- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
benımde sat 20 nısan cumartesı gıdıcem doktora kalp atıslarını duyup duyamayacagı cok merak edıyorum doktora gıttıkten sonra bılgı verırsrn cok sevınırım herkesın bunyesı bır olmaz tabıde ne bıleyım yenı merak dedıklerı bu olsa gerek
tabiki canım yarın gidip gelince yazarım bende felaket merak ediyorum bian önce duysam da rahatlasam sende rahat et inşallah allah yardımcımız olsun
Ayy hamis kalmadan once sigra kullanan varmiydi aranizda
bende 85 kg cnm bende endişeliyim allah yardım etsinBenimde regl dönemim 5 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı sarı akıntıda geliyor ,arada midem bulanıyor emin olmak için 1hafta sonra doktora gitmeyi düşünüyorum 87 kiloyum kaygılıyım
Keseyide gormussun gözün aydin Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah değerlerin çok iyi cnm bu arada nerde oturuyosun?
ben zaten 85 kg kızlar çok endişeliyiimaynen canım benimde öyle 4 aylık gibi dolanıyorum etrafta 8-9 ayda ne olur bilemiyorum:) bizim 6+3 iken duyuldu kalp atışı 5+6 da bebeği gördük az ada olsa belliydi ekrandan kalbinin atışı ama sesini duyamamıştık 6+3 iken duyduk nasip o zamanmış karın şişliğim çok fazla doktor gazdan dolayı öyle olduğunu söyledi ve regl olmadığımız için bununda etkisi varmış bu arada ben şişkinlikten dolayımıdır bilmiyorum 2 kilo almış görünüyorum
Slm kızlar ben geldim.
Sonunda kan testimi yaptırdım ve Allahın izniyle gebeyim
değerim 2890 çıktı. 2 hafta sonra gel dedi keseye bakalım.
RAbbim sağlıkla kesemi bebeğimin kalp atışını görmemi nasip etsin.
Ve gebeliği isteyen herkese nasip etsin. Dua edin sağlıkla bebeğimin kalp atışlarını duyayım kızlar.
bende tam 6 haftalık olacak çarşamba günü inşallah birşeyler duyarım görürüm of çok heyecanlıyım...
tabiki canım yarın gidip gelince yazarım bende felaket merak ediyorum bian önce duysam da rahatlasam sende rahat et inşallah allah yardımcımız olsun
slm kızlar bende hamileyim artık sabah teste gördüm fakat doktora hemen mi gitsem daha benim 4+5 oluyo internetteki hebaba göre bilemedim biraz bekliyeyim 5 olunca gideyim.beniilmde kiloyla endişelerim var 73 kiloyum zaten bu son zamanlarda çok almıştım şimdi dr kiloyla bişey derse beni tanıyo 5-6 kilo verirseniz iyi olur demişti geçen sene ben üstüne bide 2 kilo alarak hamile kaldım.
Muayeneye bir defa gityim ilaclarimi verdi basladim. Yarin saglik ocagindan cagirdilar bu gece ac yatip kan ve idrarla genel tetkikler olacakmis. Doktorum kongredeydi. Bu hafta yine kan verip sonucuyla gitmeti dusunuyorum. Deger 3000 olmadan kese goremeyiz demisti. Ben de 3000 olmasini bekliyorum acikcazi. En son 664 tu iste. 4 gun gecti. Bi kac gun daha gecsin gidicem. Gecen gebeligime cok panik yaparak basladim. Bu sefer pozitif dusunuyorum hep.
amın canım insallah merakla beklıyorum bu 9 ay bakalım nasıl gecıcek bız boyle daha ılk haftalarda heyecandan olucez herhalde hersey yolunda gıttıkce rahatlarız dıye tahmın edıyorum
5hafta+6günlük hamileyim. geçen cumartesi keseyi görmek için gittik üstten baktığında kese görünmedi alttan muayene tehlikeli sandığımdan istemedim tekrar hcg istedi 3000in altındaysa görünmemesi normal ama 3000in üstüne çıktıysa dışgebelik olabilir alttan mecbur bakıcam dedi tahlil yaptırdım 5500 çıktı kapıda sıra gelene kadar bayılacaktım alttan muayene ettiğinde neyseki kese göründü 10mm daha. yalnız rahimde keseden uzakta ufak bir kanama gördü bir hafta sonra yine gel kaybolmuş mu diye bakıcam çok tehlikeli olduğunu sanmıyorum ama yine de bakalım dedi. 5yıldır çocuk istiyorduk tüp bebek dışında denemediğimiz tıbbi yöntem kalmamıştı. sonunda saraçoğlunun incir kürüyle dualarımız gerçekleşti. İnşallah sağlıkla doğması nasip olur hepimize.
merhaba tiroit ilacı kullanan varmı aranızda
Arkadaşlar kesenizi kaçıncı haftadınız da görebildiniz ? ben cuma günü gidicem muaneye sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?