Mayıs ayı Çatlatma iğnesi olanlar toplaşalım 🌸

Evet canım var ama ya ilacın etkisi gitmediyse veya yanlış pozitif olabilir mi diye 1-2 gün daha bekleyim dedim sen verdin mi kan
Ben vermeyecem canım net çizgiler görmeden yarına kadar vermem belki yarın okul çıkışı verebilirim ben hala sevinmiyorum inandırıcı deil

Merhabalar. Bende ilk defa bu ay femara kullandım 16 mayısta sabah 11de iki tane gonapeptyl çatlatma iğnesi yaptım yumurtam bir gün öncesinde 20 mm idi. Dün akşamdan beri mide ekşimesi yanması var tabi bu belirti mi yoksa bir şey mi dokundu bilmiyorum onun harici hiçbir belirtim yok akıntım falanda yok günüm geçmeden test yapmakta istemiyorum sizce test yapmak için en uygun zaman ne zamandır hem heyecanlı hem endişeliyim yazılanları okuyup duruyorum fakat herhangi bir adım atmaya da çok korkuyorum kader yoldaşlarım

Merhaba canım bende aynı şekilde 16 mayısta iğne oldum bir gün öncesi benim de 20mm idi benimde sıfır belirti ama ben iğneden sonra iğne etkisini takip ettim 9.ve 10.gün negatifti testlerim dün akşamdan beri pozitif tekrar bugün 12. Günümüz inşallah hamileyimdir testler koyulaşınca yarın yada cuma kan verecem

Merhabalar ben de geçtiğimiz ay ve bu ay femara kullandım geçtiğimiz ay yeterince gelişmedi yumurtalar bu ay güzel 2 tane oldu solda ve 22 mayısda pregnyl çatlatma iğnesi vuruldum ovitrelle bulamadım çünkü pazartesi günü kanama başladı bende leke değil ama bildiğiniz kanama doktorum yumurtlama kanaması olabilir dedi apranax forte ve duphaston verdi kesildi bugün yine oldu kanama desem değil leke desem değil farklı şeyler yaşıyorum böyle yaşayan oldu mu adetim daha 8 gün vardı pazartesi günü şu an 5 gün var ben geç yumurtlama görenlerdenim ortasında olmuyor ve iğneden en az 10 gün sonra adet olunur diye biliyorum adet olsa ilaçla da kesilmezdi heralde kafamda deli sorular var mı yardımcı olacak umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz bu arada bir kızım var benim geçen sene haziranda bir bebek kaybım var 7 haftalık kalp durması sonucu kürtaj

Yaa o zaman test yapsam belki benimde pozitif çıkacak ama çok korkuyorum 2.5 senedir falan istiyoruz doğal yolla olmadı sürekli heyecanla test yaptım negatif şimdi o yüzden test yapmak istemiyorum duphaston kullanıyorum cumartesi bitecek adet olmazsan 5 gün sonra test yap dedi doktorum ama o zamana kadar ben heyecandan ölürüm heralde

iğne sonrası kanama lekelenme yaşayan oldu mu hiç adet günüm bile gelmedi ve iğmeyi vuraladı 1 hafta bile olmadı yukarıda da yazdım iğnenin 4. Günü kanama yaşadım

Bence yap canım erken öğrenmek her zaman iyidir Allah korusun bişey olsa erken müdahale olur bence testin varsa dene bi

iğne sonrası kanama lekelenme yaşayan oldu mu hiç adet günüm bile gelmedi ve iğmeyi vuraladı 1 hafta bile olmadı yukarıda da yazdım iğnenin 4. Günü kanama yaşadım
Yani ben yaşamadım ama olabilir fikrimce, sonuçta hormon enjekte ediliyor vücudunuza ve hormon ilaçları böyle bir etkiye neden olabilir.

Canım şimdi gördüm yazdıgını kanama lekemiydi adet gibi mi devam ediyor mu ? Bir doktora gitseydin bu şekilde ilk kez duyuyorum

Canım kan verdim beta 2 çıktı. Gerçekten testler yalancı pozitif çıkarıyor. Olsaydı 12. Kesin çıkardı kanda dimi sonradan yükselme ihtimali yok heralde
Yaaa ama senin testler Prodoctor du ya o çok yalancı çıkarıyor bende çok yaşadım Oyüzden iki gündür 5 farklı marka ile yapıyorum hepsinde de çıkıyor bakalım yarın öğleden sonra kan verecem bugün eve gelince de yaptım hepsinde çıktı sadece awoksu çektim atayım

Eklentiler

• IMG_2514.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_2513.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 57
Canım evet ya maalesef öyle oldu ama senin bence pozitif, en güvenilir test bile yapmışsın pozitif çıkmış

uzm.ebeayse sayfamı takip edermisiniz

Arkadaşlar merhaba catlatma iğnemin yarın 9.gunu progesteron hormonum 30.28 çıktı bu da 1.trimester olarak gözüküyor iğne etkisi.bu kadar yüksek olur mu

İgneden sonra 12. Günüm bugün kan verdim beta 1,2 pozitife döner mi çok mu erken davrandım (( cvplarnizi bkliyorum

Canım şimdi gördüm yazdıgını kanama lekemiydi adet gibi mi devam ediyor mu ? Bir doktora gitseydin bu şekilde ilk kez duyuyorum
İlk gün bildiğiniz kanamaydı leke değil ertesi gün hiç yok bugün leke şeklinde şimdi de hiç bir şey yom doktora gitmedim ama konuştuk yumurtlama kanaması olabilir dedi

Yani ben yaşamadım ama olabilir fikrimce, sonuçta hormon enjekte ediliyor vücudunuza ve hormon ilaçları böyle bir etkiye neden olabilir.
Belki de bilmiyorum bir de ecopirin aspirin kullanıyorum onun da mı etkisi oldu anlamadım ki ama tıbben hiçbir açıklama yok internette doktorum da sadece yumurtlama kanaması olabilir deyip kesilmesi için ilaç verdi ve keailmişti bugün yine leke geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…