Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

Mayıs 30 da hamile oldugumu ögrendim.Haziran 12 de keseyi gördüm inşallah 3 Temmuzda kalp atışını duyucaz çok heycanlıyım.

Herkese merhabalar. Ben hamile oldugumu 12 mayista idrar testi sonucu ogrendim. Ertesi gun doktora gidip bhcg yaptirdim 1284 cikti. Sat 2 nisan idi ancak bu arada polikistik overliyim. Ilac degil ama bitkisel caylar sayesinde 40 bazen 45 gunde bir adet oluyordum. Hamile oldugumu ogrenene kadar da ne yazik ki bu otlari icmistim. Bhcg yuksekti ama ultrasonda bisry gorunmedi. 10 gun sonraya randevu verdi doktor dayanamayip 20sinde gittim mayisin ve kese gorundu ama bostu ve biraz kanamam vardi. Korkunc kasik agrisi da cabasi. Uzuntuden ayni gun birde ozele gittik. Ozeldeki doktorumda ayni seyi soyledi sevinmek icin erken kese var ama embriyo olusmamis diyip 10gun rapor verdi ve progestana basladik folik asitle birlikte. 10 gun boyunca olu gibiydim kasik agrisi bulanti kusma bitmek bilmedi. 10 gunde 4 kilo verdim. Neyseki bir sonraki randevumuzda bebegimizi gormekte duymakta nasip oldu. Ne zaman yumurtladigim belirsiz oldugundan doktor ultrasona gore bebegimin 26.06.2014 itibariyle tam 11 haftalik oldugunu soyledi. Son kontrolde herseyi cok iyi idi. Kan ve idrar tahlillerim de normal. Bir de harmony test icin kan verdim 10 gune sonuclar cikacak. Yalniz ilk hamile kaldigimda (12 mayis) 83 kiloydum bugun 75.9 kg dayim. Bulantilarim halen suruyor bakalim ne olacak..

Çok sevindim Allahtan ümit kesilmez diye boşa dememişler Yüce Rabbim herşeye kâdir inşallah sağlıkla da doğar. Bildiğim kadarıyla biz beslenemesek de çocuk vücudun stoklarından yiyo zaten her halükarda besleniyo yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlar ,
c,tesi kontrolüm vardı. Allahıma binlerce kez şükürler olsun herşey yolunda. 11+3 idi c.tesi günü ama cinsiyeti belli değil dedi. hareketlerini de gördük ultrasonda.. çok tatlıydııı... 9 temmuzda ikili test için gittiğimde belki o zaman belli olur dedi. kız , erkek farketmez, sağlıklı sıhhatli , hayırlı bir evlat olsun başka bir şey istemem. Allah olmayan herkese nasip etsin inşş

Benimde 10 temmuzda ikili testim var. Biraz stres korku halindeyim...

Bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum ben yaaa Ya bana zaman geçmiyor ya da gerçekten zaman geçmiyor :) Çok aceleciyim sanırım. Ama çok zor geçiriyorum gebeliği. Allah her şeyin hayırlısını versin inşaallah.

Bende çok merak ediyorm zaman gecmio hakikaten .d rüyamda bi kız diyom yok hayr erkek diyom iyice tuhaf oldum.dd daha 11 haftalık .s.d

Bende çok merak ediyorm zaman gecmio hakikaten .d rüyamda bi kız diyom yok hayr erkek diyom iyice tuhaf oldum.dd daha 11 haftalık .s.d

Ya ben kız istiyorum ama erkek de istiyorum :13: Ama kız bebekleri süslemek, cici cici giydirmek, böyle ilk yürüdüklerinde bezleri görünecek şekilde etek giydirmek hep hayalim benim. Erkeği süsleyemiyorsun ki anam

Ya ben kız istiyorum ama erkek de istiyorum :13: Ama kız bebekleri süslemek, cici cici giydirmek, böyle ilk yürüdüklerinde bezleri görünecek şekilde etek giydirmek hep hayalim benim. Erkeği süsleyemiyorsun ki anam

Kravat felan takarz şapkalar felan bi dünyaya gelse .d

Allah hepimize saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insallah.. Ben hala kendimi hamile gibi hissedemiyorum ne yazik ki ve bu durumdan dolayi da sucluluk hissediyorum Bu durumu yasayan var mi aranizda?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnan bende aynıyım inanamiyorum yok gibi gelio .s mide bulantilarım var sadece

İnan bende aynıyım inanamiyorum yok gibi gelio .s mide bulantilarım var sadece

Tek olmadigima sevindim arkadasim :)
Bende bulanti ve kusmalardan dolayi hala hasta gibi hissediyorum cok kilo kaybettim ve ne biliyim sanki bebek icin pek hazir degil gibiyim Ama bi yandan da yasim 30 oldu artik daha fazla gec kalmamam gerektiginin de farkindayim.. Sadece kontrolde ultrasonda gordugumde bi heyecanlaniyorum ama sonra bitiyo heyecanim

Duygularımın tercümanı olmuşsun :) Sanki hamile değilim de 3 aydır bitmek bilmeyen kronik bi hastalığım var gibi. Yemek yemeyi özledim

arkadaşlar oruç tutuyormusunuz

Bulanti ve kusma oldugundan ben tutamiyorum.

Duygularımın tercümanı olmuşsun :) Sanki hamile değilim de 3 aydır bitmek bilmeyen kronik bi hastalığım var gibi. Yemek yemeyi özledim

Aynen ben de yemek yemegi cok ozledim. Sadece misir gevregi ve tost yiyebiliyorum onlarinda tadi bildigimiz tad degil agzimin tadi gitmis iyice

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de patates kızartması ve makarna yiyebiliyorum ağzımda büyümeden. Diğer besinleri yemek bana ölüm gibi geliyor. Keşke böyle herkes gibi aşersem harala gürele yesem ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…