Slm kızlar, öncelikle hepinize rahat geçireceğiniz bir hamilelik süreci dilerim.Hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.Eşimle 8 senedir evliyiz. 5,5 yaşında bir kızımız ve 6 aylık biri kız- biri erkek ikizlerimiz var.İki hamileliğimde tüp bebek tedavisi sonucunda gerçekleşti.Geçen hafta Çarşamba günü 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Halen o şok içerisindeyim.Nasıl kabulleneceğim bu durumu bilmiyorum. Zor bir hamilelik sürecinden yeni çıktım, ikiz anneliği zaten çok yıpratıcı, bir de bebeklerim daha çok küçükler ; hepsine nasıl yetişip- yeteceğim bilmiyorum.Rabbime sığınıyorum ama yine de işin içinden çıkamıyorum bir türlü. Birden tek çocuk sahibi iken, 4 çocukla ilgilenmem gerekecek.Durumumu sizlerle paylaşarak biraz da olsa rahatlamak istedim. Lütfen Rabbimin hakkımda hayırlı kapılar açması için bu kandil gününde bana da dualarınız da yer verin.
Merhabalar,
Bu başlığa yazmamak için çok direndim. Kalp atışlarını duyduktan sonra aranıza katılmak istedim ama dayanamadım :)
Allah hepimize kolaylık versin inşallah. Sağlıklı bebeklerimiz olur.
canım benim ne kadar güzel anladığım kadarıyla si tüp bebek bu normal eğer normal yolla olduysa ne kadar güzel yüce rabbim isteyince herşey oluyor bence sevinmelisin evet biraz zor yorucu ve yıpratıcı fakat çok güzel bi duygu allah yardımcın olsun yüce rabbim sabır, güç dayanma güce versin zaten kucağına aldınmı bebişi hepsi gelir geçer :)
Evet canım bu sefer normal yolla hamile kaldım. Normal yolla hamile kalmam(eş faktörlü) imkansız gîbi bîrşeydi. Ama Rabb'ime zorluk yok.Güzel dileklerin için teşekkür ederim.
30 yaşındayım canım.doğru dedin rabbime zorluk yok o istedikten sonra herşey olur inş bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur
bu arada yaş kaçtı
kızlar bugün kontrolüm vardı 6 haftalık fakat keseye göre 5+5 nohut tanemi gördüm2.7 mm bebeişim tırnak ucu kadar kalp atışını doktorumuz gösterdi fakat duyamadık nasipse cumartesi günü gidip onuda duyucaz çok heyecan verici içim huzur doldu umarım heğimizin bebişleri sağlıklı olupta kucağımıza almak nasip olur
oyy çok güzel inşallah görmek bizede nasip olur daha bugün 4+6 Olduk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inş canım benim inş çok değişik bir duygu allah isteyen herkese yaşatsın tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?