Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

Ben de patates kızartması ve makarna yiyebiliyorum ağzımda büyümeden. Diğer besinleri yemek bana ölüm gibi geliyor. Keşke böyle herkes gibi aşersem harala gürele yesem ya :)

:) :) :) Ne güzel demişsin harala gürele yesem diye, ben de isterdim ama kilo problemim de var ne yazık ki epey bi kilo verdim bu 3 ayda 83'den 75e düştüm ama şikayetim yok doktorum bebeğin gayet sağlıklı olduğunu ancak 3 aydan sonra kontrollü olarak kilo almam gerektiğini söyledi. Belki de ilk hamile kaldığım kiloda doğururum

Benim yaşımda küçük çokta zayıfm hazır değilim bi yandan istanbuldan eşimin memleketine geldik durmadan otur kalk yapıyorum sinir stres çıldrmak üzereyim istanbula gelim ilk işim doktora gitmek hic bisey hissetmiyorum çocuğa bisey oldu diye aklım çıkıo .s

asiiguzel kardesim yaşın küçükse yeni evlisindir sanırım, senin hissettiklerin gayet normal, ben 4 yıllık evli ve üstelik 30 yaşındayım sıkıntı ben de :)
Bulunduğun yerde doktora gözüktün mü? Gitmediysen mutlaka gözük bir baktır bence, duygusal olarak bir şey hissetmememiz sanırım şimdilik normal ta ki bebeklerimizi tam anlamıyla hissedene kadar. Asıl sorun içimizde onu hissettikten sonra duygusal olarak hala bir şey hissetmiyor isek olacak galiba :S

Benim yaşım da 31 ve 1 yıllık evliyim. Yaş olarak hazır olmam gerekiyordu sanırım ama değilim. Bebek içimdeyken bi sorun olmaz gibi de dışarı çıktığında bakamam gibi geliyor bana kızlar ya. Felaket korkuyorum. Aklıma hiç kolaylıkları gelmiyor hep çekeceğim zorluklar geliyor.

Al benden de o kadar :S Bir de çalışıyorum ve bebeği başkasının (annem veya kayınvalidem bile olsa) büyütmesini de istemiyorum, kaldı 6 ay elim kolum bağlı, kocamın hevesini kırmak istemediğimden bu duygularımı ona da açamıyorum stresten delireceğim sanırım

Doğunca dert başlio aslinda en iyi şekilde yetiştirmek istiyorm benim yasadiklarmi o yaşamasn istiyorum inşallah başaririz .d bakmak hic problem değil her şekilde bakilir ama iyi şekilde bakmak problem eğitiminden tut davranışlarına kadar .d

Ay ben de çok stresleniyordum, sonra dediler hamileyken sinirli stresli olursan bebeğinde öyle olur. Aynı durum bende de var çalışıyorum ve İstanbul gibi bi yerde tek maaşla olmayacağı için ücretsiz izini de düşünemiyorum. Artık bi şekilde 4 aya kadar kendim bakacağım bebeğime (Allah izin verirse) sonrası Allah kerim... Yani derim ki kendini hiiiiç strese sokma bardağın dolu tarafından bak. Ya hiç bakacak kimsen olmasaydı, ya bebişin yedi kat yabancı ellere kalsaydı... ( En azından ben kendimi böyle avutuyorum )

Benimde 10 temmuzda ikili testim var. Biraz stres korku halindeyim...

aynen ben de ama Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak inş. benim trioidlerim hızlı çalışıyordu bu yüzden de kaç haftadır testler yapıyorum en sonunda troidlerim normale dönmeye başlamış ( doktorum ilk 3 ay olabileceğini söylemişti ) şimdi ilaç kullanmama gerek yok ama aylık kontrol yapılacak ne olur ne olmaz diye. Şükürler olsun. belki 9 temmuzda bebeğimin cinsiyeti de öğreniriz. Hemen paylaşırım sizinle :)

Arkadslar hepinize selamlar...bizde tam 8+1 olduk ama progestan a basladik lekelenmem oluyo arada afedersinz acik kahve lekelenme bazi hamilelerde olurmus sizdede olan varmi acaba

