Ben de patates kızartması ve makarna yiyebiliyorum ağzımda büyümeden. Diğer besinleri yemek bana ölüm gibi geliyor. Keşke böyle herkes gibi aşersem harala gürele yesem ya :)
Tek olmadigima sevindim arkadasim :)
Bende bulanti ve kusmalardan dolayi hala hasta gibi hissediyorum cok kilo kaybettim ve ne biliyim sanki bebek icin pek hazir degil gibiyimAma bi yandan da yasim 30 oldu artik daha fazla gec kalmamam gerektiginin de farkindayim.. Sadece kontrolde ultrasonda gordugumde bi heyecanlaniyorum ama sonra bitiyo heyecanim
Benim yaşımda küçük çokta zayıfm hazır değilim bi yandan istanbuldan eşimin memleketine geldik durmadan otur kalk yapıyorum sinir stres çıldrmak üzereyim istanbula gelim ilk işim doktora gitmek hic bisey hissetmiyorum çocuğa bisey oldu diye aklım çıkıo .s
Benim yaşım da 31 ve 1 yıllık evliyim. Yaş olarak hazır olmam gerekiyordu sanırım ama değilim. Bebek içimdeyken bi sorun olmaz gibi de dışarı çıktığında bakamam gibi geliyor bana kızlar ya. Felaket korkuyorum. Aklıma hiç kolaylıkları gelmiyor hep çekeceğim zorluklar geliyor.
Benim yaşım da 31 ve 1 yıllık evliyim. Yaş olarak hazır olmam gerekiyordu sanırım ama değilim. Bebek içimdeyken bi sorun olmaz gibi de dışarı çıktığında bakamam gibi geliyor bana kızlar ya. Felaket korkuyorum. Aklıma hiç kolaylıkları gelmiyor hep çekeceğim zorluklar geliyor.
Al benden de o kadar :S Bir de çalışıyorum ve bebeği başkasının (annem veya kayınvalidem bile olsa) büyütmesini de istemiyorum, kaldı 6 ay elim kolum bağlı, kocamın hevesini kırmak istemediğimden bu duygularımı ona da açamıyorum stresten delireceğim sanırım
Benimde 10 temmuzda ikili testim var. Biraz stres korku halindeyim...
Bebegim 8 haftalik olmuş kalp atışlarını duydum inşallah isteyen herkesede nasip etsin rabbim...
Arkadslar hepinize selamlar...bizde tam 8+1 olduk ama progestan a basladik lekelenmem oluyo arada afedersinz acik kahve lekelenme bazi hamilelerde olurmus sizdede olan varmi acaba
İkili testte belli oluyomus ama benim Dr olmaz dedi. Belki süreci bekletiyorlar emin olmak için :) kalan gün sayisi 3 :) allah hepimizin iyi haberlerini paylaşmaya nasip etsin inşallahaynen ben de ama Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak inş. benim trioidlerim hızlı çalışıyordu bu yüzden de kaç haftadır testler yapıyorum en sonunda troidlerim normale dönmeye başlamış ( doktorum ilk 3 ay olabileceğini söylemişti ) şimdi ilaç kullanmama gerek yok ama aylık kontrol yapılacak ne olur ne olmaz diye. Şükürler olsun. belki 9 temmuzda bebeğimin cinsiyeti de öğreniriz. Hemen paylaşırım sizinle :)
İkili testte belli oluyomus ama benim Dr olmaz dedi. Belki süreci bekletiyorlar emin olmak için :) kalan gün sayisi 3 :) allah hepimizin iyi haberlerini paylaşmaya nasip etsin inşallah
İkili testte belli oluyomus ama benim Dr olmaz dedi. Belki süreci bekletiyorlar emin olmak için :) kalan gün sayisi 3 :) allah hepimizin iyi haberlerini paylaşmaya nasip etsin inşallah
evet kızlarr merhabalar herkese.. Dün hatırlacayağınız üzere doktora gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim:) oğlum olacakmış.. herşey yolunda şimdilik çok şükür. sizinle paylaşmak istedim :) ikili testi de yapmış bulundum. kan sonucunu haftaya alacağım:)
Benim de bugün 12+1 oldu. Lekelenmeler bende de olmuştu 5. ve 6. haftada bende progeston kullandım. Hemen geçirdi progeston güçlü bir ilaç. Doktorumun söylediğine göre hem bebeğin tutunması hem de -eğer gerekli ise- düşüğe yardımcı olabilmek için kullanılıyormuş. Yani rahimdeki duruma göre çift taraflı işlev gören bir ilaç olduğunu söylemişti. Allah'ın izniyle benim bebek tutundu. Aşırı bulantılarım olduğu için progeston bulantıları arttırıyordu ne yazık ki, bir süre sonra vajinadan kullanmamı önerdi doktor, bulantılarım azaltı. Tam bir kutu bitmeden de bebek tutununca içmeyi bıraktım.
Allah kolaylık versin arkadaşım, doktor o dönemde bana rapor vermişti, bol bol dinlenmeni tavsiye ederim. Yatıp uzan mümkün olduğunca, dualarım tüm hamile arkadaşlarımla..
evet kızlarr merhabalar herkese.. Dün hatırlacayağınız üzere doktora gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim:) oğlum olacakmış.. herşey yolunda şimdilik çok şükür. sizinle paylaşmak istedim :) ikili testi de yapmış bulundum. kan sonucunu haftaya alacağım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?