Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

Merhaba,

Kontrolden geldim. Bebişin rahimde yerleştiiği yeri doktoru beğendi. Bir sorun olmadığını belirtti.
Fakat TSH hormonum neredeyse sınır değerin 2 katı çıktı. İlaç verdi ve haziran sonunda tekrar gideceğim.
Bu süre nasıl geçer bilmiyorum. Çok canım sıkıldı.

Ben de mayısta hamile kaldım Allah izin verirse ocak da doğumum olucak.. sağlıkla devam etsin ve meleklerimizi alalım inşallah... benim 17 aylık oğlum var buda 2. olucak inşallah..

Ben bugün öğrendim kesin olaarak hamileliğimi, aslında adet günüm daha gelmedi ama adetime 1hafta warken idrarda öğrnmiştim bugün de kan öğrendim,şükürler olsunnnn. Darısı tüm isteyenlere.inşallah keseyi ve kalp atışlarını da duymak nasip olur :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok ben henüz doktora gitmedim yarın gidicem kısmetse. Sadece folik asit ve bebe aspirini kullanıyorum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar istanbul anadolu yakası ümraniye civarı doktor öneriniz var mı? Ben hisar hastanesinde irem hanım a gidiyorum çoookk memnunum kendisinden ama hastane çok pahalı

merhaba benim ikinci gebeliğim.ilki 5 yıl önce idi . şiddetli preeklemsi oldum erken doğum yaptım. doktor coraspirin verdi bana. ilkinde çok kusma olurdu ama bu sefer hiç kusmadım ama çok kötü halsizim başım sürekli ağrıyor. bide gebe kalmadan önce tiroid tedavisi olıyordum. tiroit ilacı kullanıyorum bir yıldır. doktor kan tahlili yaptı ama sonuçlarım pazartesi çıkıcakmış. ayrıca bende çok uğraştım hamile kalmak için 1 yıldır olmuyordu. enson geçen ay gittiğim doktor insülin hormonum çok yüksek çıkınca fazla umutlanma falan demişti. allahım bi mucize verdi bana .darısı isteyen herkese olsun.

bende o derece bi bulantı yok şükürler olsun sadece ara ara oluşan bi rahatsızlık var gerçi o bile yetiyor kötü olmama naneli sakızı deneyebilirsin hatta naneli şekerde olabilir bol bol su içiyosun en azından :) bende bu kadar halsiz kalıp yorgun olacağımı tahmin etmemiştim tam olarak kaç haftalık şuan bebişleri kucağımıza alalımda allahın izniyle herşeyi unutur gideriz cennet kokularını koklamayı nasip etsin rabbim herkese

Gunaydin arkadaşlar benim batim 27 mayis 28 mayis kan sonucum 153 cikti yarin doktor rendevum var herşey yolunda giderse sezeryan olduğu için doğum muhtemelen 20 ocakdan sonra gerçekleşir Allahim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize inş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesemizi gördük çok şükür daha çok minikmiş ben son adet tarihimi bilmiyorum düşükten sonra adet görmeden hamile kaldığım için :) 6 haftalık gibi hesap yapıyorum düşük yaptığım tarihten hesaplıyorum ama 4 hafta 6 günlükmüş miniğim. 10 sonra gidicez bi aksilik olmazda kalp atışlalarını duyacağız kurban olurum ben onun atan o minik kalbine. Inşallah hep annesiyle birlikte olur ... Heyecanlıyım ama korkuyorum ...

günaydın bayanlar
benim fındık hesaba göre 31 ocakta gelecek gibi görünüyor şubata aksar mı bilemiyorum tabi :) heyecanla bekliyoruz.aile hekimliğine gidemedm henüz kasık ağrım var rahatsız ediyor beni daha çok sürer mi acaba :44:

Ben de aynı ağrılar var bier süre daah devam eder herhalde. ben de bugün aile hekimilği kaydını filan hallettim. doktora gittim minik kesemizi gördük.. hayırlısı ile tamamlamayaı nasip etsin Allah..

senin de gözün aydın şimdiden ..

teşekkür ederim seninde gözün aydın olsun :)
doktor bide progestan 200 mg. verdi sabah akşam içmem gerekiyomuş içemiyorm çok başım dönüyor akşm yatarken alıyorm bende faydası olur mu onuda bilmiyorum.sağlıkocağına gidebilsem soracam da yürüyemiyorum ki ağrıdan.öğleden sonra gitmeye çalışıcm artık bi şekilde.
ağrı bi tek bende yoksa normaldir o zaman.doktora söyledim üzerinde fazla durmadı zaten ama ben yinede endişeleniyorm ister istemez

Taze hamile hanımlar merhaba ben de henüz dün öğrendim hamileliğimi ve aranıza katıldım.Size bir sorum olacak iki gün önce verdiğim kan testinde b-hcg 72 çıktı.Henüz hamilelik çok yeni olduğunu 10 gün sonra tekrar tahlil yaptırmamı söyledi doktor.Kese ne zaman gözükür bir fikriniz var mıdır?Son adet başlangıç tarihim 25 Nisan idi.

aynıyız desene 10 gün sonra bende gidecem randevumu aldım bile :) 79.9 çıktı benimkide. hayırlı olsun

aynıyız desene 10 gün sonra bende gidecem randevumu aldım bile :) 79.9 çıktı benimkide. hayırlı olsun

Bettyciğim çok teşekkür ederim Senin bebişin de hayırlı olsun. Hakikaten aynıymışız haberleşelim buradan inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…