Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

Meraba aarkadaslar bende mayıs ayında hamile olduğumu öğrendim:-D. Bügün doktora gittim 5 haftalık bende sizlerleyim inş.

kızlar yorgunluk bulantı kusma olan var mi sanki ölecek gibiyim kolumu kaldiramiyorum sürekli kusuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bulantı ve kusma yok ama yorgunluktan kafamı kaldıramıyorum. Bugün birde baş ağrısı eklenince işten izin almak zorunda kaldım.

Kızlar bugün doktora gittim. Kese göründü ayrıca 5 haftalıkmışız. Birde doktor dedi ki aşağıya yerleşmiş dikkat et düşük tehlikesi var dedi

Merhaba canım ilk önce tebrik ederim. Inşallah sağsağlim alırız bebeklerimizi kuçaklarımıza. Ben tam 5 haftalığım bugün keseyi gördük doktor kalp atışları için 15 gün sonraya randevu verdi. Yani 2 hafta sonra sende duyarsın inşallah

kızlar bende mayıs ayında öğrendim..ilk başta mide yanması vardı ancak şuan bulantım var özelliklede karnım acıktığında çok bulanıyo. zaten çok sık acıkır oldum. midem bulandıkça çubuk kraker yiyorum ama bebeğim besinsiz kalacak diye de korkuyorum doktor b12 eksikliği var dedi ancak bu dönemde etten de tiksindim yiyemiyorum .sizce ne yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum

kızlar yorgunluk bulantı kusma olan var mi sanki ölecek gibiyim kolumu kaldiramiyorum sürekli kusuyorum

benimde kusma başlaması ama bulantı çok fena hergün sabaları çık kötüyüm akşamdan sızıyorum çok yoruluyorm sanki bir sürü iş yapmış gibi

Kızlar bugün doktora gittim. Kese göründü ayrıca 5 haftalıkmışız. Birde doktor dedi ki aşağıya yerleşmiş dikkat et düşük tehlikesi var dedi

folik asitin yanında b12 de var biliyosun o yeterli gelmiyormuymuş

Merhaba hamişler bende mayıs ayında hamile oldugumu ögrndim şimdi6hftlık pzt si dr gidicez kalp atışları için ben şimdiye kadr kusmadım ama bulantılarım oluyo gün içinde cok yorgunluk var ve uyku ama uyuyamıyorum bi türlü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktor b12 ignesi verdi haftada kokusu bile midemi bulandiriyo
bir vuruluyorum ama et yemende lazim dedi. Eti cok seven ben simdi yiyemiyorum

merhaba kızlarrrr , doktordan geldim şimdi , herşey yolunda şimdilik çok şükür bir sıkıntı yok :) bebeğimin kalp atışlarını duyduk.. 1,5 cm olmuş , normalde 7+1 ama ultrasona göre 8+1 miş. :) bugün biraz daha rahatladım....bir sonraki kontrolüm 3 hafta sonra.

belirgin bi mide bulantım yok kusmam hiç olmadı kızlar sadece aşırı koku hassasiyeti var her kokuyu alır oldum çok rahatsız oluyorum bu durumdan bide dr progestan ve coraspin verdi ama düşük tehlikesi var falan diye hiçbirşey demedi niye kullanıyorum ozaman o ilaçları aklıma takıldı

bızde yılbasından berı sıtıyorduk takvım yontemıylede yumurtlama takıbı yapıyordum hamıle kaldıgım ay yumurtlama donemımde bız pek musaıt olamamıstık dolayısıyla hıc beklemıyorduk demekkı ben hep yanlıs hesap yapıyormusum:)) esım hep dıyordu ama bukadar sabırsız olma hıc beklemedıgımız bı anda gelıcek o bıze dıye gercektende haklıymıs

Son adet tarihin neydi canım?benimde pts kontrolüm var 8+1 olcak inş ogün.merak ediyorum kolları bacakları belli oluyormu fasülyenin:) birde vajinalmi yoksa karından mı baktılar?

Progestanı ne kadar verdi peki?önemsiz bir durum görmüş olup seni telaşlandırmak istememiştir belki.coraspin genelde herkes kullanıyor kanı sulandırıyor
Bende de koku hassasiyeti var ve akşamları hafif bulantı var ama rahat geçiyor çok şükür

Doktor b12 ignesi verdi haftada kokusu bile midemi bulandiriyo
bir vuruluyorum ama et yemende lazim dedi. Eti cok seven ben simdi yiyemiyorum

Benim b12 ye bakılmadı ama folik asitle beraber kullan demişti dr b12 hapını. İğne verdiklerine göre çokmu düşük kaç çıktı?kadın doğumcunmu baktı dahiliye uzmanımı?pts kontrolde bende baktırayım eniyisi.çünkü bende aynen senin gibi etten tiskindim kokusunu bile almak istemiyorum

Hiç korkma bebek sağlıklıysa sımsıkı tutunur benim arkadaşımda aynı durumdaydı bi tosun dünyaya geldi 😊

progestan sabah akşam coraspin sabah sadece bizim 7 yıldır olmuyordu tedavisiz kendisi oldu ondanmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…