Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

teşekkür ederim.seninkide hayırlı olsun :)

Çok heyecanlıyım. 6+4 yarın doktora gideceğim. Belki bir selam çakar sıpam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm kızlar :)

mübarek cuma yine bna hayırlara vesile oldu kızlar

özel tıp merkzine kan vermeye gttm beta değermin yükselişini bakmk için orda hemişre ultrasynla bakalım keseye dedi belki bellidr hemşirenin önerisiyle gittm doktr baktı şükür kesem var hatta sat göre 5 + 1 iken ultrasyona göre 6 +1 çıktı.

Nasıl oldu özel bişey yaptınız mı

Kadin dogumcum bakti canim o verdi igneyi.folik adit yerinede gynoferon diye bi ilac verdi folik asit+demir ilaciymis. Ama benim daha once bi dusugum oldugu icin doktorum biraz temkinli davrandi.sen icini ferah tut illaki doktorlar en iyisini bilirler

Benim de 6+3günlük dün alttan bakıldı kesesi göründü kalp atışı ancak haftaya duyulabilir dedi eğer üstten baktıracaksan da 2hafta sonra ancak duyulur dedi dr. Ben dün beslenme halkasını gördüm kendi nokta kadardı. Kese 15mm olmuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim de aynı kusmadım hiç ama gün içinde boyna içim kalkıyo olur olmadık kokulardan iki üç gündür korkunççç yorgunum kolumu kıpırdatacak halim yok akşamları 9buçuk on gibi yorgunluktan uykusuzluktan sızıyorum ama sabahları da sabahın köründe gözüm açılıyo öğrendiğimden beri daha hiç saatle kalkmadım. Kasıklarım çok ağrıyor iki haftadır adetli gibiyim güya adetten kurtuldum diyodum :) Bu arada 6+3 benim de.

merhaba arkadaslar 4+2 haftalık hamileyim ben henuz bebeğimin kesesini görmedim ilk muayenemde değerim 218 çıktı doktor haftaya perşembe gününe randevu verdi...o gün görebileceğimi söyledi...

Bebeğimin kalp atışlarını duyduk bugün :) ultrasona göre 6+1 heyecanlı çocuğum.
Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah.

Benimki şimdi 6+2 canım
Benimde aynen saat 6olmadan uyanıyorum sol kasığım ve sol kalçam çok fena agrıyo sorma ne yapıcam ben?

Benimki şimdi 6+2 canım
Benimde aynen saat 6olmadan uyanıyorum sol kasığım ve sol kalçam çok fena agrıyo sorma ne yapıcam ben?

Dr bu ağrıların normal olduğunu hatta Tecrübeli annelerin bu ağrılardan hamile olduklarını anladıklarını söyledi. Elbet geçecek hep ağrıyacak değil ya hem dur bakalım bunlar daha iyi günlerimiz 😄😄😄

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…