Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

hayırlı olsun yeni anne adaylarına bebişleri :)

Kizlar haziran sonunda baslayacak ramazan ayi ve oruc icin ne dusunuyorsunuz ? Gunlerin bu kadar uzun olmasi korkutuyor beni acliktan degil de bebisin beslenememesinden korkuyorum o kadar saat zarar gorurmuki ? Daha sonra borcun tutulmasi zor oluyor die tutmak istiyorum ama mumkun olmicak galiba..sizler ne dusunuyorsunuz ??

Kızlar kan tahlilim 790 çıktı kaç haftalık oluyo doktora gösteremedim değer iyi mi sizce adetine üç gün var daha

gerçektende zor görünüyor hem en uzun günler hemde gebeliğin ilk 3 ayı çok önemli birden bire dengesizleşecek beslenme uyum sağlanabilirmi bilemiyorum

İki buçuk yıldır tiroid ilacı kullanıyorum şu anda beş gün 100,2gün 125.henüz hamilelikten sonraki tiroid ilacı düzenlemem yapılmadı haziranda baktırıcam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba bende aranıza yeni katıldım. adetim 9 gün gecikmişti bende belirtileri vardı bel ağrısı kasıklarda ağrı mide bulantısı gibi. bugün test yaptırdım sağlık ocağında çift çizgi :) :) yarın kan tahliline çağırdılar hadi hayırlısı ..

ben 1 yıldır 75 lik ilaç kullanıyorum. ilacın dozu 25 likle başladı sonra hep arttı. gebe kaldığımı öğrenir öğrenmez hemen endokrinolojiye gittim. dozunu değiştirmedi. aradan bir ay geçti yine gittim yine değiştirmedi ama iki hafta sonra gel dedi. şimdi bi kadın doğuma bi endokrine gidiyorum. zaten hamile kalmadan önce her ay hastanedeydim. çok kötü sıkıcı bi durum. inşallah bebeğimde bi sorun olmaz.

bi arkadaşımız oruçtan sormuş. bende iki ay önce insülin direnci çıktı ve özel bi diyet verdi doktor. kesinlikle aç kalmak yasak 2 saattebir bişeyler yemem gerekiyormuş. gebe kalınca bu diyete fazla uyamadım tabiki şeker yasak olduğu halde arada çok canım istiyor tatlı yiyorum. oruçlarımı ben kışın tutuyorum pek zorlanmıyorum. önceki borçları elimden geldiğince tutttum. bu ramazanda oruç tutmayı düşünmüyorum .

Çok teşekkür ederim.. Rahatladım zaten bu zaman zarfında bebegım 2 aylık olmuş bıle.. :)

bende hamileyimmmmm......

arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım adetime daha üç gün var değerim 286 çıktı iyimi sizce...doktor ayın 12 sinde yine gel dedi...

çok güzel tebrikler...

beninde 2 mayıs 4+6 yım bugün sende 4+5 sin bir gün var aramızda bende çarşamba yaptırdım 490 çıktı dayet normal bence 48 saatte iki katına çıkması beklenir dedi doktorum düşük seyreder artış olmazsa dış gebelik tehlikesi olabiliyormuş bende cuma bir daha kan vereceğim

hayırlı olsun adetinin 9 gün geçmesini iyi beklemişsin biz sabırsızız biraz

Arkadasiım laboquick gebelik testinde gölge gibi çıktı ilk başta, bende emin olamadım hemen certainly diye bi erken gebelik testi aldım onda baya belrgin gördm, adet günüme 1hafta vardı ilk basit testle yaptığımda bi sonraki gün erken gebelik testyle öğrendim. Ama adetime 10 gün varken 2kere kahverengi lekelenme olmustu ben ozaman şüphelenmiştim :) çok şükür şüphelerim doğru çıktı.Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar yorgunluk bulantı kusma olan var mi sanki ölecek gibiyim kolumu kaldiramiyorum sürekli kusuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar yorgunluk bulantı kusma olan var mi sanki ölecek gibiyim kolumu kaldiramiyorum sürekli kusuyorum

Selam cnm.Bende 7+4 günlük hamileyim benimde midem çok bulanıyor özellikle akşamları dahada artıyor.Ama öyle bir halsizliğim yok aşırı kusmam da yok iki kere kustum şimdiye kadar inşallah geçer bir an önce çok kötü bir şey ya mide bulantısı

teşekkürler canım :)

inşallah hayirlisi ile geçer

merhaba arkadaşlar bende geçen cumartesi öğrendim hamile olduğumu.evde test yaptım pazartesi de doktora gittim 5+2 dedi doktor kesesini gördük çok şükür.ben 8 ay önce 7 haftalık düşük yaptım.hamileliğimi öğrendiğimden beri çok mutluyum rabbim dilerim hepimizinkini kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.bende sizlerle beraber bu yolda arkadaş olmak istiyorum.ilk olucak ne yapıcam bilemiyorum bazı konularda umarım bana da yardımcı olursunuz.kalp atışı nezaman duyulur sizce? selamlar hepinize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…