Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

tabiki canım yarın gidip gelince yazarım bende felaket merak ediyorum bian önce duysam da rahatlasam sende rahat et inşallah allah yardımcımız olsun

tabiki canım yarın gidip gelince yazarım bende felaket merak ediyorum bian önce duysam da rahatlasam sende rahat et inşallah allah yardımcımız olsun

bende tam 6 haftalık olacak çarşamba günü inşallah birşeyler duyarım görürüm of çok heyecanlıyım...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar nasılsınız? bugün 7+1 olduk akşamları mide bulantım oluyor ama kusma falan yok siz ne durumdasınız

Ayy hamis kalmadan once sigra kullanan varmiydi aranizda

ben kullanıyorum sigara önceden günde 1 paket şimdi 4-5 en yakın zamandada 0 olacak inşallah içmeyince tansiyonum düşüyor oda tehlikeli

Benimde regl dönemim 5 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı sarı akıntıda geliyor ,arada midem bulanıyor emin olmak için 1hafta sonra doktora gitmeyi düşünüyorum 87 kiloyum kaygılıyım
bende 85 kg cnm bende endişeliyim allah yardım etsin

Keseyide gormussun gözün aydin Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol cnm tşk ederim allah razı olsun

Maşallah değerlerin çok iyi cnm bu arada nerde oturuyosun?

inşallah böyle devam eder afyonda yaşıyorum sen nerdesin

ben zaten 85 kg kızlar çok endişeliyiim

hayırlı olsun cnm allah kazasız kucağına aldırsın inşallah

slm kızlar bende hamileyim artık sabah teste gördüm fakat doktora hemen mi gitsem daha benim 4+5 oluyo internetteki hebaba göre bilemedim biraz bekliyeyim 5 olunca gideyim.beniilmde kiloyla endişelerim var 73 kiloyum zaten bu son zamanlarda çok almıştım şimdi dr kiloyla bişey derse beni tanıyo 5-6 kilo verirseniz iyi olur demişti geçen sene ben üstüne bide 2 kilo alarak hamile kaldım.

bu arada yaşımda 33 bi kızım var beş yaşında bu ikinci hamileliğim fakat ilkinde ben ne olduğunu anlamamıştım bu biraz uğraştırdı bizi

amın canım insallah merakla beklıyorum bu 9 ay bakalım nasıl gecıcek bız boyle daha ılk haftalarda heyecandan olucez herhalde hersey yolunda gıttıkce rahatlarız dıye tahmın edıyorum

offf bende senınle aynı kilodayım ustelık ılk hamılelıkte cok kilo alınıyormus bulantım fılan var ama iştahımda maşallah yerınde herkes bebegı dusun ye dıyorda bız bu kıloları nasıl verıcez:)) bence bekleme hemen gıt doktora benım 4 haftalık ıken kese gorunmustu bılıyosn bazen rısklı gebelıklerde olabılıyo nekadar erken mudahale okadar ıyı oluyo

kızlar 6 haftalık hamileymişim ama doktor kontrolüne gittim kilom87 doktor rahatlattı ama kalp atışlarını duyamadı bebeğin moralim bozuldu:2:

Merhaba Arkadaşlar :)
Bende katıldım aranıza. Cuma günü öğrendim gebe olduğumu. Şuan 5-2 haftalığım . Allah hepimizin yardımcısı olsun...Sağlıklı gebelik yaşamamızı nasip etsin.

5hafta+6günlük hamileyim. geçen cumartesi keseyi görmek için gittik üstten baktığında kese görünmedi alttan muayene tehlikeli sandığımdan istemedim tekrar hcg istedi 3000in altındaysa görünmemesi normal ama 3000in üstüne çıktıysa dışgebelik olabilir alttan mecbur bakıcam dedi tahlil yaptırdım 5500 çıktı kapıda sıra gelene kadar bayılacaktım alttan muayene ettiğinde neyseki kese göründü 10mm daha. yalnız rahimde keseden uzakta ufak bir kanama gördü bir hafta sonra yine gel kaybolmuş mu diye bakıcam çok tehlikeli olduğunu sanmıyorum ama yine de bakalım dedi. 5yıldır çocuk istiyorduk tüp bebek dışında denemediğimiz tıbbi yöntem kalmamıştı. sonunda saraçoğlunun incir kürüyle dualarımız gerçekleşti. İnşallah sağlıkla doğması nasip olur hepimize.

amın canım insallah merakla beklıyorum bu 9 ay bakalım nasıl gecıcek bız boyle daha ılk haftalarda heyecandan olucez herhalde hersey yolunda gıttıkce rahatlarız dıye tahmın edıyorum

mrb cnm ben dr dan geliyorum son adet tarihine göre 7.haftaya girdik ama yumurtlaman geç olmuş o yüzden şuanda 5hafta 1 günlük gözüküyor dedi 15 gün sonra tekrar gel dedi progestan coraspin verdi bunları kullan dedi 15 gün sonra ancak duyulurmuş kalp atışı ne hevesle gitmiştim ama nasip değilmiş şimdilik demekki sabredicem yapacak bişey yok :18:

Kızlar benimde daha yeni 4 haftalık hamileyim🙏 tüp bebek hemde Allah herkese nasip etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar kesenizi kaçıncı haftadınız da görebildiniz ? ben cuma günü gidicem muaneye sabırsızlanıyorum

canım sabırlı olacagız bende dış gebelik olabilirmiş bugün baktırdım sonuçları alcam kese görünmesi için bekliyecekmişim.inşallah hakkında hayırlısı olsun pozitif düşünelimki herşey iyi olsun strese gerek yok:))))

Ultrasonla üstten bakıldığında bu zamanlarda kese görünmemesi normalmiş görüntü iki hafta geriden gelirmiş alttan bakılınca daha kesin görüntü alınıyomuş kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar kesenizi kaçıncı haftadınız da görebildiniz ? ben cuma günü gidicem muaneye sabırsızlanıyorum

canım 5 haftada kese göründü 6 hafta bebeği gördük minicik 6+4 kalp atışını duyduk stres yapma kişiye göre değişebiliyor bunlar sen içini ferah tut bol bol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…