Benim de 6+3günlük dün alttan bakıldı kesesi göründü kalp atışı ancak haftaya duyulabilir dedi eğer üstten baktıracaksan da 2hafta sonra ancak duyulur dedi dr. Ben dün beslenme halkasını gördüm kendi nokta kadardı. Kese 15mm olmuş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dr bu ağrıların normal olduğunu hatta Tecrübeli annelerin bu ağrılardan hamile olduklarını anladıklarını söyledi. Elbet geçecek hep ağrıyacak değil ya hem dur bakalım bunlar daha iyi günlerimiz 😄😄😄
benimkese 13.5 mm göründü doktora gittiğimde 5+2 haftalık çıktım bende yani tam benim sat me göre çıktı.10 gün sonra gelkalp atışını duyalım dedi bana.ama siz hep 7.haftadan sonra kalp atışı duymuşsunuz sanırım.umarım bende duyarım ama bana daha erken gibi geldi sanki.progestan ve folik asit verdi.kızlar progestan sizdede aşırı halsizlik ve uyku yapıyormu?ben kullanmaya başladığımdan beri neredeyse kafamı kaldıramıyorum
Merhaba kızlar ben bu ay çatlatma iğnesi oldum 8 gün önce az önce test yaptım cok silikte olsa ikinci çizgiyi idrar testinde gördüm acaba hamile olabilir miyim
Çatlatma iğnesinden başka bişey kullandın mı hormon olarak. Kullanmadıysan kesib hamilesin kullandıysan sonucu etkileyebiliyor
Çatlatma iğnesinden başka bişey kullandın mı hormon olarak. Kullanmadıysan kesib hamilesin kullandıysan sonucu etkileyebiliyor
Ama çatlama iğnesindede hcg hormonu olduğu için bazen yanlış sonuc verebiliyormuş
Ama çatlama iğnesindede hcg hormonu olduğu için bazen yanlış sonuc verebiliyormuş
Slm canm hatrladm seni smdi durumun ne bebegin nasıl umarım hersey yolundadır
Kesemi gördüm şükür korktuğum gibi dış gebelik falan değilmiş. Yarın randevum var doktora. Şimdi bebeği görmek için heyecanlıyım. Umarım görürüm.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim keseni ne zaman gordun tam olarak ben de yeni hamileyim adet gunumu 2 gun gecti adet gunumde deger 131 di bugün tekrar olcturecegim onumuzdeki c.tesi deger 1000 lerde olursa kese gozukur mu dersin? Bi de degerlerini hep duzenli olcturdun mu
Tesekkurler canim degerler 2 kat mi artiyor 2 kattan biraz fazla mi ben de cuma 131 di bugun tekrar olctursem devlet hastahanesinde acilde olcerler mi sonuc hemen cikar mi yoksa ozele mi gideyimKesemi beşinci haftamda gördüm. Değerlerimi dört kez ölçtürdüm iki günde bir. Keseyi görmeden iki gün önce 920 idi hcg. Alttan muayenede gördü Dr 3,5 mm keseyi. 1500 ün üzerine çıktığında alttan görünüyormuş.
Tesekkurler canim degerler 2 kat mi artiyor 2 kattan biraz fazla mi ben de cuma 131 di bugun tekrar olctursem devlet hastahanesinde acilde olcerler mi sonuc hemen cikar mi yoksa ozele mi gideyim
Iki kat da artabilir daha az da daha çok da olabilir. Benim değerlerim şöyleydi. 129-223-473-920. Ben Kızılay'da 28 tl ye yaptırıyordum. Kese göründükten sonra istenmiyor. Sonuç aynı gün çıkar. Iki günde en az % 66 artmalıymış.
Cevapladigin icin cok tesekkurler cok acemiyim sormadan bilemiyorum iki gunde bir demek gun asiiri oluyor herhalde yani cuma olctuler bugun pazar tekrat bi olctureyim ben ilk olcumumu ozelde yaptirdim 35 tl kizilay bildigimiz kizilay mi pazar gunu de olcum yaparlar mi simdi gitsem
Cevapladigin icin cok tesekkurler cok acemiyim sormadan bilemiyorum iki gunde bir demek gun asiiri oluyor herhalde yani cuma olctuler bugun pazar tekrat bi olctureyim ben ilk olcumumu ozelde yaptirdim 35 tl kizilay bildigimiz kizilay mi pazar gunu de olcum yaparlar mi simdi gitsem
Evet gün aşırı oluyor, Dr aynı saatte yaptır demişti. Kızılay bildiğimiz Kızılay. Ben de acemiyim ama o konuları geçtim:)
Yaaa tuh ayni saati gecti bu seferlik bisey olmaz ins 9 da yaptirmistim ogleden sonra yapmazlar belki kizilayda ben yine de bi ugrayayim.doktora keseyi göreceğim zaman ilk gitmek istiyorum ard arda masraf olmasin diye ama bu arada folic asit alsam mi ki.kafani fazla agrittum valla hakkini helal et sen kac haftalik hamissin simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?