Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

merhaba kızlar bende 6+3 hamileyim. p.tesi ilk muayeneme gittim doktorum kalp atışlarını gördü. allaha şükürler olsun..

ne kadar di gördün de kalp atisini pazartesi mi 6+3 du bugün mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne kadar di gördün de kalp atisini pazartesi mi 6+3 du bugün mu

5+5 ti p.tesi .sesi duyulmadi ama alttan muayene de kalp atisini gordu doktorum. Ama arkasimda hamile 6 haftalik onunki gorulmedi. Kisiden kisiye degisiyo sanirim

5+5 ti p.tesi .sesi duyulmadi ama alttan muayene de kalp atisini gordu doktorum. Ama arkasimda hamile 6 haftalik onunki gorulmedi. Kisiden kisiye degisiyo sanirim

bn alttan korkarım ama yaptirmam ama bebeğim içinde herşeyi yaparım hayirlisi olsun inşallah hakkımızda

Allahım sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin kızlar.
İnşAllah bende bugünki idrarda ki çift koyu kırmızılardan sonra kan testinde de pozitif çıkar sizler gibi kesesini görmek kalp sesini duyma evrelerinin heyecanını yaşarım.
Allahım her isteyene nasip etsin hiç bir kucağı boş bırakmasın.

Son düzenleme:
ben keseyi gördüm de bebek gorunmedi bugün 5+2 dün gördük 6 hafta olduğunda yeniden var kontrol

Ben keseyi gördükten sonra ilk defa bugün gittim kontrole ve bugün bebeğimi gördüm. 8+2 de yani. Daha ne kadar önce gözükürdü bilemem tabi.

Adet olduğun günden itibaren sayılıyor ama kan değeri ve ultrasonda bazen az çıkabiliyor idrar testi mi yaptın

Tam 5 hafta oluyor benim o zaman. Idrar yaptim evde cikinca kan yaptirdim. Pazartesi doktora gidecegim.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben keseyi gördükten sonra ilk defa bugün gittim kontrole ve bugün bebeğimi gördüm. 8+2 de yani. Daha ne kadar önce gözükürdü bilemem tabi.

inşallah hayirlisi olur :)

bn alttan korkarım ama yaptirmam ama bebeğim içinde herşeyi yaparım hayirlisi olsun inşallah hakkımızda

Arkadaşım korkacak bişe yok gerçekten hafif bişe zaten zor ağrılı bişe olsa kimse yaptırmaz. Belki aletini görmüşsündür sadece ucundan bakıyolar hafif o kadar... Bnde çok korkuyodum hattâ doktor dedi ki. sen doğum filan yapamazsın o derece yani sonra baktım korktuğumA değmemiş

bende hamile olduğumu 28.05.2014 tarihinde evimde gebelik testi yaparak öğrendim:))))hemen doktora hemenn:) ilk dr değerim 35.7:) 30.05.2014 de tekrar gittim 88.9:))) mutluluktan ağlamak diye birşey varmışş:)benim hespalarıma göre 5 haftalıktı ama yumurtlamam geç oldu sanırım çünkü en son regl tarihim 23 nisan:)ayın 5nde tkrar gidicez kesemize bakmak için:))herkezin gözü aydın olsun inşllah rabbim kimin ne dileği varsa gerçekleştirsin..

Benimde son reglim 22 nisandi.29 mayista idrar ve 30unda kan testi yaptik kesemizi gorduk ama melegimi goremedim henuz.erken oldugu icin yalanci gebelik olabilir dedi tam anlamiyla sevinemedim.bebegimi görmeden de sevinemicem sanirim.İnsallah bizimle olur.2 hafta sonra tekrar gidicem.

günaydın kızlar geçen hafta perşembe evde test yaptım çift çıktı hemen acile gittik bide kan testi yapıldı 257 çıktı pazartesi gene test yapıldı 1279 çıktı dün akşam gene acilde kan testi yapıldı 4354 çıktı bu yükselme iyi birşeymi ? alttan baktı keseyide gördük içim bi rahatladıki sormayın 7 yıl sonra herşeyden korkarak hareket ediyorum dış gebelikse die çok korkmuştum.allaha şükür öyle birşey çıkmadı.ocakta anneyiz allahın izniyle sizin değerleriniz nasıl

bende nasip olursa seneye ocak annesi olcam inşallah dün alttan bakıldı minicik keseyide gördük 4+6 günlüğüz daha küçücüğüz biz rabbim isteyen herkese versin aminnnnn

Keseyide gormussun gözün aydin Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin

Merhaba arkadaşlar.. Bende hamileyim cok sükür. Yaklasık 1.5 senelik evliyim.. Vajiliydim ( bilmeyenler için söyleyim: eşimle ilişkiye giremiyorduk istemsiz kasılıyordum. 04.05.2014 de bu hastalığımı yendim. 28.05.2014 tarihinde kan testi ile mucizemin benimle oldugunu öğrendim :) değerim 202.7. Evde yaptığım idrar testlerinde çıkmadı ama hissediyordum bişeyler oldugunu.. ertesi gün hemen doktora gittik. Yeni kan testi yapıldıgı için kan almadılar kontrol etti rahmimin içi şişmiş yerleşiyormus bebişim 4 haftalık oldugu için keseyi göremedi. Önümüzdeki perşembe tekrar kontrolüm var. Folik asit verdi onu kullanıyorum :)

Benim bi sorum olacak sizlere. 18 mayıs adetin gunumdu benim adet olmadım ama 20 sinden sonra lekelenmeler basladı kahverengi.. Hala da devam ediyor.. Akıntı gibi afedersiniz peçeteye sildikce görüyorum. Doktoruma anlattım kesinlikle dinleneceksin uzanacaksin iş yapmıyacaksın calısıyorsan bu dönemi atlatana kadar çalkşmamalısın dedı. Korkuttu beni. Bu düşüğün habercisimi? Ben cevremdeki kişilerle paylastım coğunun da 3 aya kadar benim gibi lekelenmesi olmus dinlen fazla yorma kendini ama cok da korkma diyorlar.. Aranızda bunu yaşayan var mı? Düşük riski var oldugu korkusu yuzunden tadını çıkaramıyorum

Lütfen ama lütfen olumsuz butun düşünceleri aklindan sil lutfen ..onlar bize rabbimizin armagani canimizin cani..sen olumsuz düşünceleri aklindan cikar 2 haftaki kontrolunde sana merhaba diyecek annesi

Lütfen ama lütfen olumsuz butun düşünceleri aklindan sil lutfen ..onlar bize rabbimizin armagani canimizin cani..sen olumsuz düşünceleri aklindan cikar 2 haftaki kontrolunde sana merhaba diyecek annesi

Bende 2 hafta sonra tanismayi umit ediyorum kasik agrilarim var.elbet vardir bir anlamı belkide keseye yerlesiyodur bebeğim Allahim herkese nasip etsin insallah.cunku cok kotu bi durum ben 1 sene yasadim umidimin kesildigi bir an da geldi bebegimiz.

Evet iyiyi dusun hep ne olur güzel annesi sen ne hissedersen o onu hissedecek senden unutma oyy allahim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…