Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

Hayirli olsun canim. Bende 5+4 gunluk gebeyim cok akintim var. Bununla ilgili bilgin varmi.

Bi bilgim yok doktora gidiyor musun? O söyleyecektir normal mi. Bende ağrı vardı progesteron verdi.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktora gittim gittigimde bu kadar yoktu normal demisti simdi biraz daha artti. O yuzden sordum persenbe gunu randevum var bakalim ne dicek. Dusuk tehlikesi mi var canim agrin cokmuydu

Doktora gittim gittigimde bu kadar yoktu normal demisti simdi biraz daha artti. O yuzden sordum persenbe gunu randevum var bakalim ne dicek. Dusuk tehlikesi mi var canim agrin cokmuydu

Ağrım aşırı değildi. 4. Haftadan şu ana 7. Haftaya kasık ve karın ağrılarıyla geldim. Ağrı diyince progesteron baktırdı kanda. Düşük çıktı değer hem iğne hem jel progesteron kullanıyorum. Perşembeye de az kalmış. Akıntı dediğin kahverengi falansa doktoru arayıp sormalısın.

Yok canim degil renksiz kivamli sadece persembe gunu gidicem bakalim ne dicek peki yatman falan gerekiyormuymus

Yok canim degil renksiz kivamli sadece persembe gunu gidicem bakalim ne dicek peki yatman falan gerekiyormuymus

Yat falan demedi ama ben genelde yatıyorum. Şu an bile karnım ağrıyor. Bilmiyorum ne olacak.

Bende keseyi gordum sadece gittigimde erken dedi doktor. 6 haftalik tekrar bakalim dedi olmadi 8 haftada duyariz falan dedi ama ben cok merak ediyorum

Ben 6. Haftada gittim gözükmedi. Yarın 7 hafta olacak. Yarını zor bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…