Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

saglıklı olsunda beklemek zor ama sorun degıl bende cumartesı gıdıcem benım hesabıma gore 7 haftalık ama bakalım doktor ne dıycek gecen hafta gıttıgımızde kese gorunmustu ama tam net oalrak nekadarlık oldugunu soyleyememıstı rabbım hepımeza sabır versın hamılelıgın en zor yanı sanırım beklemek bıde benım bu sıskın hallerım gaz bombası gıbıyım heran patlıycak gıbı şişim

Ya ben ıkıdır doktora gıdıyorum ılkınde kese gorunmedı kan tahlılı yaptı 2. Sınde kese gorundu hersey yolunda dedı sadece folık asıte devam et dedı baska hıc bır ılac vermedı okuyorum yavas yavas herkes ılac kullanmaya baslamıs acaba doktorumu degıstırmelım ya?? Cumartesı gıdıcez bakalım buseferde sallamazsa 3. Doktoru aramaya baslıycam offff

canım 5 haftada kese göründü 6 hafta bebeği gördük minicik 6+4 kalp atışını duyduk stres yapma kişiye göre değişebiliyor bunlar sen içini ferah tut bol bol dua et

Oy maşallah minik bebeğe . Bizde yaşarız inşallah bu sevinçleri. Siz hafta olarakta büyümüşsünüz .

benim sat hesabına göre yedi haftanın ortasında ama işte döllenme geç olmuş gerçi o bile mucize çünkü bende pko vardı yumurtlama olmuyordu serophene ilaç kullanıyordum i ilaçla yumurta oluşuyordu kendiliğinden yumurta olmuşta döllenmiş bu benim için zaten büyük bi mucize allaha şükür ...bende çok gerginim geceleri uyuyamıyorum doğru düzgün şişkinlik bendede var bide kabızlık eklendi üzerine sıkınınca kasıklara ağrı giriyor zorlayamıyorumda kendiimi korkumdan

Merhaba, bence böyle düşünme. Vücudu ilaç manyağı yapmanın manası yok. Gerekli olsa verirdi sonuçta adamın işi bu. Bende yalnızca folik asit kullanıyorum. Diğer ilacı ise tsh yüksekliği yüzünden kullanmak zorundayım. Ne kadar az ilaç o kadar sağlıklı yaşam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şişkinliğimden bir adet pantolon fermuarı patlattım bugün :)

Merhaba arkadaşlar bende 6 mayısta 5 haftalik hamis olduğumu öğrendim 2 hafta sonrada mingimin kalp atıslarini duydum çok şükür allahım a binlerce şükürler olsun bana bu duyguyu tattirdi Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağımiza alacağımız günleri tez zamanda göstersin inş :)

merhaba arkadaşlar bende transfer sonrası topğinden Allahın izniyle buraya geldim :) ben de tüp bebekle 7 haftalık gebeyim çok şükür.hepimiz sağlıkla sıhhatle kuzularımızı kucağımıza alırız inşallah.

Merhaba bende ocak annesi olucam insallah :) 6. Haftanin icindeyiz

Merhabalar tekrardan. ben de 7+6 yım. normalde c.tesi kontrolüm vardı ama cuma ya aldık. çok heyecanlıyım kalp atışları için gideceğim. dua edelim birbirimize :18:

Kizlar ben 5+6 haftalikken doktora gidicem .kalp atisi duyulur mu acabaki bnm adet sancisi gibi agrim oluo korkuom agrim oluncada aklim surekli orda

Son düzenleme:
bende hamileyimmmmm......

arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım adetime daha üç gün var değerim 286 çıktı iyimi sizce...doktor ayın 12 sinde yine gel dedi...

Merhaba hamişler. Sat 3 Mayıs. Gecen salı kan testi yaptırdık beta 243.8 çıktı ama daha küçük olduğu için doktor bişey görmemiş. Yarın kontrolüm var dua edin. Ayrıca sizce ben ortalama kaç haftalığımdır

Ben program indirdim cnm son adeti yaziosun sana hesapliyor.seninkini yazdim 4 hafta 3 gun yazdi :)

Ben program indirdim cnm son adeti yaziosun sana hesapliyor.seninkini yazdim 4 hafta 3 gun yazdi :)

Sağol canımcım... ama 5 haftadan önce görünmez falan diyorlar bu doktor beni erken neden çağırdı ki o (zaman.eğer yarın görünmezse görünene kadar kafam da kurarda kurarım

bende hamileyimmmmm......

arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım adetime daha üç gün var değerim 286 çıktı iyimi sizce...doktor ayın 12 sinde yine gel dedi...

Hayırlı olsun arkadaşım
benimde ilk kan değerim 283 dü iki gün sonra 618 di. Bence değerin gayet iyi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…