Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

Benimde regl dönemim 5 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı sarı akıntıda geliyor ,arada midem bulanıyor emin olmak için 1hafta sonra doktora gitmeyi düşünüyorum 87 kiloyum kaygılıyım

öncelikle merhabalar yeni katıldım aranıza bende 6 haftalık gebeyim doktor doğum tarihini 17 ocak olarak bende adete 1 gün kala test yaptım 324 adetten 1 gün sonra tekrarladığımda 738 çıkmıstı fakat dün gittiğim kontrolde bebek görünmedi kese var 10 gün sonra tekrar gidicem boş gebelikse sonlanıcak.

Kizlar toksoplazma testi yaptirdiniz mi? Devlette ne kadar ozelde ne kadar?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

bende daha dün öğrendim evde yaptığım testte 2.çizgi silik çıkmıştı emin olalım diye gece acilde kan testide yaptırdık dr gebesiniz dedi ama çok yeni ultrasonda gözükmez daha dedi artık 2 haftalıkmı 3 mü bilmiyorum hiç bişi ne yapmam lazım şimdi benim 7 yıl evlilik sonrası ilk gebeliğim

Bende anneler gününden 1 gün önce öğrendim önce evde test yaptım 2.ci çizgi silik çıktı sonra kan testi yaptırdım değerlerim yüksek çıktı. Anneler günü için güzel bi hediye oldu asla unutamam o duyguyu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

herkese merhaba bende ocak annesi olacam inşallah sat ım 8 nisan dı.şuan tam 6 haftalık hamileyim bugün gittim doktora kalp atışlarını duydum kuzumun. benimki çok enteresan oldu bu ay ilk denememizdi yumurtlama günüm 19 nisan gösteriyodu hesaplayıcılarda o gün denedik bizde.ama o günden sonra cenazemiz oldu deneyemedik.ilişkiden 1 hafta sonra kan tahlili yaptırdım negatifti.bende zaten tam deneyemedik dedim kendi kendime adet olacam gün akıntı geldi adet oldum sandım ne bilim bebiş olduğunubaktım hep kahverengi geliyo kırmızıya dönmedi dedim bunda bi iş var.vee adetimi bi gün geçince beta hcg yaptırdım 45 çıktı.hayırlı olsun diye verdiler elime kağıdıniye az bu beta hcg diye araştırıp dururken bugün anladım.doktor tam 6 haftalıksın dedi bugün.yanii 22 nisanda hamiş olmuşum.benim yumurta spermleri içerde 2 gün bekletmiş anlaşılanrabbim isterse neler neler oluyor.yumurtam hazır olmamasına rağmen geç döllenme olmuş bebeğim ben gelecem dedi ve geldi.rabbim hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

bende 19 mayısta hamile olduğumu öğrendim şuan kaç haftalık bilmiyorum 30 mayısa doktor randevu verdi o zamana kadar sabredebilir miyim bilmiyorum özelden randevu aldım 1 hafta sonrasına veriyorlar devlete mi gitsem acaba keseyi görebilir miyiz

ultrasona göre kaç haftalık olduğunu nasıl anlıyorsun, doktorun verdiği ultrason çıktısında yazıyor mu?

ultrasona göre kaç haftalık olduğunu nasıl anlıyorsun, doktorun verdiği ultrason çıktısında yazıyor mu?

Evet bak canim sag alta 4w5d yaziyor.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Eklentiler

• $1400869497732.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 40
Tool canım bu vajinal ultrason mu karından mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende bugün öğrendim hamile olduğumu :)))

merhaba herkese :)
forumu evlenmeden önce takip etmeye başladım oldukça fazla bilgi var çok yardımcı oldunuz bana tşkr ediyorum hepinize.evleneli 1 sene oldu bebek sahip olmaya yeni karar verdik ve sanırım hamileyim :) bu kadar çabuk olabileceğini hiç düşünmemiştim :) dün test yaptım çift çizgi çıktı yarın doktora gdeceğim çok değişik bi duygu :) benim tahminim 2 haftalık ama farklı hesaplama sistemi mi kullanılıyor orasını anlayamadm.birde kasıklarımda çok batışmalar var rahatsız ediyor beni normalmiş öle diyor herkes sizlerde oldu mu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…