progestan fitil kullanıyorum lekelenmem var,folik asit ve b12 kullanıyorum
tüp bebek mi seninki? progesteron hormonu bebeğin tutunması için. eğer bebekte anomali varsa düşmesini engelleyerek doğal seleksiyonu engellemiş oluyorsun biliyorsun dimi canım. ben de beş yıldır bu çocuk için uğraşıyorum benim çok kıymetli düşsün istemiyorum hiç ama progestoron kullanmaya da cesaret edemedim doğrusu. hayırlısı olsun dedim sonunu Allaha bıraktım
Selam hanımlar birşey sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevinirim .
4+6 günlük ultrasonda kese gördük 10mm yazıyordu tüp bebekle hamile kaldım.
Kağıtta yolk saç ve fetal pol izleyemedi yazıyor.
Erkenmi yoksa problemi var sordum mal mal yüzüme baktı bu doktorlar erken deyip gönderdiler sinirlerim bozuldu
Tüp bebek benimki mecburen kullanıyorum.bazen bırakayım diyorum ama tedaviyle olunca vücut yeterli üretemez korkusu oluyor.inşallah sağlıklı olur Allaha emanet yavrucuklar
Tabii canım sakın bırakma o zaman ben de aşılamada kullamıştım çok fena kasık ağrıları yapmıştı bende tuttu sanmıştım kasıklarım ağrıyınca ama tutmamış kısmet bugüneymiş.inşallah tutmuştur seninki canım hayırlısı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bendede oluyo canım hatta midemi bulandırıyomerhaba kızlar sizdede bandeki gibi ağızda sürekli kötü bir tat varmı ben en çok bu durumdan şikayetçiyim.
Kızlar bugün doktora gittim b12 şuam skıntı değil ilerleyen zamanlarda bir dizi yine testler yapıcaz.şuan folik asit yeterli dedi birde benimki 5mg yeterince yüksek doz dedi.yalnız kese çevresinde kanama var progestan ilacına devam edicez deyip 200mg lık verdi.kahverengi lekelenmem bikaç gündür yoktu bugün yine var:-( doktora giderken yoktu sorsam mı bilemedim
Bende ocak annişiyim yuppiiiiTam adet günümde silik çizgiyle öğrendim 14 Mayısta... Şuan dokuzuncu haftadayız teyzeleri 15 Mayısta ilk beta hcg sonucum 736ydı.. Ağrı şikayetiyle ayın 18inde acilde ıne baktılar 4387 ydi bu kez .. Dualarım sizinle kızlar...
mrb kızlar çok ağır geçiyor benim hamileliğim aklınıza gelen tüm belirtiler hepsi bi arada iki gündür kusa kusa ölüyorum birşey yemeye korkuyorum kötü birşeymi bu kadar çok olması
mrb kızlar çok ağır geçiyor benim hamileliğim aklınıza gelen tüm belirtiler hepsi bi arada iki gündür kusa kusa ölüyorum birşey yemeye korkuyorum kötü birşeymi bu kadar çok olması
Selam hanımlar birşey sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevinirim .
4+6 günlük ultrasonda kese gördük 10mm yazıyordu tüp bebekle hamile kaldım.
Kağıtta yolk saç ve fetal pol izleyemedi yazıyor.
Erkenmi yoksa problemi var sordum mal mal yüzüme baktı bu doktorlar erken deyip gönderdiler sinirlerim bozuldu
Canım normal bence hamileliğin en olağan durumu ne kadarlık hamileliğin bende iştahsızlık dışında hiçbir şey yok elhamdülillah
Erken olduğu içindir bende 5+6 da girdim ama 5 +0 göründü kese ama yolk sac değil büyük oglumunkine baktim onda 5+6 da yolk sac yaziyo ama o Dr ultrasonu doplerdi ondan herhalde yani 4 hafta erken benimde 12 mm di kese
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen kaç haftalık gebesin cnm. O gün aradım normal dedi zaten amacımız ilaçla kanamayı kontrol altına almak dedi. Yalnız şimdide başka sorun var progestan şimdide boğaz kuruluğu şişliği yapıyo geceleri sabah faranjit olmuşum gibi kalkıyorum uykum sürekli bölünüyo 😔😔Sor canım bence bende yaptırdım ama aradım baya tahlil istedi benden şeker kan pıhtılaşması ....11 tane tahlil ayrı tarihlerde çıkıyor sonuçları İnş güzel sorunsuz çıkar hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?