Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

Peki canin beni aydinlattigin icin tesekkur ederim.. bugun dinlendim oglene kadar biseyim yoktu sonra misafirim geldi haliyle ordan oraya ordan oraya derken geldi tekrar ama düne bakiş az çok sukur. Yarinda tum gun dinleniyim kontrole kadar atlatsam bi hayirlisiyla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba.adet 1 hafta varken hangi marka testle gebeliğinizi öğrendiniz(basit testlerden mi yoksa erkekn gebelik testiyle mi) birde adetinizin kaçıncı gününde yapmıştınız testi bilgi verebilirseniz sevinirim.Rabbim hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin:)

Adetten sayılınca senin 5 haftalık oluyo sanki? Progestan destek için çok iyi düşük riskini çok çok azaltıyo inşallah bişe olmaz canım Allah a emanet korkma

Ne demek arkadaşım ya önmli değildir fazla yorulma yeter aklım sende kalmasın misafirine de söyleyebilirsin doktor uyardı diye tmm bnde çok bilgi deneyim sahibiyim sağlık gebelik ve diğer tıp içi soruların olursa ve psikoloji olarak ta yedik tuttuk kitapları sorabilirsin çekinme yardımcı olurum Allahın izniyle..

Adetten sayılınca senin 5 haftalık oluyo sanki? Progestan destek için çok iyi düşük riskini çok çok azaltıyo inşallah bişe olmaz canım Allah a emanet korkma

Cok tesekkurler canim.evet bende o sekilde hesapladim ama bakalım dogrusu ne cikcak,progestani kullanmadim o gun ama ertesi gun cok ama cok hafif leke gorunce hemen kullanmaya basladim,sonra keske kullansaydim demiyim diye ben yine tedbiri elden birakmiyim da.tek temennim bise olmamasi.Allahima emanetimiz bebegimizle.hayirlisiyla goruncek bize insallah.

Bende progestan kullanıyorum canım. Olumlu düşünelim. Bebeklerimiz Allah'a emanet...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah cnm ya inşallah bu arada nerede oturuyon nerelisin?

Şimdi cnm öncelikle merhaba hayırlı olsun bazı insanlarda gebelik idrara hemen geçer bazılarınınsa daha geç örneğin çok yakın arkadaşım sadece saati geçince yapmıştı çıktı bir arkadaşım da 10 gün geçince anca çıktı ama hergün yaptı çıkmadı düşün hergün idrar testi yapıyodu en son vazgeçti son kez yapayım derken hamile olduğunu öğrendi şükür... Gebelik adet gününden hesaplanıyo ne zaman adet olduysan o günden hesapla internette var zaten son adet tarihini yazıyosun çıkıyo tmm burdan yazabilirsin istersen söylerim hemen

Benimki de şuan 6+2 günlük. Allah bebeklerimizi nazarlardan korusun. Allah kalp atışlarını duymayı nasip etsin.

Benimki de şuan 6+2 günlük. Allah bebeklerimizi nazarlardan korusun. Allah kalp atışlarını duymayı nasip etsin.

sağol canım.sen adetime 1 hafta verken idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim yazmışsın canım.bende oyüzden sormuştum.hangi marka testi yaptın hasas testlerdenmiydi yoksa normal testmiydi bunu öğrenmek istedim.benimde yaklaşık bir hafta varda adet olmama oyüzden.:)gerçi geçen ay 28.günümde oldum.ona göre hesaplarsak 4 gün var.....:44:

son adet tarihim 9 mayıs...

merhaba benim sat 4 nisan seninde 2 nisan sanırım aynı günlerde hamile kalmışız

Bende geldim çarşamba günü öğrendik hcg 611di. cuma tekrar yapıldı 1992 ye çıktı. haftasını söylemedi doktor bende heyecanla unuttum sormayı :) ama 3-4 hafta olması lazımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…