- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Bence 14.günü bekleyin. Benim 15.günde pozitif çıkmıştı. 13.günde negatiftiCanım kan verdim beta 2 çıktı. Gerçekten testler yalancı pozitif çıkarıyor. Olsaydı 12. Kesin çıkardı kanda dimi sonradan yükselme ihtimali yok heralde
Bilemiyorum aspirin ben de kullanıyorum ama öyle bir etki yapmadı eğer devam ederse doktora görünün bi.Belki de bilmiyorum bir de ecopirin aspirin kullanıyorum onun da mı etkisi oldu anlamadım ki ama tıbben hiçbir açıklama yok internette doktorum da sadece yumurtlama kanaması olabilir deyip kesilmesi için ilaç verdi ve keailmişti bugün yine leke geldi
Bugün yine yok hiçbir şey hani doktorun dediği gibi ara kanama yumurtlama kanaması felan olduysa aspirinin etkisiyle mi fazla oldu diye düşündüm ya da iğne etki etmediBilemiyorum aspirin ben de kullanıyorum ama öyle bir etki yapmadı eğer devam ederse doktora görünün bi.
Bence 14.günü bekleyin. Benim 15.günde pozitif çıkmıştı. 13.günde negatifti
Öyle mi hala umut var o haldeBence 14.günü bekleyin. Benim 15.günde pozitif çıkmıştı. 13.günde negatifti
Rica ederim, 15.gün sabah idrar testinde çıkarÖyle mi hala umut var o haldeçok teşekkür ederim
Ankara'dan buldum benBiz kaç şehire sorduk hiçbiri yok dedi ovitrelle tek tek eczane aradık
Canım naptın kan verdin miiBen vermeyecem canım net çizgiler görmeden yarına kadar vermem belki yarın okul çıkışı verebilirimben hala sevinmiyorum inandırıcı deil
Evet canım değeri 18 küsür çıktı bakalım inşallah artarCanım naptın kan verdin miisenden güzel haber alalım inşallah
Çok şükür canım çok sevindim, hiç kaygılanma artacaktır. Bu sefer herşey güzel olsun senin içinEvet canım değeri 18 küsür çıktı bakalım inşallah artar
Bilmiyorum sanki düşük bir değerÇok şükür canım çok sevindim, hiç kaygılanma artacaktır. Bu sefer herşey güzel olsun senin için
Değişiklik var mı peki akıntı vs belirtiler? Bir de değer düşük gibi demişsiniz kaç olması gerekiyor bu dönemde daha çok erken çünküBilmiyorum sanki düşük bir değer
Ben değilde birkaç kişi düşük dedi yolsa daha yeni yani belirti olarak iki gündür bel ve hafif kasık ağrısı oluyorDeğişiklik var mı peki akıntı vs belirtiler? Bir de değer düşük gibi demişsiniz kaç olması gerekiyor bu dönemde daha çok erken çünkü
Yaa çok sevindim inşallah güzel sonuç olurEvet canım değeri 18 küsür çıktı bakalım inşallah artar
İnşallah öyle değildir hemen doktora görün çok sevindim adına inşallah sağ Salim sağlıklı gebelik olur benim bu gün 13. Gün kısmet bakalım artık elimde testte yok mecbur inşallah adet olmasam pazartesi direk kan verecemBilmiyorum sanki düşük bir değer
Daha çok yeni ya ondan iki güne bir artar değerler inşallahBen değilde birkaç kişi düşük dedi yolsa daha yeni yani belirti olarak iki gündür bel ve hafif kasık ağrısı oluyor
İnşallah canım bakalım cumartesi tekrar kan verecem inşallah artar inşallah sende de vardır gebelikİnşallah öyle değildir hemen doktora görün çok sevindim adına inşallah sağ Salim sağlıklı gebelik olur benim bu gün 13. Gün kısmet bakalım artık elimde testte yok mecbur inşallah adet olmasam pazartesi direk kan verecem
İnşallah canım bir korkuyla bekliyorum ama inşallah artarYaa çok sevindim inşallah güzel sonuç olur
Yok bence normal canım, gönlünü rahat tut herşey yolunda gidecekBilmiyorum sanki düşük bir değer
İnşallah canımYok bence normal canım, gönlünü rahat tut herşey yolunda gidecek
kaç dk da çıktı canım markası nedir testin silik çizgi görünüyorÇatlatma ignesijin bugün 14. Günü kuruma cizgisimi yardımcı olablirmisinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?