- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Hangi marka canım testÇatlatma ignesijin bugün 14. Günü kuruma cizgisimi yardımcı olablirmisinizzzz
Merhaba benimde anlattığınız gibi herşey. Ben 16’sında iğne vuruldum. Duphaston kullandım. 28’inde kan verdim <2 çıktı değerim. Bugün 14. Gün kasık ağrım var ama henüz test yapmadım. 12. Günden sonra pozitife dönenlerde çok varmış beklemedeyimBende 15’inde iğne vuruldum gonapepty iğneden 4 gün sonrada doktor kontrolünde duphastona başladım. Onu da 10 gün içtim dün sonuncusuydu dün veya bugün belli olması gerekiyordu hamile olup olmadığımın ama testler belli belirsiz çok zor görünen çizgiler var. Sadece kuruduklarında belirginleşiyorlar. Bugün yaptığım hele hiç belli olmuyordu bir de testler erken gebelik testleri. 27’si gece kan verdim çok merak ettiğim için onda da <1.20 çıktı. Ama bir hafta boyunca belli belirsiz kasık ağrıları ve sancıları oldu bugün biraz daha şiddetlendi. Benim için sadece şaşırtırcı olan normalde adetime yakın aşırı göğüs hassasiyetim olur ama ilaçların mı etkisi bilmiyorum göğüslerimde hiç bir his yok.
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah, bekleme stresi insanı çok yoruyor. Namazlarımda dua ediyorum eğer hamile değilsem bir an önce adet olayım diye çünkü ister istemez sürekli aklımda ve kendimi gerçekten çok yorgun hissediyorum düşünmektenMerhaba benimde anlattığınız gibi herşey. Ben 16’sında iğne vuruldum. Duphaston kullandım. 28’inde kan verdim <2 çıktı değerim. Bugün 14. Gün kasık ağrım var ama henüz test yapmadım. 12. Günden sonra pozitife dönenlerde çok varmış beklemedeyim
Evet gerçekten öyle stresi çok yoruyor zaman zor geçiyor, hakkımızda inşallah hayırlısı olsunHakkımızda hayırlısı olur inşallah, bekleme stresi insanı çok yoruyor. Namazlarımda dua ediyorum eğer hamile değilsem bir an önce adet olayım diye çünkü ister istemez sürekli aklımda ve kendimi gerçekten çok yorgun hissediyorum düşünmekten
Benim de hala lekelenmem devam ediyor saçma sapan bir durum yaşıyorum bakalım hayırlısı resmen iğneyi vurduktan sonra 4. Günden itibaren bir gün var bir gün yok lekelenme yaşıyorum ama dünden beri hiç gitmedi adet günüm olsa dicem ki adet oldum ki iğneden sonra 4. Gün adet olmaz yumurtlama kanaması bu kadar sürmez heralde iğne boşa gitti bir daha da yapmam artık nasip bakalımBen değilde birkaç kişi düşük dedi yolsa daha yeni yani belirti olarak iki gündür bel ve hafif kasık ağrısı oluyor
Canım bence doktora gitmeliydin normal bişey deil bu Allah korusun başka bir sorundan oluyor olabilir yani ihmal etmemek gerekBenim de hala lekelenmem devam ediyor saçma sapan bir durum yaşıyorum bakalım hayırlısı resmen iğneyi vurduktan sonra 4. Günden itibaren bir gün var bir gün yok lekelenme yaşıyorum ama dünden beri hiç gitmedi adet günüm olsa dicem ki adet oldum ki iğneden sonra 4. Gün adet olmaz yumurtlama kanaması bu kadar sürmez heralde iğne boşa gitti bir daha da yapmam artık nasip bakalım
Devam ederse pazartesi gideceğim inşallah hormon yüklediğimiz için olabilirmiş hep öyle deniyor bilmiyorum ki ben de her zaman tez canlıyımdır aslında bu defa hiç doktora gütmek gelmiyor içimdenCanım bence doktora gitmeliydin normal bişey deil bu Allah korusun başka bir sorundan oluyor olabilir yani ihmal etmemek gerek
İnşallah canım
kaç dk da çıktı canım markası nedir testin silik çizgi görün
İlk beş dakikada bellir belirsiz anlayamadım sonradan belli oldu days doctorrr markası
Merhaba regli oldunuz mu acaba veya test yaptınız mı?Hakkımızda hayırlısı olur inşallah, bekleme stresi insanı çok yoruyor. Namazlarımda dua ediyorum eğer hamile değilsem bir an önce adet olayım diye çünkü ister istemez sürekli aklımda ve kendimi gerçekten çok yorgun hissediyorum düşünmekten
En azından artış var güzel düşün canım yine de bilmiyorum inşallah güzeldir sonuç mutlaka hastaneye de git en azından önlem alırsın inşallah iyidir sonuçların benim 14. Gün sol kasığımda batma mı deniliyor bilmiyorum ama birşey batıyor gibi normal mi bende adet olmasam pazartesi hastaneye gidecem inşallah tüm arkadaşların bu ay vardır gebelik çokça aminSelam kızlar perşembe günü hcg 18.26 çıkmıştı bugün 37.38 çıkmış nasıl sizce artış düşük mü ?
İnşallah canım darısı hepinize olsunEn azından artış var güzel düşün canım yine de bilmiyorum inşallah güzeldir sonuç mutlaka hastaneye de git en azından önlem alırsın inşallah iyidir sonuçların benim 14. Gün sol kasığımda batma mı deniliyor bilmiyorum ama birşey batıyor gibi normal mi bende adet olmasam pazartesi hastaneye gidecem inşallah tüm arkadaşların bu ay vardır gebelik çokça amin
Merhaba adet olmadım bugün acile kan vermeye gittim sonuç bekliyorum, siz n’aptınızMerhaba regli oldunuz mu acaba veya test yaptınız mı?
Benim 0.64 çıktı beta Hcg. İnşallah sizin yüksek çıkar inşallah hamilesinizdirMerhaba regli oldunuz mu acaba veya test yaptınız mı?
Teşekkür ederim canım darısı sana olsun inşallahBenim üç gündür hafiften akıntım var midem çok yanıyor üşüttüm heralde diyorum ona bağlıyorum ama artan progesteron hormonu da mide yanması yaparmış sırtım ağrıyor bide bu ara belirtiden saymak istemiyorum bunları birazdan son duphastonu içeceğim ama içimde adet olacakmışım gibi bir his var yine o çift çizgiyi göremeyeceğim galiba üzgünüm.Sosyallanne umarım artış devam eder sağlıkla alırsın kucağına bilmediğim için herhangi bir yorum yapamıyorum fakat iyi düşünelim iyi olsun
48 saatte 2 kat artış olması güzel bir şey kimyasal olsa düşüşe geçerdi bence ben ilk kızımdan önce kimyasal yaşadım 11 küsür çıkmıştı iki gün sonra 5 e düşmüştü çok yeni olabilir pazartesi tekrar verin inşallah artar ve sağlıkla alırsınız kucağınızaSelam kızlar perşembe günü hcg 18.26 çıkmıştı bugün 37.38 çıkmış nasıl sizce artış düşük mü ?
Merhaba bende bugün evde test yaptım negatif çıktı maalesef. Umarım bir sonraki ay hamile kalırız hayırlısı olsunBenim 0.64 çıktı beta Hcg. İnşallah sizin yüksek çıkar inşallah hamilesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?