- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
Bende geldimçarşamba günü öğrendik hcg 611di. cuma tekrar yapıldı 1992 ye çıktı. haftasını söylemedi doktor bende heyecanla unuttum sormayı :) ama 3-4 hafta olması lazımm
Arkadaşım korkacak bişe yok gerçekten hafif bişe zaten zor ağrılı bişe olsa kimse yaptırmaz. Belki aletini görmüşsündür sadece ucundan bakıyolar hafif o kadar... Bnde çok korkuyodum hattâ doktor dedi ki. sen doğum filan yapamazsın o derece yani sonra baktım korktuğumA değmemiş
merhabalar ben aranıza katılıyorum galiba 2 mayıstı son adetim gecikti idrar testim de tek tizgi diğeri silik çıktı bugün yine aynı yarını bekliyorum.ama bulantım ve reflüm var benim ya canım hiç bişey yemek istemiyor.yarın tekrar testmi yaptırayım yoksa kan testimi doktor için erken mi bilemedim ama hissediyorum hamile olduğumu..
Mesajımı aldın inşallah
Peki canım bugun tum gun dinlendim ara ara mutfaktan iş gordum sonra geri geldim oturdum ve cok azaldı lekem çok şükür.. Perşembeyi 4 gözle bekliyorum kan değerim nekadar arttı cok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır.. Rabbim onu bana nasip edecekse öylede böylede edecek cok da kafaya takmamaya calışıyorum artık..
bn hemssireyim ama yinede yaptiramm hiç yaptırmadım 22yaş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba hoşgeldin :)
benimde ikinci çizgi silikti.beklemeye gerek yok bence yarın git doktora
Bnm de yaş 20 neyse artık bide hemşiresin kız:) bize örnek olman lazım... Yenersin inşallah bu stresli durumu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar cumartesi günü kontrole gittim kalp atışını duyduk şükürler olsuninanılmaz bişeydi testlerin sonucunuda aldık herşey mükemmel herhangi bir sorun aksilik yok doktorumuz 3 hafta sonra gel dedi bu ikili test ne zaman yapılıyor bileniniz var mı? birde benim karnım çok şiş sert sanki 4 aylık hamiş gibiyim halbu ki bugün 6+6 yız
kızlar cumartesi günü kontrole gittim kalp atışını duyduk şükürler olsuninanılmaz bişeydi testlerin sonucunuda aldık herşey mükemmel herhangi bir sorun aksilik yok doktorumuz 3 hafta sonra gel dedi bu ikili test ne zaman yapılıyor bileniniz var mı? birde benim karnım çok şiş sert sanki 4 aylık hamiş gibiyim halbu ki bugün 6+6 yız
cnm aynı şişlik durumu bende de var karnım davul gibi...:)normal şartlarda benimde bugün adete göre 6+6 olmam lazım ama geçen pazartesi dr nin ultrason kağıdında 5+3 görünüyordu yani benim hesabıma göre üç gün daha küçük..haftaya kalp atışları için gideceğim bende çok heyecanlı bir bekleyiş..senin karından ultrasonla mı duyuldu kalp atışı??
ya bızımde 7 hazıran kont var ıns kap atıslarını duyarız 6 haftalık olucak bırde aynı sişkinlik bendede var gorenlık 3-4 aylık hamıle sanıyor doktor bısey dedımı şikinlik ile ilgili
aynen canım benimde öyle 4 aylık gibi dolanıyorum etrafta 8-9 ayda ne olur bilemiyorum:) bizim 6+3 iken duyuldu kalp atışı 5+6 da bebeği gördük az ada olsa belliydi ekrandan kalbinin atışı ama sesini duyamamıştık 6+3 iken duyduk nasip o zamanmış karın şişliğim çok fazla doktor gazdan dolayı öyle olduğunu söyledi ve regl olmadığımız için bununda etkisi varmış bu arada ben şişkinlikten dolayımıdır bilmiyorum 2 kilo almış görünüyorum
Bende kilo aldım daha doguma cokk var ama kıyafet konusunda problemler basladı bıle gercı 3 gundur mıde bulantımda var pek besey yıyemıyorum aman bebecıkler saglıklı olsunda kılo almayı dert etmeıycez hamıle kaldıgımdan berı 1 agcın erılerı kadar erık yemısımdır:)
merhabalar yarın doktor randevumuz var kalp atışları duyulurmu acaba son adet tarihi 18 nisan 6 hafta bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?