- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Evet canım var ama ya ilacın etkisi gitmediyse veya yanlış pozitif olabilir mi diye 1-2 gün daha bekleyim dedimEvet canım silik çizgi var ilk 10 dk çıktıysa vardır e sen neyi bekliyorsun kız kan versene
Ben vermeyecem canım net çizgiler görmeden yarına kadar vermem belki yarın okul çıkışı verebilirimEvet canım var ama ya ilacın etkisi gitmediyse veya yanlış pozitif olabilir mi diye 1-2 gün daha bekleyim dedimsen verdin mi kan
Merhaba canım bende aynı şekilde 16 mayısta iğne oldum bir gün öncesi benim de 20mm idi benimde sıfır belirtiMerhabalar. Bende ilk defa bu ay femara kullandım 16 mayısta sabah 11de iki tane gonapeptyl çatlatma iğnesi yaptım yumurtam bir gün öncesinde 20 mm idi. Dün akşamdan beri mide ekşimesi yanması var tabi bu belirti mi yoksa bir şey mi dokundu bilmiyorum onun harici hiçbir belirtim yok akıntım falanda yok günüm geçmeden test yapmakta istemiyorum sizce test yapmak için en uygun zaman ne zamandır hem heyecanlı hem endişeliyim yazılanları okuyup duruyorum fakat herhangi bir adım atmaya da çok korkuyorum kader yoldaşlarım
Selamlar kızlar çatlatma iğnesi olanlar toplaşalım istedim ben femara kullandım ve adetin 14 günü olan 15 Mayıs perşembe günü doktor kontrolüne gittim yumurta bir tane oluşmuş 20mm dedi çatlatma iğnemi de bir gün sonra oldum yani dün akşam 10 gibi inşallah bu ay hepimiz tutturmuş oluruz
Merhabalar ben de geçtiğimiz ay ve bu ay femara kullandım geçtiğimiz ay yeterince gelişmedi yumurtalar bu ay güzel 2 tane oldu solda ve 22 mayısda pregnyl çatlatma iğnesi vuruldum ovitrelle bulamadım çünkü pazartesi günü kanama başladı bende leke değil ama bildiğiniz kanama doktorum yumurtlama kanaması olabilir dedi apranax forte ve duphaston verdi kesildi bugün yine oldu kanama desem değil leke desem değil farklı şeyler yaşıyorum böyle yaşayan oldu mu adetim daha 8 gün vardı pazartesi günü şu an 5 gün var ben geç yumurtlama görenlerdenim ortasında olmuyor ve iğneden en az 10 gün sonra adet olunur diye biliyorum adet olsa ilaçla da kesilmezdi heralde kafamda deli sorular var mı yardımcı olacak umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz bu arada bir kızım var benim geçen sene haziranda bir bebek kaybım var 7 haftalık kalp durması sonucu kürtajMerhabalar. Bende ilk defa bu ay femara kullandım 16 mayısta sabah 11de iki tane gonapeptyl çatlatma iğnesi yaptım yumurtam bir gün öncesinde 20 mm idi. Dün akşamdan beri mide ekşimesi yanması var tabi bu belirti mi yoksa bir şey mi dokundu bilmiyorum onun harici hiçbir belirtim yok akıntım falanda yok günüm geçmeden test yapmakta istemiyorum sizce test yapmak için en uygun zaman ne zamandır hem heyecanlı hem endişeliyim yazılanları okuyup duruyorum fakat herhangi bir adım atmaya da çok korkuyorum kader yoldaşlarım
Yaa o zaman test yapsam belki benimde pozitif çıkacak ama çok korkuyorum 2.5 senedir falan istiyoruz doğal yolla olmadı sürekli heyecanla test yaptım negatif şimdi o yüzden test yapmak istemiyorum duphaston kullanıyorum cumartesi bitecek adet olmazsan 5 gün sonra test yap dedi doktorum ama o zamana kadar ben heyecandan ölürüm heraldeMerhaba canım bende aynı şekilde 16 mayısta iğne oldum bir gün öncesi benim de 20mm idi benimde sıfır belirtiama ben iğneden sonra iğne etkisini takip ettim 9.ve 10.gün negatifti testlerim dün akşamdan beri pozitif tekrar bugün 12. Günümüz inşallah hamileyimdir testler koyulaşınca yarın yada cuma kan verecem
