Henüz yok sanırsamMayıs'ta aşılama yapıp sonucu olumlu olan var mi
Aynn sizde öylemi dedi doktorAynen bende öyle relaks olmak lazım ama elde olmuyor bazen
Aynn öle benimdeStres hep var ahahah oldumu olmadı bazen karnım geriliyomuş gibi oluyor hatta kendmi kasıyorum sanırsam bazen
İy düşünelim iyi olsun evde sürekli kendinizi dinlememeye çalışın ufak ufak yürüyüşler yapın açık havada iyi geliyorAynn öle benimde
Evde yürüyorum ufak tefek iş yapıyorumİy düşünelim iyi olsun evde sürekli kendinizi dinlememeye çalışın ufak ufak yürüyüşler yapın açık havada iyi geliyor
9 mayısta aşılama olan varmı peki.Bende 5 Mayıs'ta aşılama oldum
Ben 5 Mayıs'ta olmuştum yakınız gün olarak9 mayısta aşılama olan varmı peki.
Nasılsınız kızlar nasıl gidiyorİy düşünelim iyi olsun evde sürekli kendinizi dinlememeye çalışın ufak ufak yürüyüşler yapın açık havada iyi geliyor
Evde yürüyorum ufak tefek iş yapıyorum
Sizin sonucunuz belli olmuştur test yaptınız mıBen 5 Mayıs'ta olmuştum yakınız gün olarak
Kahve leke geliyor benden ara ara o yüzden biraz üzgünüm adet başlangıcı gibimi desem bilmyorum sürekli gelmiyor arada ama emin değilim 20 sinde kan vermeyğ bekliyprum senin nasıl gidiyorNasılsınız kızlar nasıl gidiyor
Belli midir bilmiyorum ama yapmadım test salı kan vermeyi düşünüyorumSizin sonucunuz belli olmuştur test yaptınız mı
Aynı gün kan vereceğiz bakalım inşallah regl olmayız benimde kasıklarım çok ağrıyorKahve leke geliyor benden ara ara o yüzden biraz üzgünüm adet başlangıcı gibimi desem bilmyorum sürekli gelmiyor arada ama emin değilim 20 sinde kan vermeyğ bekliyprum senin nasıl gidiyor
Ama benim ikinci asilamamda hiç leke gelmeden direk regl olmustum belki regl değildir ağrınız var mı adet belirtileriniz falanKahve leke geliyor benden ara ara o yüzden biraz üzgünüm adet başlangıcı gibimi desem bilmyorum sürekli gelmiyor arada ama emin değilim 20 sinde kan vermeyğ bekliyprum senin nasıl gidiyor
Kasık ağrılarım geçti gögüslerm çok hassas ağrıyor arada bel ağrısı onun dışında bişey yok evet akıntıda çok tuhaf böyle su gibi bi anda geliyor sanki günde 1-2 kere galan oda fitille çok açık lahve şekilde çözemedim gidiyorum adet oldum sanıyorum bakıyorum kanama yokAma benim ikinci asilamamda hiç leke gelmeden direk regl olmustum belki regl değildir ağrınız var mı adet belirtileriniz falan
İnşallah olmayız evet salı olsunda sonucu öğrenip olumlu olumsuz rahatlatalım artık amaAynı gün kan vereceğiz bakalım inşallah regl olmayız benimde kasıklarım çok ağrıyor
Progestan fitil kullanırken direk regl olunuyormy ben bi öncekinde bıraltıktan 2 gün sonra olmuştum bilgisi ılan varmı siz kullanıyormuydumhzAma benim ikinci asilamamda hiç leke gelmeden direk regl olmustum belki regl değildir ağrınız var mı adet belirtileriniz falan
Nasip bakalım umarım pozitif olurİnşallah olmayız evet salı olsunda sonucu öğrenip olumlu olumsuz rahatlatalım artık ama
Ben progestan kullanırken oldum. Progestan aynı zamanda hem adet söktürücü hemde bebek vaesa tutunmasını sağlıyor zatenProgestan fitil kullanırken direk regl olunuyormy ben bi öncekinde bıraltıktan 2 gün sonra olmuştum bilgisi ılan varmı siz kullanıyormuydumhz
Evde yürüyorum ufak tefek iş yapıyoruöİy düşünelim iyi olsun evde sürekli kendinizi dinlememeye çalışın ufak ufak yürüyüşler yapın açık havada iyi geliyor
Nasılsınız kızlar nasıl gidiyoryiym
İyiyim şuan sen nasılsın hiç belirtti varmı sendeEvde yürüyorum ufak tefek iş yapıyoruö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?