- 23 Nisan 2014
- 197
- 4
- 118
Âmin canım hepimiz için öyle olsun.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar şişkinlik yaşıyor musunuz? Ben patlamak üzereyim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Son adet tarihin neydi canım?benimde pts kontrolüm var 8+1 olcak inş ogün.merak ediyorum kolları bacakları belli oluyormu fasülyenin:) birde vajinalmi yoksa karından mı baktılar?
Merhaba canım, benim son adet tarihim 17 nisan. normalde 7 haftalık olması lazımdı ama doktorum ultrasona göre 8 haftalık olduğunu söyledi:) karından bakıyorlar. kafa kısmı ve gövde olarak belli oluyor öyle ayrı ayrı sanırım bir sonraki kontrolde görürüm :)
senin kontrolün bugün. güzel haberlerini bekliyoruz
Hayırlı akşamlar arkadaşlar aranizda çalışan var mı ilk 3 mutlaka dinlenerek mi geçirmeliyiz kafam çok karışık ya haftaya işe başlamam gerek daha 5+5 nasıl yapayım karar veremedim siz nasıl yapmıyorsunuz devamlı evde dinlenmek te misiniz
Doktorun yat demediyse çalış bence arkadaşım. Çok şükür ben şimdiye kadar sorun yaşamadım tam gaz çalışıyorum. Günlerde daha çabuk geçiyor :)
Merhaba kızlar bende 9+5 hamileyim. Rabbim hepinize kolaylık verdin inşallah ❤️
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Normal hayatına devam edebilirsin korkma dedi doktor canım eşim iş konusunu takıntı yaptı 6 sene sonra gelince mucize korkuyor herşeyden bende korkuyorum ama kendimi çok iyi hissediyorum elhamdülillah kabızlık haricinde bir sıkıntım yok işin uzaylım canım yani arabaya biniyor musun birde stresli mi
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağında da almayı nasip etsin inş
Gerçekten stresli bir işim var. Dolmuşla gidip geliyorum. Ama bebeğimin olacağını öğrendiğimden beri ilginç bir şekilde hiçbir şeyi kafama takmamaya başladım :) sadece o var sanki. Annelik bu galiba.
Inşallah sağlıcakla alırsın bebeciğini. Zordur eminim 6 sene.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sat 20 Nisan geçenhafta Perşembe günü 5-5,5 haftalık dedi doktor buhafta 6ıncı haftama girdim sanırım.bikaç gündür midem yanıyo bügünde felaket belim ağrıyo vücudumda bir kırıklık var ama bu bel ağrısı korkutuyor aynı durumda olan varmı?
Merhaba kızlar bende 9+5 hamileyim. Rabbim hepinize kolaylık verdin inşallah ❤️
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Hayırlı akşamlar arkadaşlar aranizda çalışan var mı ilk 3 mutlaka dinlenerek mi geçirmeliyiz kafam çok karışık ya haftaya işe başlamam gerek daha 5+5 nasıl yapayım karar veremedim siz nasıl yapmıyorsunuz devamlı evde dinlenmek te misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?