzgünüm bi de millete anlatttıkça daha çok üzüldüm.. şimdi kimseye söylemedim içim de patlıyor resmen.. sizlere ulaştım çok iyi oldu... herkesin aynı durumda olduğu bir ortam birbirimizi anlıyoruz ne güzel..
allah razı olsun herkesten..

aynı gün ogrenmsiz canım ya bende aynen çok heyecanlıyım yarın randevum var 5+1 olacam ama hala keseyide görmeye gitmedik bi gittik 9 gün sonra gelin dedi belki bi umut yarın kalb atisinida duyariz

bende başucuma tuzlu çubuk koyuyorum uyanır uyanmaz onu yiyorum çünkü gözlerimi açtığım anda başlıyor mide bulantısı :S Birde naneli sakızı deneyim bari ben hiç böle hayal etmemiştim inşallah bebişleri sağ salim kucağımıza alınca çektiğimiz bu sıkıntıların hepsine değecek :)

hayırlı olsun canım aman bı yere uzanmaya calısma oturman da kalkmanda yavaş hareket et ınsallah duyarız kalp atışını sağlıklı olsunda rabbım :)) bende c.tesı gıdıcem bakalım sabırsızlanıyorum

enazindan yarın kesemizi görürüz inşallah :)

seninle tamamen aynı durumdayım canım. ben de ilk bebeğimi 6 haftalıkken kaybetmiştim ( ekimde ). dediğin gibi herkese söylemiştik ve bende bu sefer sevinemiyorum bir tek eşim ve ben biliyoruz. bir de sizler:) kimseye söylemedik. çünkü çok haklısın herkese ayrı ayrı anlatırken tekrar tekrar yaşayıp üzülüyorsun..ben de doktora giderken korkarak gidiyorum şuanda. Ama bu sefer inş Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bebekler nasip eder. bol bol dua edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…