neslihang seninle konuşmak istiyorum ama ulaşamıyorum nasıl olacak?
Kızlar benimki çok zor geçiyor sürekli midem bulanıyor ve aşırı halsizlik var. Çalışmak çok zor geliyor. İkiz olduğu için mi bu kadar yoğun hissediyorum acaba benim gibi yaşayan var mı ? Nasıl baş ediyorsunuz ?
merhaba ; uzaktan takip ediyorum sizi hep ... 7 haftalık hamile iken 17 nisan da düşük yaptım. adet görmeden hamile kalmışım Allahın hikmeti işte.. şu anda 5 haftalık hamileyim. betahcg değerim 2590.2 . doktorum hemen bebe aspirinine başlattı folik asit ile birlikte. ilk hamileliğimden daha farklı şu anda durumum. inanılmaz bel ve kasık ağrım var ilkinde bu kadar değildi. korkuyorum bazen birşey olacak diye. ilkinde hiç tatlı birşey yemedim ama bunda da beyaz peynir yiyemiyorum. öncekinde çok uyuyordum bunda o kadar uykumda yok. . perşembe günü doktora gideceğim kısmetse.. bir sorun olmadan ilerler inşallah Allahın izni ile kucağım alırım evladımı..
Merhaba canım, bende de aynı şekilde aşırı halsizlik var. benim bebeğim de bugün itibariyle 5+6 günlük. Allah herkesin bebeğini sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..
Şuan çok erken ama.. Sancısı olan var mı? Bel ağrısı, kasık sancısı? Doktorum bunun normal olmadığını söyledi yaa
aynı gün ogrenmsiz canım ya bende aynen çok heyecanlıyım yarın randevum var 5+1 olacam ama hala keseyide görmeye gitmedik bi gittik 9 gün sonra gelin dedi belki bi umut yarın kalb atisinida duyarizmrb arkadaşlar 19 mayısda gebe olduğumu öğrendim ben ınsallah ocak gıbı doğurucam allahın ıznıyle semracım umarım sende hamıle kalırsın canım buarada hamılelık belırtı olarak gecıkme ve adet sancısı yasadım ha yarın derken test yaptm öyle ogrendım daha sonra muayeneyle 3 haftalıktım sımdı 5 haftalığa gırdım onu görmek ıcın kalp atısını duymak ıcın cok heycanlıyım um arırabbım ısteyenlere bebek nasip eder
canım benimde öyle ara ara midem bulanıyor çok rahatsız etmiyor ama kötü oluyorum çareyi naneli sakız çiğnemekte buldum biraz yatışıyor birde ayran içiyorum azda olsa hafifliyor günde 1 paket bitiriyoruz naneli sakızı durulcak gibi değil :18: halsizlik bendede had safhada iş yerinde resmen uyuyorum
aynı gün ogrenmsiz canım ya bende aynen çok heyecanlıyım yarın randevum var 5+1 olacam ama hala keseyide görmeye gitmedik bi gittik 9 gün sonra gelin dedi belki bi umut yarın kalb atisinida duyariz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsun canımaman bı yere uzanmaya calısma oturman da kalkmanda yavaş hareket et ınsallah duyarız kalp atışını sağlıklı olsunda rabbım :)) bende c.tesı gıdıcem bakalım sabırsızlanıyorum
yarın doktora gidicem önceki kötü tecrübeden dolayı o kadar korkuyorum kibişey olacak diye .. allah hayırlsını versin inşallah. önceki ni dıyar duymaz herkese söyledik düştükden sonra zaten üzgünüm bi de millete anlatttıkça daha çok üzüldüm.. şimdi kimseye söylemedim içim de patlıyor resmen.. sizlere ulaştım çok iyi oldu... herkesin aynı durumda olduğu bir ortam birbirimizi anlıyoruz ne güzel..
allah razı olsun herkesten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?