Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

Sor canım bence bende yaptırdım ama aradım baya tahlil istedi benden şeker kan pıhtılaşması ....11 tane tahlil ayrı tarihlerde çıkıyor sonuçları İnş güzel sorunsuz çıkar hepsi

Buarada umarım tahlillerin güzel çıkar ben 7+1 😊

Canım 6+5 benim normaldir bence canım herkesin bünyesi farklı hormonlar değişiyor bu durum için doktor il verdi mi

Kızlar merhaba, cmt günü kontrole gittim ve doktorum 12 hafta gelmemi söyledi. Sizde durumlar nasıl? Çağırıyor mu tekrar doktorunuz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dün böbrek ağrımdaan acil dr gittik kum döküyormuşum ultrasonla baktı kese kenarında kanama bölgeside var dedi düşük riski var dedi beni hastaneye yatırdı serum takıldı 2 tane bu aradada bebeğimin kalp atışlarınıda duyduk çok mutlu oldum düşük riskinden dolayı içim buruk ama olsun bebeğim tutunmaya çalışıyor allah korur inşallah bişecik olmaz bebişime 7+3 olmuşuz bugün

Kızlar bugün kalp atışını duydum hüngür hüngürrr ağladım yıllardır bugünü bekliyoduk. Çok mutluyum bir daha beş hafta sonraya çağırdı yani 21temmuzda (7+4) o zaman ikili test de yapılacakmış

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım progestan hap olarak kullanılınca yan etkilerini çok gösteriyomuş, benm doktorum progestanı fitil olarak vajnadan kullanmamı söledi, 1haftadır kullanıyorum hiç bi yan etkisini yaşamadım. Doktoruna bi sor istersen

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar merhaba, cmt günü kontrole gittim ve doktorum 12 hafta gelmemi söyledi. Sizde durumlar nasıl? Çağırıyor mu tekrar doktorunuz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım normal bence bende 10. Haftada gidicem sonra ayda birmiş bir sıkıntı olmazsa İnş.

en son 6+4 de gittim 15 gün sonra gel dedi bana da. ben iştahsızlık ve mide ağrısı dışında bi sıkıntı yaşamıyorum

bir de benim doktorun dediğine göre(ultrasonda öyle yazdı yani) hamileliğim 7+6 hafta ama nette ki kadınlar kulubundeki hesaplara göre 9 hafta nasıl oluyo ki bu böyle

en son 6+4 de gittim 15 gün sonra gel dedi bana da. ben iştahsızlık ve mide ağrısı dışında bi sıkıntı yaşamıyorum

Aynı belirtiler CNm iştahsızlık bendede var yemek yağ salça girmiş hiçbişi yemiyorum.domates peynir kavun dışında bişi yemiyorum 😄 7+5 te doktora gittim 3 hafta sonra gel dedi.Rabbim sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin hepimize

Kızlar nezle oldum (( burnum kulaklarım tıkandı sesim değişti Allahtan kemiklerim ağrımıyor.napıcam ben 8 haftanın içindeyim 12 haftayı doldurmadan doktor bitki çaylarını ilaç(parol) kullanmayı yasakladı( bu sabah yatakta aniden hapşırdım kasıklarıma kramp girdi çok korktum off Allahım sağlıklı bi hamilelik sağlıklı bebişler nasip etsin Allahım hepimize ..ama şimdi napıcam ben

Çok geçmiş olsun canım İnş.çok çabuk geçer doktoruna Danış bence canım hapşırıncada dikkat et

Çok geçmiş olsun canım İnş.çok çabuk geçer doktoruna Danış bence canım hapşırıncada dikkat et

Sağol cnm biraz daha iyiyim hapşırınca cenin pozisyonuna geçiyorum artık yada büzülüyorum hemen 😇

slm kızlar belimde fıtık var çok ağrı yapmaya başladı. doktora sordum. daha çok ağrıyacak çünkü rahim büyüdükçe baskı yapacak dedi. çok kötüyüm. eğilemeiyorum yürüyemiyorum. kilo almaya başladım. benim gibi olan var mı.. bide b12 düşük çıktı benexol içmeye başladım. tiroit ilacıda kullanıyorum. zor bi gebelik oldu benimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…