Benim de bugün 12+1 oldu. Lekelenmeler bende de olmuştu 5. ve 6. haftada bende progeston kullandım. Hemen geçirdi progeston güçlü bir ilaç. Doktorumun söylediğine göre hem bebeğin tutunması hem de -eğer gerekli ise- düşüğe yardımcı olabilmek için kullanılıyormuş. Yani rahimdeki duruma göre çift taraflı işlev gören bir ilaç olduğunu söylemişti. Allah'ın izniyle benim bebek tutundu. Aşırı bulantılarım olduğu için progeston bulantıları arttırıyordu ne yazık ki, bir süre sonra vajinadan kullanmamı önerdi doktor, bulantılarım azaltı. Tam bir kutu bitmeden de bebek tutununca içmeyi bıraktım.

Allah kolaylık versin arkadaşım, doktor o dönemde bana rapor vermişti, bol bol dinlenmeni tavsiye ederim. Yatıp uzan mümkün olduğunca, dualarım tüm hamile arkadaşlarımla..

İkili testte belli oluyomus ama benim Dr olmaz dedi. Belki süreci bekletiyorlar emin olmak için :) kalan gün sayisi 3 :) allah hepimizin iyi haberlerini paylaşmaya nasip etsin inşallah

İkili testte belli oluyomus ama benim Dr olmaz dedi. Belki süreci bekletiyorlar emin olmak için :) kalan gün sayisi 3 :) allah hepimizin iyi haberlerini paylaşmaya nasip etsin inşallah

inşallah öğreniriz bu hafta.. yarın kontrolüm var ama ikili test cuma günü yapılacak. bakalım yarın cinsiyet belli olacak mı ? ikili testi başka yerde yaptıracağım kendi doktorun dışında bir doktor da görse cinsiyeti söyleyebilir değil mi ? İlla kendi doktorumuz söyleyecek diye bir şey yok heralde :)

inşallah öğreniriz bu hafta.. yarın kontrolüm var ama ikili test cuma günü yapılacak. bakalım yarın cinsiyet belli olacak mı ? ikili testi başka yerde yaptıracağım kendi doktorun dışında bir doktor da görse cinsiyeti söyleyebilir değil mi ? İlla kendi doktorumuz söyleyecek diye bir şey yok heralde :)

evet kızlarr merhabalar herkese.. Dün hatırlacayağınız üzere doktora gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim:) oğlum olacakmış.. herşey yolunda şimdilik çok şükür. sizinle paylaşmak istedim :) ikili testi de yapmış bulundum. kan sonucunu haftaya alacağım:)

Allah tamamına erdirsin inşallahh hepimizinkini de. ben de haftaya perşembe ikili test yapacam korkmuyor değilim bi aksilik olmasın da. bide cinsiyet için daha erken değil mi

Saol cnm bnm gecen p.tesi gecesi yogun kanama ile hastaneye gittik yine cok sukur bisey olmamis kuzuma progestan 3 defa aliyorum iki hap olarak bir fitil iyiyim cok sukur hayirlisyla 10 hafta olunca sorun kalmazmis temmuzun 16 sinda 10 hafta olcaz 17 side dogum gunum kuzum hediye etsin bna dmi ama

youandme gerçekten kendi bebeğimmiş gibi çok sevindim ya :) ben de 2li test için 9 temmuzda zeynep kamile gittim. Benim inat sıpam kıçını dönmüş bi türlü istenilen pozisyona gelmedi :) çok uğraştırdığım içinde cinsiyetini sormaya yüzüm tutmadı. Ve gecesinde kanamam oldu insanın aklı çıkıyor. Acile gittim 4 hamileden 1 inde olur böyle dediler. Bebişimin kalbini de duydum rahatladım. İğne verdiler hap verdiler 10 gün yatış verdiler. İnşallah geçer. Her şey normal gidiyordu neden böyle oldu anlayamadım Sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin ( bana da ) Allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…