Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

Bende geldim çarşamba günü öğrendik hcg 611di. cuma tekrar yapıldı 1992 ye çıktı. haftasını söylemedi doktor bende heyecanla unuttum sormayı :) ama 3-4 hafta olması lazımm

Hayırlı uğurlu olsun cAnım. Hoşgeldin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bn hemssireyim ama yinede yaptiramm hiç yaptırmadım 22yaş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabalar ben aranıza katılıyorum galiba 2 mayıstı son adetim gecikti idrar testim de tek tizgi diğeri silik çıktı bugün yine aynı yarını bekliyorum.ama bulantım ve reflüm var benim ya canım hiç bişey yemek istemiyor.yarın tekrar testmi yaptırayım yoksa kan testimi doktor için erken mi bilemedim ama hissediyorum hamile olduğumu..

merhaba hoşgeldin :)
benimde ikinci çizgi silikti.beklemeye gerek yok bence yarın git doktora

5+3 üm şu anda.. Eşim yurt dışında.. Dayanamadım biraz temizlik yaptım... Çok şükür şu anda bi durum yok ama çok pişmanım bişey olursa ölürüm vicdan azabından.. Sadece ev süpürdüm sildim koltuk falan çekip itmedim ama bi düşük yapınca korkuyor insan hep dinlenicem bundan sonra.. Ev ne olursa olsun ...

bn hemssireyim ama yinede yaptiramm hiç yaptırmadım 22yaş

Bnm de yaş 20 neyse artık bide hemşiresin kız:) bize örnek olman lazım... Yenersin inşallah bu stresli durumu

Bnm de yaş 20 neyse artık bide hemşiresin kız:) bize örnek olman lazım... Yenersin inşallah bu stresli durumu

yok canım ya bu farklı insan bildi herşeyi unutuyor aklı başında olmuo ki

kızlar cumartesi günü kontrole gittim kalp atışını duyduk şükürler olsun inanılmaz bişeydi testlerin sonucunuda aldık herşey mükemmel herhangi bir sorun aksilik yok doktorumuz 3 hafta sonra gel dedi bu ikili test ne zaman yapılıyor bileniniz var mı? birde benim karnım çok şiş sert sanki 4 aylık hamiş gibiyim halbu ki bugün 6+6 yız

cnm aynı şişlik durumu bende de var karnım davul gibi...:)normal şartlarda benimde bugün adete göre 6+6 olmam lazım ama geçen pazartesi dr nin ultrason kağıdında 5+3 görünüyordu yani benim hesabıma göre üç gün daha küçük..haftaya kalp atışları için gideceğim bende çok heyecanlı bir bekleyiş..senin karından ultrasonla mı duyuldu kalp atışı??

ya bızımde 7 hazıran kont var ıns kap atıslarını duyarız 6 haftalık olucak bırde aynı sişkinlik bendede var gorenlık 3-4 aylık hamıle sanıyor doktor bısey dedımı şikinlik ile ilgili

benimde adet günüme göre 6+6 ultrasona göre 6+3 şuanda :) kalp atışlarını biz 5+3 teyken bakalım dedik dayanamadık duyulmadı yalnız ultrasonda görünüyordu kalbi attığı kan pıhtısı gibi pıt pıt ekrandaydı görüntüde 6+3 olunca gittik çok net duyuldu karnımda baktı inş yüce rabbim sağlıklı bebiş kucaklarımıza almayı nasip eder hemen hemen seninle aynı günlerdeyiz

ya bızımde 7 hazıran kont var ıns kap atıslarını duyarız 6 haftalık olucak bırde aynı sişkinlik bendede var gorenlık 3-4 aylık hamıle sanıyor doktor bısey dedımı şikinlik ile ilgili

aynen canım benimde öyle 4 aylık gibi dolanıyorum etrafta 8-9 ayda ne olur bilemiyorum :) bizim 6+3 iken duyuldu kalp atışı 5+6 da bebeği gördük az ada olsa belliydi ekrandan kalbinin atışı ama sesini duyamamıştık 6+3 iken duyduk nasip o zamanmış karın şişliğim çok fazla doktor gazdan dolayı öyle olduğunu söyledi ve regl olmadığımız için bununda etkisi varmış bu arada ben şişkinlikten dolayımıdır bilmiyorum 2 kilo almış görünüyorum

Bende kilo aldım daha doguma cokk var ama kıyafet konusunda problemler basladı bıle gercı 3 gundur mıde bulantımda var pek besey yıyemıyorum aman bebecıkler saglıklı olsunda kılo almayı dert etmeıycez hamıle kaldıgımdan berı 1 agcın erılerı kadar erık yemısımdır:)

normalde bende çok fazla erik yemem ama maşaallah bana senin yediğin kadar yemişimdir pantolonların beli sıkmaya başladı bakalım ne olacak bende mide bulantıları başladı arar ara geliyor bugün daha bi sık kötü oluyorum dediğin doğru hayırlısıyla sağlıklı alalım kucğımızada kilo falan dert değil

kızlar kalp atış sayılarınızı öğrenmişmiydiniz benim 8+2 iken 168 çıktı sizlerin kaç çıktı? 3 ocak planlanan doğum inş.

Slm kızlar ben geldim.

Sonunda kan testimi yaptırdım ve Allahın izniyle gebeyim
değerim 2890 çıktı. 2 hafta sonra gel dedi keseye bakalım.
RAbbim sağlıkla kesemi bebeğimin kalp atışını görmemi nasip etsin.
Ve gebeliği isteyen herkese nasip etsin. Dua edin sağlıkla bebeğimin kalp atışlarını duyayım kızlar.

merhabalar yarın doktor randevumuz var kalp atışları duyulurmu acaba son adet tarihi 18 nisan 6 hafta bitti

benımde sat 20 nısan cumartesı gıdıcem doktora kalp atıslarını duyup duyamayacagı cok merak edıyorum doktora gıttıkten sonra bılgı verırsrn cok sevınırım herkesın bunyesı bır olmaz tabıde ne bıleyım yenı merak dedıklerı bu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…