- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
offff kızlar canınız çekmez inşallah ama annem lahana dolması yapıyor ama ben ölüyorum felaket kokuyor hasta oldum kokudan midem felaket bulanıyor nefes almak istemiyorum o derece
aranizda demir ilaci ve vitamin ilaci alanlar varmi?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Merhaba :)) Bende çalışıyorum, sabah ilk kalktığımda birde akşam üstü çok yoruluyorum . Bence içimizi ferah tutalım Allah nasip ettiyse olur, eğer üzüleceğimiz bir durum olacaksa ne yapsak boş. Ama bu düşünceyle de hamile değilmişiz gibi hareket etmek doğru olmaz. İnşallah o güzel meleklerimizi kucağımıza aldığımız andaki duygularımızıda burada paylaşırız
sat 20 nisan geçenhafta perşembe günü 5-5,5 haftalık dedi doktor buhafta 6ıncı haftama girdim sanırım.bikaç gündür midem yanıyo bügünde felaket belim ağrıyo vücudumda bir kırıklık var ama bu bel ağrısı korkutuyor aynı durumda olan varmı?
benımde sat 20 nısan cumartesı gıttım 6+4 dedı kalp atıslarıda duyuldu ben gecen haftaya kadar karın agrısından zor durdum bazılarıdandada bel agrısı oluyormus bebek rahıme yerlesırken oluyormus o agrılar benım gectı ınsallah senınde gecer ıstersen bı doktorada danıs en buyuk hatalar kulantaan duyma bılgılerle yapılıyor cunku
Bugün gördüm bebişimi dediğin gibi kafa ve gövde belli oluyordu çok şükür herşey yolunda gidiyor dedi doktorum fakat bugün biraz kanamam oldu,nedeni belli değil 3 ay dinlenerek geçir dedi.
Kızlar folik asit dışında, kullandığınız başka bir ilaç var mı bu haftalarda?
Lekelenmeler birgün geçiyorsa ertesi gün yine var bayadır böyle benimbende de kahverengi lekeler oluyor. doktorum çok fazla ağır kaldırıp, yormaman lazım kendini dedi. Tabi klasik ilk 3 ay çok önemli, sonrası risk gitgide azalıyor.. inş hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız..:
Lekelenmeler birgün geçiyorsa ertesi gün yine var bayadır böyle beniminsan korkuyor ama hayırlısı olsun sağlıklı olsun yeterki
senin ki kan renginde mi yoksa kahverengi mi ? doktorum eğer kırmızıya dönüşürse rengi muhakkak ara demişti , ona göre ilaç verecek sanırım ama ben de ara ara kahverengi oluyor kırmızı renginde değil.
Hayırlı akşamlar arkadaşlar aranizda çalışan var mı ilk 3 mutlaka dinlenerek mi geçirmeliyiz kafam çok karışık ya haftaya işe başlamam gerek daha 5+5 nasıl yapayım karar veremedim siz nasıl yapmıyorsunuz devamlı evde dinlenmek te misiniz
Kızlar folik asit dışında, kullandığınız başka bir ilaç var mı bu haftalarda?
Ben yalnızca folik plus kullanıyorum. Çok şükür b12 normal çıktı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım b12 in için tahlil mi verdiniz benden birşey istemedi doktor istemesi mi gerekliyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?