Anladım sık sık idrar varRegl belirtilerimi yaşıyorum şuan tam olarak ne olcak bakalım
Merhaba bende umur olmak isterim size ilk aşılamam tutmadı 2. Aşılamamı ertesi ay yaptılar hiç beklemeden hamile kaldığımı öğrendim sonuçla yani oğlumdan önceki aşılamalarım var ama onlar sayılmıyormuş çok şükür Rabbim nasip etti sizde hiç tereddüt etmeyin aşılama yaptırın sonuçta onlarda olma ihtimali var Rabbim herkesin gönlüne göre versin hep dualarımdasınız kızlar bende böyle bekliyordum hep kaç sene çocuk için didindim tüp bebeğe geçecekken kendim hamile kaldığımı öğrendim herşey nasip işiiBilmiyorum benimde kafam karışık doktor direk tüp bebek deneyebilirsin dedi ben aşılama yaptırmak istedim şimdi tekrar aşılama mi denemeliyim yoksa tüp bebek mi bilmiyorum
Regl gününüz geldi mi ? Oladabilir bilemiyorum bende olmadı ama regl belirtilerim var benim deMerhabalar benimde aşılama tarihim 5 mayıs 20 sinde kan testi vereceğim progestan fitil kullanıyorum ve 2 gündür fitilin fazlası geri akarkenok açık kahve bi şekilde geliyor acaba adetmi olcam yoksa böyle bişey yaşayan varmı aranızda arkadaşlar
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba bende umur olmak isterim size ilk aşılamam tutmadı 2. Aşılamamı ertesi ay yaptılar hiç beklemeden hamile kaldığımı öğrendim sonuçla yani oğlumdan önceki aşılamalarım var ama onlar sayılmıyormuş çok şükür Rabbim nasip etti sizde hiç tereddüt etmeyin aşılama yaptırın sonuçta onlarda olma ihtimali var Rabbim herkesin gönlüne göre versin hep dualarımdasınız kızlar bende böyle bekliyordum hep kaç sene çocuk için didindim tüp bebeğe geçecekken kendim hamile kaldığımı öğrendim herşey nasip işii
Anladım inş olur ya hepimizinRegl belirtilerimi yaşıyorum şuan tam olarak ne olcak bakalım
Sizde var mı regl belirtisi benim kasıklarımda dünden beri çok ağrı varAnladım inş olur ya hepimizin
19 u regl günüm göğüslermde şişlik ağrı var ayakta durunca belim ağrıyor kasıklarıma arada sancı saplanıyor bunların hepsi progrstanın yan etkileriyişmiş sanırım öyle okudum bazende başım dönüyor hepsi yan etkilerde yazıyor ama bu kahve lekeyi çzöemedim kan görene kafar beklemeye devam bakalım birde sabah uyanınca oluyor sonra geçiyor normal sarı akıyor fitil çözemedim 2 gündğrRegl gününüz geldi mi ? Oladabilir bilemiyorum bende olmadı ama regl belirtilerim var benim de
Benimde kasıklarım çok ağrıyor belimde aynı şekilde benimde 19 beklenen adet nasip bakalım 20 Mayıs'ta kan vercem regl olmazsam19 u regl günüm göğüslermde şişlik ağrı var ayakta durunca belim ağrıyor kasıklarıma arada sancı saplanıyor bunların hepsi progrstanın yan etkileriyişmiş sanırım öyle okudum bazende başım dönüyor hepsi yan etkilerde yazıyor ama bu kahve lekeyi çzöemedim kan görene kafar beklemeye devam bakalım birde sabah uyanınca oluyor sonra geçiyor normal sarı akıyor fitil çözemedim 2 gündğr
Benimde aynı bakalım rabbim isteyen herkesin kucağı sağlıkla doldursun olmazsa tüp bebeğe geçiş yapcam bakalım Rabbim büyüktürBenimde kasıklarım çok ağrıyor belimde aynı şekilde benimde 19 beklenen adet nasip bakalım 20 Mayıs'ta kan vercem regl olmazsam
İnşallah güzel haberleri alırızBenimde aynı bakalım rabbim isteyen herkesin kucağı sağlıkla doldursun olmazsa tüp bebeğe geçiş yapcam bakalım Rabbim büyüktür
İnşaallahh gelişmelerden haberdar edelim birbirimiziİnşallah güzel haberleri alırız
Mayıs'ta aşılama yapıp sonucu olumlu olan var miİnşaallahh gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi
Hiçbşy hissetmiyorum sadece idrara çok çıkıyorum arada yumurtalıklarım agrıyoSizde var mı regl belirtisi benim kasıklarımda dünden beri çok ağrı var
İnş hayırlısı olsunİnşaallahh gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi
Bnde birde stres var çok sizde varmı özellikle ilişki konusunda bna bir gün olsun birgün olmasın sizde varmı stresHiçbşy hissetmiyorum sadece idrara çok çıkıyorum arada yumurtalıklarım agrıyo
Yok benfe hic stres yok neden stres oldunuz anlamadımBnde birde stres var çok sizde varmı özellikle ilişki konusunda bna bir gün olsun birgün olmasın sizde varmı stres
valla bilmiyorum geriliyorum nedensizYok benfe hic stres yok neden stres oldunuz anlamadım
Stres hep var ahahah oldumu olmadı bazen karnım geriliyomuş gibi oluyor hatta kendmi kasıyorum sanırsam bazenBnde birde stres var çok sizde varmı özellikle ilişki konusunda bna bir gün olsun birgün olmasın sizde varmı stres
Aynen bende öyle relaks olmak lazım ama elde olmuyor bazenvalla bilmiyorum geriliyorum nedensiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?