Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

Bende perşembe günü gidicem kese olusmusmu diye bakalim deger takipi yapiyoruz şuan; )

Hayırlı olsun cnm :) Rabbim kulağına almayı nasip etsin inşallah değerlerin iyi

Bende perşembe günü gidicem kese olusmusmu diye bakalim deger takipi yapiyoruz şuan; )
Allahim sanada banada ve diger butun anne adaylarina saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. Senin son degerin 88.9 galiba benim sonuc kagidimda 6774 yaziyodu nasil oluyo bu ben bi turlu anlamiyorum

Maşallah değerlerin çok iyi cnm bu arada nerde oturuyosun?

Canım maşallah hemen hamile kalmışsın. Bnce kendini kasma fakat dikkat et iş yap fakat ağır değil örneğin bulaşık filan olabilir ama koltuk çekip ev süpürmek perde asmak bunlar olmamalı bu lekelenmeler düşüğün habercisi cnm dikkatli ol dinlen ki çocuk yerleşsin ve atlat bu durumu yarım saatten fazla ayakta durma çok ta yatma bu sefer rahime kan gitmez bebek gelişmez rahat hamilelikler dilerim sana bebeğini sağsalim kucağına alırsın inşallah...

Allahim sanada banada ve diger butun anne adaylarina saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. Senin son degerin 88.9 galiba benim sonuc kagidimda 6774 yaziyodu nasil oluyo bu ben bi turlu anlamiyorum

Bende anlamiyorum inan ki biri aciklar mi bu durumu

Hayırlı olsun cnm :) Rabbim kulağına almayı nasip etsin inşallah değerlerin iyi
Bunu anlamadim desem inanir misin? Iyimi kotu mu bu degerin hamileligin haftalik belirtisi degil mi dusukten yükseğe gitmesi hafta hafta artar diye dusunuyorum

Canım kaç haftalık hamilesin değerin 6774?
Valla ne yalan soyliyim bilmiyorum acikcasi.daha dogrusu sabah ilk gidince doktor 8gun gecikmeme gore assa yukari 8 haftalik olur dedi sonra test sonucu icin geri gidince degere bakti bi bakmak istiyorum dedi ne durumda diye idrara sikisik olmadigim icin alttan bakti keseyi gordu 10 milim dedi yalanci gebelikte olabilir dedi bende bunu duyunca heyecan ve korkuyla karisik duygular icine girdim sormadim oda soylemedi 2 hafta sonra gel dedi dusuk olmasın diyede progestan verdi.

31 ocak nasipse inş doğum.1 hafta önce sezeryanla alırlar.bütün anne adaylarını kutluyorum
bu ikinci çocuğu olcak inş.26 nisan sat.bu çarşamba 613 çıktı.2 gün önce 223tü.
size bi sorum olcak dün mide bulantım kesildi bu normal mi?ama kasıklarda hareketlilik hissediyorum.inş bu çocuğu doğururum.pztesi 5+1olcak drye gitcem ne görebiliriz karından? bi de karnım kocaman oldu ve çok sert uff bugün bunları takmakla geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…