merhaba tiroit ilacı kullanan varmı aranızda
mrb cnm ben dr dan geliyorum son adet tarihine göre 7.haftaya girdik ama yumurtlaman geç olmuş o yüzden şuanda 5hafta 1 günlük gözüküyor dedi 15 gün sonra tekrar gel dedi progestan coraspin verdi bunları kullan dedi 15 gün sonra ancak duyulurmuş kalp atışı ne hevesle gitmiştim ama nasip değilmiş şimdilik demekki sabredicem yapacak bişey yok :18:
canım 5 haftada kese göründü 6 hafta bebeği gördük minicik6+4 kalp atışını duyduk stres yapma kişiye göre değişebiliyor bunlar sen içini ferah tut bol bol dua et
saglıklı olsunda beklemek zor ama sorun degıl bende cumartesı gıdıcem benım hesabıma gore 7 haftalık ama bakalım doktor ne dıycek gecen hafta gıttıgımızde kese gorunmustu ama tam net oalrak nekadarlık oldugunu soyleyememıstı rabbım hepımeza sabır versın hamılelıgın en zor yanı sanırım beklemek bıde benım bu sıskın hallerım gaz bombası gıbıyım heran patlıycak gıbı şişim
Ya ben ıkıdır doktora gıdıyorum ılkınde kese gorunmedı kan tahlılı yaptı 2. Sınde kese gorundu hersey yolunda dedı sadece folık asıte devam et dedı baska hıc bır ılac vermedı okuyorum yavas yavas herkes ılac kullanmaya baslamıs acaba doktorumu degıstırmelım ya?? Cumartesı gıdıcez bakalım buseferde sallamazsa 3. Doktoru aramaya baslıycam offff
Merhaba hamişler. Sat 3 Mayıs. Gecen salı kan testi yaptırdık beta 243.8 çıktı ama daha küçük olduğu için doktor bişey görmemiş. Yarın kontrolüm var dua edin. Ayrıca sizce ben ortalama kaç haftalığımdır
Ben program indirdim cnm son adeti yaziosun sana hesapliyor.seninkini yazdim 4 hafta 3 gun yazdi :)
Kizlar ben 5+6 haftalikken doktora gidicem .kalp atisi duyulur mu acabaki bnm adet sancisi gibi agrim oluo korkuom agrim oluncada aklim surekli orda
Kanama olmadığı zaman ağrı olması normal canım. Benim de geçen hafta çok ağrım vardı bu hafta yok neden yok diye bi sıkıntı sardı beni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ben 5+6 haftalikken doktora gidicem .kalp atisi duyulur mu acabaki bnm adet sancisi gibi agrim oluo korkuom agrim oluncada aklim surekli orda
Kanama olmadığı zaman ağrı olması normal canım. Benim de geçen hafta çok ağrım vardı bu hafta yok neden yok diye bi sıkıntı sardı beni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Agri oluncada kuruntulaniyoruz agri olmayincada :)) Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim kafaya takmadan da olmuyor elimde olsa bi ultrason cihazi alacam eve dkka basi bakacam nokta halindeki bebisime :)
Agri oluncada kuruntulaniyoruz agri olmayincada :)) Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim kafaya takmadan da olmuyor elimde olsa bi ultrason cihazi alacam eve dkka basi bakacam nokta halindeki bebisime :)
Sorma ben de aynıyım doktoru arayıp sorayım dedim utandım sonra da deli diyecek bana :)
bende hamileyimmmmm......
arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım adetime daha üç gün var değerim 286 çıktı iyimi sizce...doktor ayın 12 sinde yine gel dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?