Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

Kızlar şişkinlik yaşıyor musunuz? Ben patlamak üzereyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son adet tarihin neydi canım?benimde pts kontrolüm var 8+1 olcak inş ogün.merak ediyorum kolları bacakları belli oluyormu fasülyenin:) birde vajinalmi yoksa karından mı baktılar?

Merhaba canım, benim son adet tarihim 17 nisan. normalde 7 haftalık olması lazımdı ama doktorum ultrasona göre 8 haftalık olduğunu söyledi:) karından bakıyorlar. kafa kısmı ve gövde olarak belli oluyor öyle ayrı ayrı sanırım bir sonraki kontrolde görürüm :)
senin kontrolün bugün. güzel haberlerini bekliyoruz

bugün 5+4 günlük hamişim.Yarın kalp atışına bakmaya gitcez duyar mıyım acaba? kendimi pek hamile gibi hissedemiyorum.vucudum hissediyor ama göğüslerim şişti ve karnım da kocaman oldu davul gibi oldum .normal mi diye drye sordum normaaal dedi.bilmiyorum pantolonları düğmeleyemedim bugün
sağ sağlim doğuralım da gerisi teferruat.

Bugün gördüm bebişimi dediğin gibi kafa ve gövde belli oluyordu çok şükür herşey yolunda gidiyor dedi doktorum fakat bugün biraz kanamam oldu,nedeni belli değil 3 ay dinlenerek geçir dedi.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar aranizda çalışan var mı ilk 3 mutlaka dinlenerek mi geçirmeliyiz kafam çok karışık ya haftaya işe başlamam gerek daha 5+5 nasıl yapayım karar veremedim siz nasıl yapmıyorsunuz devamlı evde dinlenmek te misiniz

Doktorun yat demediyse çalış bence arkadaşım. Çok şükür ben şimdiye kadar sorun yaşamadım tam gaz çalışıyorum. Günlerde daha çabuk geçiyor :)

Doktorun yat demediyse çalış bence arkadaşım. Çok şükür ben şimdiye kadar sorun yaşamadım tam gaz çalışıyorum. Günlerde daha çabuk geçiyor :)

Normal hayatına devam edebilirsin korkma dedi doktor canım eşim iş konusunu takıntı yaptı 6 sene sonra gelince mucize korkuyor herşeyden bende korkuyorum ama kendimi çok iyi hissediyorum elhamdülillah kabızlık haricinde bir sıkıntım yok işin uzaylım canım yani arabaya biniyor musun birde stresli mi

Merhaba kızlar bende 9+5 hamileyim. Rabbim hepinize kolaylık verdin inşallah ❤️

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Gerçekten stresli bir işim var. Dolmuşla gidip geliyorum. Ama bebeğimin olacağını öğrendiğimden beri ilginç bir şekilde hiçbir şeyi kafama takmamaya başladım :) sadece o var sanki. Annelik bu galiba.

Inşallah sağlıcakla alırsın bebeciğini. Zordur eminim 6 sene.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sat 20 Nisan geçenhafta Perşembe günü 5-5,5 haftalık dedi doktor buhafta 6ıncı haftama girdim sanırım.bikaç gündür midem yanıyo bügünde felaket belim ağrıyo vücudumda bir kırıklık var ama bu bel ağrısı korkutuyor aynı durumda olan varmı?

aranizda demir ilaci ve vitamin ilaci alanlar varmi?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Maşallah canım ne kadar güzel inşallah bende öyle olurum evde durmakta istemiyorum Rabbim hem çalışıp hemde sorunsuz bir şekilde sağlıklı olarak bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Evet canım benimde aynen öyleydi kasıklarım agrıyodu faln
Şimdi 7+2günlük benim kasık agrısı bitti gibi bel agrısı hala var ama

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba :)) Bende çalışıyorum, sabah ilk kalktığımda birde akşam üstü çok yoruluyorum . Bence içimizi ferah tutalım Allah nasip ettiyse olur, eğer üzüleceğimiz bir durum olacaksa ne yapsak boş. Ama bu düşünceyle de hamile değilmişiz gibi hareket etmek doğru olmaz. İnşallah o güzel meleklerimizi kucağımıza aldığımız andaki duygularımızıda burada paylaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…