Mayıs ayı aşılama olanlar olacaklar konuşalım

Kahve leke geliyor benden ara ara o yüzden biraz üzgünüm adet başlangıcı gibimi desem bilmyorum sürekli gelmiyor arada ama emin değilim 20 sinde kan vermeyğ bekliyprum senin nasıl gidiyor
Aynı gün kan vereceğiz bakalım inşallah regl olmayız benimde kasıklarım çok ağrıyor

Kahve leke geliyor benden ara ara o yüzden biraz üzgünüm adet başlangıcı gibimi desem bilmyorum sürekli gelmiyor arada ama emin değilim 20 sinde kan vermeyğ bekliyprum senin nasıl gidiyor
Ama benim ikinci asilamamda hiç leke gelmeden direk regl olmustum belki regl değildir ağrınız var mı adet belirtileriniz falan

Ama benim ikinci asilamamda hiç leke gelmeden direk regl olmustum belki regl değildir ağrınız var mı adet belirtileriniz falan
Kasık ağrılarım geçti gögüslerm çok hassas ağrıyor arada bel ağrısı onun dışında bişey yok evet akıntıda çok tuhaf böyle su gibi bi anda geliyor sanki günde 1-2 kere galan oda fitille çok açık lahve şekilde çözemedim gidiyorum adet oldum sanıyorum bakıyorum kanama yok

Progestan fitil kullanırken direk regl olunuyormy ben bi öncekinde bıraltıktan 2 gün sonra olmuştum bilgisi ılan varmı siz kullanıyormuydumhz

Progestan fitil kullanırken direk regl olunuyormy ben bi öncekinde bıraltıktan 2 gün sonra olmuştum bilgisi ılan varmı siz kullanıyormuydumhz
Ben progestan kullanırken oldum. Progestan aynı zamanda hem adet söktürücü hemde bebek vaesa tutunmasını sağlıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…