Bence yap canım erken öğrenmek her zaman iyidir Allah korusun bişey olsa erken müdahale olur bence testin varsa dene biYaa o zaman test yapsam belki benimde pozitif çıkacak ama çok korkuyorum 2.5 senedir falan istiyoruz doğal yolla olmadı sürekli heyecanla test yaptım negatif şimdi o yüzden test yapmak istemiyorum duphaston kullanıyorum cumartesi bitecek adet olmazsan 5 gün sonra test yap dedi doktorum ama o zamana kadar ben heyecandan ölürüm heralde
Yani ben yaşamadım ama olabilir fikrimce, sonuçta hormon enjekte ediliyor vücudunuza ve hormon ilaçları böyle bir etkiye neden olabilir.iğne sonrası kanama lekelenme yaşayan oldu mu hiçadet günüm bile gelmedi ve iğmeyi vuraladı 1 hafta bile olmadı yukarıda da yazdım iğnenin 4. Günü kanama yaşadım
Canım şimdi gördüm yazdıgını kanama lekemiydi adet gibi mi devam ediyor mu ? Bir doktora gitseydin bu şekilde ilk kez duyuyorumiğne sonrası kanama lekelenme yaşayan oldu mu hiçadet günüm bile gelmedi ve iğmeyi vuraladı 1 hafta bile olmadı yukarıda da yazdım iğnenin 4. Günü kanama yaşadım
Canım kan verdim beta 2 çıktı. Gerçekten testler yalancı pozitif çıkarıyor. Olsaydı 12. Kesin çıkardı kanda dimi sonradan yükselme ihtimali yok heraldeEvet canım silik çizgi var ilk 10 dk çıktıysa vardır e sen neyi bekliyorsun kız kan versene
Yaaa ama senin testler Prodoctor du ya o çok yalancı çıkarıyor bende çok yaşadım Oyüzden iki gündür 5 farklı marka ile yapıyorum hepsinde de çıkıyor bakalım yarın öğleden sonra kan verecem bugün eve gelince de yaptım hepsinde çıktı sadece awoksu çektim atayımCanım kan verdim beta 2 çıktı. Gerçekten testler yalancı pozitif çıkarıyor. Olsaydı 12. Kesin çıkardı kanda dimi sonradan yükselme ihtimali yok heralde
Canım evet ya maalesef öyle oldu ama senin bence pozitif, en güvenilir test bile yapmışsın pozitif çıkmışYaaa ama senin testler Prodoctor du ya o çok yalancı çıkarıyor bende çok yaşadım Oyüzden iki gündür 5 farklı marka ile yapıyorum hepsinde de çıkıyor bakalım yarın öğleden sonra kan verecem bugün eve gelince de yaptım hepsinde çıktı sadece awoksu çektim atayım
uzm.ebeayse sayfamı takip edermisinizsen daha önce de bir kaç kez denemiştin hatırlıyorum, bende 3 kere denedim ilk kez cuma günü sağda 2 solda 1 olmak üzere 3 var dedi. Normalde hep bir yumurta oluyordu, yada doktor 1 tanesini söylüyordu bilmiyorum ama. Ümitlenmelimiyim bilemedim
İlk gün bildiğiniz kanamaydı leke değil ertesi gün hiç yok bugün leke şeklinde şimdi de hiç bir şey yom doktora gitmedim ama konuştuk yumurtlama kanaması olabilir dediCanım şimdi gördüm yazdıgını kanama lekemiydi adet gibi mi devam ediyor mu ? Bir doktora gitseydin bu şekilde ilk kez duyuyorum
Belki de bilmiyorum bir de ecopirin aspirin kullanıyorum onun da mı etkisi oldu anlamadım ki ama tıbben hiçbir açıklama yok internette doktorum da sadece yumurtlama kanaması olabilir deyip kesilmesi için ilaç verdi ve keailmişti bugün yine leke geldiYani ben yaşamadım ama olabilir fikrimce, sonuçta hormon enjekte ediliyor vücudunuza ve hormon ilaçları böyle bir etkiye neden olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?