Mayıs ayı aşılama olanlar olacaklar konuşalım

Merhabalar benimde aşılama tarihim 5 mayıs 20 sinde kan testi vereceğim progestan fitil kullanıyorum ve 2 gündür fitilin fazlası geri akarkenok açık kahve bi şekilde geliyor acaba adetmi olcam yoksa böyle bişey yaşayan varmı aranızda arkadaşlar

Bilmiyorum benimde kafam karışık doktor direk tüp bebek deneyebilirsin dedi ben aşılama yaptırmak istedim şimdi tekrar aşılama mi denemeliyim yoksa tüp bebek mi bilmiyorum
Merhaba bende umur olmak isterim size ilk aşılamam tutmadı 2. Aşılamamı ertesi ay yaptılar hiç beklemeden hamile kaldığımı öğrendim sonuçla yani oğlumdan önceki aşılamalarım var ama onlar sayılmıyormuş çok şükür Rabbim nasip etti sizde hiç tereddüt etmeyin aşılama yaptırın sonuçta onlarda olma ihtimali var Rabbim herkesin gönlüne göre versin hep dualarımdasınız kızlar bende böyle bekliyordum hep kaç sene çocuk için didindim tüp bebeğe geçecekken kendim hamile kaldığımı öğrendim herşey nasip işii

Regl gününüz geldi mi ? Oladabilir bilemiyorum bende olmadı ama regl belirtilerim var benim de

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Regl gününüz geldi mi ? Oladabilir bilemiyorum bende olmadı ama regl belirtilerim var benim de
19 u regl günüm göğüslermde şişlik ağrı var ayakta durunca belim ağrıyor kasıklarıma arada sancı saplanıyor bunların hepsi progrstanın yan etkileriyişmiş sanırım öyle okudum bazende başım dönüyor hepsi yan etkilerde yazıyor ama bu kahve lekeyi çzöemedim kan görene kafar beklemeye devam bakalım birde sabah uyanınca oluyor sonra geçiyor normal sarı akıyor fitil çözemedim 2 gündğr

Benimde kasıklarım çok ağrıyor belimde aynı şekilde benimde 19 beklenen adet nasip bakalım 20 Mayıs'ta kan vercem regl olmazsam

Benimde kasıklarım çok ağrıyor belimde aynı şekilde benimde 19 beklenen adet nasip bakalım 20 Mayıs'ta kan vercem regl olmazsam
Benimde aynı bakalım rabbim isteyen herkesin kucağı sağlıkla doldursun olmazsa tüp bebeğe geçiş yapcam bakalım Rabbim büyüktür

Bnde birde stres var çok sizde varmı özellikle ilişki konusunda bna bir gün olsun birgün olmasın sizde varmı stres
Stres hep var ahahah oldumu olmadı bazen karnım geriliyomuş gibi oluyor hatta kendmi kasıyorum sanırsam bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…