Ondandir cnm .Umutsuzluga kapılma.Ne güzel 2 yumurta gelişmiş.Benim bi taneydi.Şansın daha fazla.Allah büyük sanada nasip eder inşallah.Hepinize bol bol dua ediyorum.
Boşver test yapma moralin bozulur.Düzenliydi cnm 28 gunde bi olurdum.Allah razi olsun cnm.bugun test yaptim tabiki tek czgisenin adetlerin nasildi duzenlimiydi
Boşver test yapma moralin bozulur.Düzenliydi cnm 28 gunde bi olurdum.
5 yildir evliyim.2 bucuk yildir istiyoduk.Sen?Kac senelik evlisin ?nzamandir istiyordunuz
5 yildir evliyim.2 bucuk yildir istiyoduk.Sen?
Ediyorum cnm benim.Allah yardimcin olsun.Seninde yüzünü guldursun inşallah.Bnde 4yillik evliyim.1bucuk senedir istiyoruz .bizede dua et nolur
Ediyorum cnm benim.Allah yardimcin olsun.Seninde yüzünü guldursun inşallah.
tutuyorum da suan bi sikayetim yok ama doktr tutma demisti banada progestani aksam yatarken aliyorum benTutamıyorum doktor tutma dedi sabah öğle aksam progestan alıyorum ya o yüzden.Sen tutuyormusun ?
5 haftalik cnm gecer gecer vi 10 gune normallesirsin bende oyleydimİnşallah geçer çok kotu oluyorum kendime gelemiyorum hemen.Benimki 100 mg.Sen kaç haftalık hamilesin
Aynen cnm hayirlisi olsun hepimiz hakkinda.bende 2.asilamami oldum.puregon vurdum ben kendime.bugun 9.f
Gunum.bnde polikistik over var senin asilama nedenin ne ?
Doktor tutma dediyse tutma cnm vardır bi bildigi .Nasıl olsa sonra yine tutarsin.tutuyorum da suan bi sikayetim yok ama doktr tutma demisti banada progestani aksam yatarken aliyorum ben
İnşallah cnm.Bulantı kusma oluyor mu sende.Bende yokta erken diye mi yoksa boyle rahat mi geçecek bilmiyorum.5 haftalik cnm gecer gecer vi 10 gune normallesirsin bende oyleydim
Cnm idrar testlerinde 20 dk dan sonra çıkan sonuçlar doğru değildir.Kizlar selam dun gece gebelik testi yapmistim asilamanin 9.gunuydu.bugun sabah baktim testte silik cizgi war anlayan beri gelsin bu idrar testlerinden???????
İnşallah güzel haberler verirsin.Dualarım seninle.Kizlar.. Selamun aleykum cumlenize. Ben bugn asilamamin 14.gunndeym. Henuz test yapmadm :) gelen giden de yok. Yarin da gelmzse ki insallah gelmez aksam gidip kan vercm. Dua edin bu kizceye. Yarin yazaym burdan hamileym dyee .
Benim ara ara oldu adet sancim.Adet gunumde daha da arttı heran adet olacakmisim gibiydi.Çok korktum ama Şükür olmadım.Allah senin yuzunude güldürsun mübarek günde.Hamile arkadslar size bi sorm olacak. Adet gununz gelnce agrinz ne durmdaydi. Adet agrisi vs oldu mu.benm 12.gunmde oldu adet olckmsm hssi smdi kayboldu. Ne olur dua edn banaa. Yarn kan vercm ve yarnn 2evlillk yildonumumz :) insallah yarn buradn hamileym yazarm da bekleyn arkadslara da umut olrm Rabb imn iznyle
Amin canm amin insallah cook tesekkur ederim. Sen de insallah yavrunu saglikla al kucagina. Hayirli evlat olsun insallahBenim ara ara oldu adet sancim.Adet gunumde daha da arttı heran adet olacakmisim gibiydi.Çok korktum ama Şükür olmadım.Allah senin yuzunude güldürsun mübarek günde.
Kizlar.. Selamun aleykum cumlenize. Ben bugn asilamamin 14.gunndeym. Henuz test yapmadm :) gelen giden de yok. Yarin da gelmzse ki insallah gelmez aksam gidip kan vercm. Dua edin bu kizceye. Yarin yazaym burdan hamileym dyee .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?