- 25 Kasım 2011
- 679
- 410
- 133
- 44
progestan sabah akşam coraspin sabah sadece bizim 7 yıldır olmuyordu tedavisiz kendisi oldu ondanmı acaba
Büyük ihtimal Ondan olabilir.desteklemek için vermiş.7 yıl sonra ne güzel hayırlı olsun 😊
Merhaba canım ilk önce tebrik ederim. Inşallah sağsağlim alırız bebeklerimizi kuçaklarımıza. Ben tam 5 haftalığım bugün keseyi gördük doktor kalp atışları için 15 gün sonraya randevu verdi. Yani 2 hafta sonra sende duyarsın inşallah
Hiç korkma bebek sağlıklıysa sımsıkı tutunur benim arkadaşımda aynı durumdaydı bi tosun dünyaya geldi 😊
Kadin dogumcum bakti canim o verdi igneyi.folik adit yerinede gynoferon diye bi ilac verdi folik asit+demir ilaciymis. Ama benim daha once bi dusugum oldugu icin doktorum biraz temkinli davrandi.sen icini ferah tut illaki doktorlar en iyisini bilirlerBenim b12 ye bakılmadı ama folik asitle beraber kullan demişti dr b12 hapını. İğne verdiklerine göre çokmu düşük kaç çıktı?kadın doğumcunmu baktı dahiliye uzmanımı?pts kontrolde bende baktırayım eniyisi.çünkü bende aynen senin gibi etten tiskindim kokusunu bile almak istemiyorum
progestan sabah akşam coraspin sabah sadece bizim 7 yıldır olmuyordu tedavisiz kendisi oldu ondanmı acaba
Tek taraflı kasık ağrısı başladı bende. 4+ 3 şu an. Değerlerim iki gün arayla 129-223-473. Dış gebelikten çok korkuyorum. Bilgisi olan var mı
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasıl oldu özel bişey yaptınız mı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba arkadaşlar bende geçen cumartesi öğrendim hamile olduğumu.evde test yaptım pazartesi de doktora gittim 5+2 dedi doktor kesesini gördük çok şükür.ben 8 ay önce 7 haftalık düşük yaptım.hamileliğimi öğrendiğimden beri çok mutluyum rabbim dilerim hepimizinkini kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.bende sizlerle beraber bu yolda arkadaş olmak istiyorum.ilk olucak ne yapıcam bilemiyorum bazı konularda umarım bana da yardımcı olursunuz.kalp atışı nezaman duyulur sizce? selamlar hepinize :)
Merhaba hamişler bende mayıs ayında hamile oldugumu ögrndim şimdi6hftlık pzt si dr gidicez kalp atışları için ben şimdiye kadr kusmadım ama bulantılarım oluyo gün içinde cok yorgunluk var ve uyku ama uyuyamıyorum bi türlü
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim de aynı kusmadım hiç ama gün içinde boyna içim kalkıyo olur olmadık kokulardan iki üç gündür korkunççç yorgunum kolumu kıpırdatacak halim yok akşamları 9buçuk on gibi yorgunluktan uykusuzluktan sızıyorum ama sabahları da sabahın köründe gözüm açılıyo öğrendiğimden beri daha hiç saatle kalkmadım. Kasıklarım çok ağrıyor iki haftadır adetli gibiyim güya adetten kurtuldum diyodum :) Bu arada 6+3 benim de.
Benimki şimdi 6+2 canım
Benimde aynen saat 6olmadan uyanıyorum sol kasığım ve sol kalçam çok fena agrıyo sorma ne yapıcam ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?