Sor canım bence bende yaptırdım ama aradım baya tahlil istedi benden şeker kan pıhtılaşması ....11 tane tahlil ayrı tarihlerde çıkıyor sonuçları İnş güzel sorunsuz çıkar hepsi
Sen kaç haftalık gebesin cnm. O gün aradım normal dedi zaten amacımız ilaçla kanamayı kontrol altına almak dedi. Yalnız şimdide başka sorun var progestan şimdide boğaz kuruluğu şişliği yapıyo geceleri sabah faranjit olmuşum gibi kalkıyorum uykum sürekli bölünüyo 😔😔
Buarada umarım tahlillerin güzel çıkar ben 7+1 😊
Sen kaç haftalık gebesin cnm. O gün aradım normal dedi zaten amacımız ilaçla kanamayı kontrol altına almak dedi. Yalnız şimdide başka sorun var progestan şimdide boğaz kuruluğu şişliği yapıyo geceleri sabah faranjit olmuşum gibi kalkıyorum uykum sürekli bölünüyo 😔😔
Kızlar merhaba, cmt günü kontrole gittim ve doktorum 12 hafta gelmemi söyledi. Sizde durumlar nasıl? Çağırıyor mu tekrar doktorunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım normal bence bende 10. Haftada gidicem sonra ayda birmiş bir sıkıntı olmazsa İnş.
slm benimde 12. haftada gelmemi söyledi.
en son 6+4 de gittim 15 gün sonra gel dedi bana da. ben iştahsızlık ve mide ağrısı dışında bi sıkıntı yaşamıyorum
bir de benim doktorun dediğine göre(ultrasonda öyle yazdı yani) hamileliğim 7+6 hafta ama nette ki kadınlar kulubundeki hesaplara göre 9 hafta nasıl oluyo ki bu böyle
en son 6+4 de gittim 15 gün sonra gel dedi bana da. ben iştahsızlık ve mide ağrısı dışında bi sıkıntı yaşamıyorum
Kızlar nezle oldum(( burnum kulaklarım tıkandı sesim değişti Allahtan kemiklerim ağrımıyor.napıcam ben 8 haftanın içindeyim 12 haftayı doldurmadan doktor bitki çaylarını ilaç(parol) kullanmayı yasakladı ( bu sabah yatakta aniden hapşırdım kasıklarıma kramp girdi çok korktum off Allahım sağlıklı bi hamilelik sağlıklı bebişler nasip etsin Allahım hepimize ..ama şimdi napıcam ben
Çok geçmiş olsun canım İnş.çok çabuk geçer doktoruna Danış bence canım hapşırıncada dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?