Canım maşallah hemen hamile kalmışsın. Bnce kendini kasma fakat dikkat et iş yap fakat ağır değil örneğin bulaşık filan olabilir ama koltuk çekip ev süpürmek perde asmak bunlar olmamalı bu lekelenmeler düşüğün habercisi cnm dikkatli ol dinlen ki çocuk yerleşsin ve atlat bu durumu yarım saatten fazla ayakta durma çok ta yatma bu sefer rahime kan gitmez bebek gelişmez rahat hamilelikler dilerim sana bebeğini sağsalim kucağına alırsın inşallah...
Ben bugün öğrendim kesin olaarak hamileliğimi, aslında adet günüm daha gelmedi ama adetime 1hafta warken idrarda öğrnmiştim bugün de kan öğrendim,şükürler olsunnnn. Darısı tüm isteyenlere.inşallah keseyi ve kalp atışlarını da duymak nasip olur :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla ne yalan soyliyim bilmiyorum acikcasi.daha dogrusu sabah ilk gidince doktor 8gun gecikmeme gore assa yukari 8 haftalik olur dedi sonra test sonucu icin geri gidince degere bakti bi bakmak istiyorum dedi ne durumda diye idrara sikisik olmadigim icin alttan bakti keseyi gordu 10 milim dedi yalanci gebelikte olabilir dedi bende bunu duyunca heyecan ve korkuyla karisik duygular icine girdim sormadim oda soylemedi 2 hafta sonra gel dedi dusuk olmasın diyede progestan verdi.
Peki canin beni aydinlattigin icin tesekkur ederim.. bugun dinlendim oglene kadar biseyim yoktu sonra misafirim geldi haliyle ordan oraya ordan oraya derken geldi tekrar ama düne bakiş az çok sukur. Yarinda tum gun dinleniyim kontrole kadar atlatsam bi hayirlisiyla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adetten sayılınca senin 5 haftalık oluyo sanki? Progestan destek için çok iyi düşük riskini çok çok azaltıyo inşallah bişe olmaz canım Allah a emanet korkma
Peki canin beni aydinlattigin icin tesekkur ederim.. bugun dinlendim oglene kadar biseyim yoktu sonra misafirim geldi haliyle ordan oraya ordan oraya derken geldi tekrar ama düne bakiş az çok sukur. Yarinda tum gun dinleniyim kontrole kadar atlatsam bi hayirlisiyla
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir
Cnm yavrun inşallah Allaha emanet kaygı ve korku damarları şişiriyo gerilim yapıyo bu kanıtlanmış bişe ve çocuğun bebeğin gelişimi yavaşlıyo o yüzden takıntı yapma dua et inşallah bebeğin seninle tmm dikkat et 3 aya kadar kendini başka şeylere ver kitap oku gezin bişeler yap o korkuyu üstüne mal etme rahat ol
Cok tesekkurler canim.evet bende o sekilde hesapladim ama bakalım dogrusu ne cikcak,progestani kullanmadim o gun ama ertesi gun cok ama cok hafif leke gorunce hemen kullanmaya basladim,sonra keske kullansaydim demiyim diye ben yine tedbiri elden birakmiyim da.tek temennim bise olmamasi.Allahima emanetimiz bebegimizle.hayirlisiyla goruncek bize insallah.
Cok tesekkurler canim.evet bende o sekilde hesapladim ama bakalım dogrusu ne cikcak,progestani kullanmadim o gun ama ertesi gun cok ama cok hafif leke gorunce hemen kullanmaya basladim,sonra keske kullansaydim demiyim diye ben yine tedbiri elden birakmiyim da.tek temennim bise olmamasi.Allahima emanetimiz bebegimizle.hayirlisiyla goruncek bize insallah.
merhaba.adet 1 hafta varken hangi marka testle gebeliğinizi öğrendiniz(basit testlerden mi yoksa erkekn gebelik testiyle mi) birde adetinizin kaçıncı gününde yapmıştınız testi bilgi verebilirseniz sevinirim.Rabbim hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin:)
Benimki de şuan 6+2 günlük. Allah bebeklerimizi nazarlardan korusun. Allah kalp atışlarını duymayı nasip etsin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimki de şuan 6+2 günlük. Allah bebeklerimizi nazarlardan korusun. Allah kalp atışlarını duymayı nasip etsin.
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir
Cnm yavrun inşallah Allaha emanet kaygı ve korku damarları şişiriyo gerilim yapıyo bu kanıtlanmış bişe ve çocuğun bebeğin gelişimi yavaşlıyo o yüzden takıntı yapma dua et inşallah bebeğin seninle tmm dikkat et 3 aya kadar kendini başka şeylere ver kitap oku gezin bişeler yap o korkuyu üstüne mal etme rahat ol
Mesajımı aldın inşallah
Amin cnm ne zaman gideceksin kalp atışı için ilk gebelik mi?
İlk gebeliğim canım. Kalp atışları için 10 gün sonra gidicem kısmet ise. Ya sen?
Düzce'de oturuyorun canim.sen??İnşallah cnm ya inşallah bu arada nerede oturuyon nerelisin?
Şimdi cnm öncelikle merhaba hayırlı olsun bazı insanlarda gebelik idrara hemen geçer bazılarınınsa daha geç örneğin çok yakın arkadaşım sadece saati geçince yapmıştı çıktı bir arkadaşım da 10 gün geçince anca çıktı ama hergün yaptı çıkmadı düşün hergün idrar testi yapıyodu en son vazgeçti son kez yapayım derken hamile olduğunu öğrendi şükür... Gebelik adet gününden hesaplanıyo ne zaman adet olduysan o günden hesapla internette var zaten son adet tarihini yazıyosun çıkıyo tmm burdan yazabilirsin istersen söylerim hemen
sağol canım.sen adetime 1 hafta verken idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim yazmışsın canım.bende oyüzden sormuştum.hangi marka testi yaptın hasas testlerdenmiydi yoksa normal testmiydi bunu öğrenmek istedim.benimde yaklaşık bir hafta varda adet olmama oyüzden.:)gerçi geçen ay 28.günümde oldum.ona göre hesaplarsak 4 gün var.....:44:
Bn de 7+3 3 haziran salı günü kalp atışları dinleneceekk:)
Herkese merhaba, bu forumun uzun süredir okuyucusuyum ve ilk defa yazıyorum. Ben de 8+2 haftalık hamîleyim. Bugün îlk defa bebeğimin kalp atışlarını duydum ve çok heyecan vericiydi. Beklenen doğum tarihim 7 ocak. Herkese rahat bir hamilelik dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?