Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

offff kızlar canınız çekmez inşallah ama annem lahana dolması yapıyor ama ben ölüyorum felaket kokuyor hasta oldum kokudan midem felaket bulanıyor nefes almak istemiyorum o derece

Ay ben normalde bile lahana dolmasının kokusuna dayanamam. Burdan midem bulandı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bende 6+2 lik gebeyim bu perşembe kalp atışları için randevumuz var inşallah duyarız yarabbimmmm...benm bulantım az az oluyo fakat halszilik uyku beni bitirdi ya

Son düzenleme:

Âmin canım inşallah inşallah

benımde sat 20 nısan cumartesı gıttım 6+4 dedı kalp atıslarıda duyuldu ben gecen haftaya kadar karın agrısından zor durdum bazılarıdandada bel agrısı oluyormus bebek rahıme yerlesırken oluyormus o agrılar benım gectı ınsallah senınde gecer ıstersen bı doktorada danıs en buyuk hatalar kulantaan duyma bılgılerle yapılıyor cunku

Benimde sat 23 Nisan Cumartesi günü 6+1 dedi doktor. Normaliz sanırım :)

Bugün gördüm bebişimi dediğin gibi kafa ve gövde belli oluyordu çok şükür herşey yolunda gidiyor dedi doktorum fakat bugün biraz kanamam oldu,nedeni belli değil 3 ay dinlenerek geçir dedi.

bende de kahverengi lekeler oluyor. doktorum çok fazla ağır kaldırıp, yormaman lazım kendini dedi. Tabi klasik ilk 3 ay çok önemli, sonrası risk gitgide azalıyor.. inş hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız..:

Lekelenmeler birgün geçiyorsa ertesi gün yine var bayadır böyle beniminsan korkuyor ama hayırlısı olsun sağlıklı olsun yeterki

Lekelenmeler birgün geçiyorsa ertesi gün yine var bayadır böyle beniminsan korkuyor ama hayırlısı olsun sağlıklı olsun yeterki

senin ki kan renginde mi yoksa kahverengi mi ? doktorum eğer kırmızıya dönüşürse rengi muhakkak ara demişti , ona göre ilaç verecek sanırım ama ben de ara ara kahverengi oluyor kırmızı renginde değil.

Benimde kahverengi canım.Kırmızı gelirse o tehlikeliymiş Allah korusun

Yooo gayet de çalışıyorum ama ayakta çok durmuyorum çünkü yarım saat ayakta kalayım kasıklarım sancımaya başlıyo normalde de sancıyo da ayakta kalınca daha kötü 7+6 yım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar folik asit dışında, kullandığınız başka bir ilaç var mı bu haftalarda?

Ben yalnızca folik plus kullanıyorum. Çok şükür b12 normal çıktı.

Canım b12 in için tahlil mi verdiniz benden birşey istemedi doktor istemesi mi gerekliyi

Ben tahlillerimi aile hekimliğinde yaptırdım B12 ve çinko yapmıyorlarmış doktorum bişi demedi banada buhafta gidince sorayım iyiki hatırlattınız B12 çok önemli sizde sorun mutlaka doktorun cevabını yazarım yarın buarada folbiol kullanıyorum.

arkadaşlar kadın doktoruma sordum vitamin konusunu. En güzeli doğal yollardan alman dedi. Çünkü vitaminlerin fazlası birbirinin emilimini engelliyor bu sefer fazla alıp alınımlarını engelleyebiliyorsun dedi. Sonuçta sebze meyveden de alıyorsun aynı vitaminleri. Aynı konuyu endokrinoloğuma da sordum o da aynı şeyi söyledi. nette araştırdım çoğu iyi doktor aynı şeyi söylüyor; ilk üç ay sadece folik asit. demiri de 4.aydan sonra zaten ilk aylarda mide bulantısını da arttırıyormuş demir alırsan. mesela benim demir stoğum tam sınırda çıktı ama dr yine de vermiycem demir takviyesi, hergün bol et yiyeceksin dedi. bir de yine önemli bişey kıştan çıktık bol bol güneşe çıkacaksın d vitamini de alman gerekiyor dedi. bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…