- 2 Eylül 2013
- 151
- 2
- 118
Bende 2 hafta sonra tanismayi umit ediyorum kasik agrilarim var.elbet vardir bir anlamı belkide keseye yerlesiyodur bebeğimAllahim herkese nasip etsin insallah.cunku cok kotu bi durum ben 1 sene yasadim umidimin kesildigi bir an da geldi bebegimiz.
Cok tesekkur ederim guzel dileklerin için Allah razi olsunEvet iyiyi dusun hep ne olur güzel annesi sen ne hissedersen o onu hissedecek senden unutma oyy allahim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim)
bende hamile olduğumu 28.05.2014 tarihinde evimde gebelik testi yaparak öğrendim:))))hemen doktora hemenn:) ilk dr değerim 35.7:) 30.05.2014 de tekrar gittim 88.9:))) mutluluktan ağlamak diye birşey varmışş:)benim hespalarıma göre 5 haftalıktı ama yumurtlamam geç oldu sanırım çünkü en son regl tarihim 23 nisan:)ayın 5nde tkrar gidicez kesemize bakmak için:))herkezin gözü aydın olsun inşllah rabbim kimin ne dileği varsa gerçekleştirsin..
Allahim sanada banada ve diger butun anne adaylarina saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. Senin son degerin 88.9 galiba benim sonuc kagidimda 6774 yaziyodu nasil oluyo bu ben bi turlu anlamiyorumBende perşembe günü gidicem kese olusmusmu diye bakalim deger takipi yapiyoruz şuan; )
bende hamile olduğumu 28.05.2014 tarihinde evimde gebelik testi yaparak öğrendim:))))hemen doktora hemenn:) ilk dr değerim 35.7:) 30.05.2014 de tekrar gittim 88.9:))) mutluluktan ağlamak diye birşey varmışş:)benim hespalarıma göre 5 haftalıktı ama yumurtlamam geç oldu sanırım çünkü en son regl tarihim 23 nisan:)ayın 5nde tkrar gidicez kesemize bakmak için:))herkezin gözü aydın olsun inşllah rabbim kimin ne dileği varsa gerçekleştirsin..
günaydın kızlar geçen hafta perşembe evde test yaptım çift çıktı hemen acile gittik bide kan testi yapıldı 257 çıktı pazartesi gene test yapıldı 1279 çıktı dün akşam gene acilde kan testi yapıldı 4354 çıktı bu yükselme iyi birşeymi ? alttan baktı keseyide gördük içim bi rahatladıki sormayın 7 yıl sonra herşeyden korkarak hareket ediyorum dış gebelikse die çok korkmuştum.allaha şükür öyle birşey çıkmadı.ocakta anneyiz allahın izniyle sizin değerleriniz nasıl
Merhaba arkadaşlar.. Bende hamileyim cok sükür. Yaklasık 1.5 senelik evliyim.. Vajiliydim ( bilmeyenler için söyleyim: eşimle ilişkiye giremiyorduk istemsiz kasılıyordum. 04.05.2014 de bu hastalığımı yendim. 28.05.2014 tarihinde kan testi ile mucizemin benimle oldugunu öğrendim :) değerim 202.7. Evde yaptığım idrar testlerinde çıkmadı ama hissediyordum bişeyler oldugunu.. ertesi gün hemen doktora gittik. Yeni kan testi yapıldıgı için kan almadılar kontrol etti rahmimin içi şişmiş yerleşiyormus bebişim 4 haftalık oldugu için keseyi göremedi. Önümüzdeki perşembe tekrar kontrolüm var. Folik asit verdi onu kullanıyorum :)
Benim bi sorum olacak sizlere. 18 mayıs adetin gunumdu benim adet olmadım ama 20 sinden sonra lekelenmeler basladı kahverengi.. Hala da devam ediyor.. Akıntı gibi afedersiniz peçeteye sildikce görüyorum. Doktoruma anlattım kesinlikle dinleneceksin uzanacaksin iş yapmıyacaksın calısıyorsan bu dönemi atlatana kadar çalkşmamalısın dedı. Korkuttu beni. Bu düşüğün habercisimi? Ben cevremdeki kişilerle paylastım coğunun da 3 aya kadar benim gibi lekelenmesi olmus dinlen fazla yorma kendini ama cok da korkma diyorlar.. Aranızda bunu yaşayan var mı? Düşük riski var oldugu korkusu yuzunden tadını çıkaramıyorum
Maşallah değerlerin çok iyi cnm bu arada nerde oturuyosun?
Allahim sanada banada ve diger butun anne adaylarina saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. Senin son degerin 88.9 galiba benim sonuc kagidimda 6774 yaziyodu nasil oluyo bu ben bi turlu anlamiyorum
Bunu anlamadim desem inanir misin? Iyimi kotu mu bu degerin hamileligin haftalik belirtisi degil mi dusukten yükseğe gitmesi hafta hafta artar diye dusunuyorumHayırlı olsun cnm :) Rabbim kulağına almayı nasip etsin inşallah değerlerin iyi
Cunku arastirma yaptim degerimi gorunce bi bakiyorum noktali bi bakiyorum normal deger tamam anlamadigimiz icn sanirim bize yabaanci geliyoBende anlamiyorum inan ki biri aciklar mi bu durumu
Cok tesekkur ederim guzel dileklerin için Allah razi olsun
Icime umut serptin valla ne yalan soyliyim :)
Ama oyle canim ben oyle bir anda verdiki rabbim bebegimi umudum o benimoyuzden iyiyi dusunelim iyiyi getirelim
Bunu anlamadim desem inanir misin? Iyimi kotu mu bu degerin hamileligin haftalik belirtisi degil mi dusukten yükseğe gitmesi hafta hafta artar diye dusunuyorum
Allahim sanada banada ve diger butun anne adaylarina saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. Senin son degerin 88.9 galiba benim sonuc kagidimda 6774 yaziyodu nasil oluyo bu ben bi turlu anlamiyorum
Canım kaç haftalık hamilesin değerin 6774?
Aynen öyle cnm evet belirti güzel değerlerin
Valla ne yalan soyliyim bilmiyorum acikcasi.daha dogrusu sabah ilk gidince doktor 8gun gecikmeme gore assa yukari 8 haftalik olur dedi sonra test sonucu icin geri gidince degere bakti bi bakmak istiyorum dedi ne durumda diye idrara sikisik olmadigim icin alttan bakti keseyi gordu 10 milim dedi yalanci gebelikte olabilir dedi bende bunu duyunca heyecan ve korkuyla karisik duygular icine girdim sormadim oda soylemedi 2 hafta sonra gel dedi dusuk olmasın diyede progestan verdi.Canım kaç haftalık hamilesin değerin 6774?
bende 5 haftalik diye tahmin ediyorum4 haftalik hamile oluyor; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?