Mayıs ayı Çatlatma iğnesi olanlar toplaşalım 🌸

Bende 15’inde iğne vuruldum gonapepty iğneden 4 gün sonrada doktor kontrolünde duphastona başladım. Onu da 10 gün içtim dün sonuncusuydu dün veya bugün belli olması gerekiyordu hamile olup olmadığımın ama testler belli belirsiz çok zor görünen çizgiler var. Sadece kuruduklarında belirginleşiyorlar. Bugün yaptığım hele hiç belli olmuyordu bir de testler erken gebelik testleri. 27’si gece kan verdim çok merak ettiğim için onda da <1.20 çıktı. Ama bir hafta boyunca belli belirsiz kasık ağrıları ve sancıları oldu bugün biraz daha şiddetlendi. Benim için sadece şaşırtırcı olan normalde adetime yakın aşırı göğüs hassasiyetim olur ama ilaçların mı etkisi bilmiyorum göğüslerimde hiç bir his yok.

Merhaba benimde anlattığınız gibi herşey. Ben 16’sında iğne vuruldum. Duphaston kullandım. 28’inde kan verdim <2 çıktı değerim. Bugün 14. Gün kasık ağrım var ama henüz test yapmadım. 12. Günden sonra pozitife dönenlerde çok varmış beklemedeyim

Hakkımızda hayırlısı olur inşallah, bekleme stresi insanı çok yoruyor. Namazlarımda dua ediyorum eğer hamile değilsem bir an önce adet olayım diye çünkü ister istemez sürekli aklımda ve kendimi gerçekten çok yorgun hissediyorum düşünmekten

Evet gerçekten öyle stresi çok yoruyor zaman zor geçiyor, hakkımızda inşallah hayırlısı olsun

Ben değilde birkaç kişi düşük dedi yolsa daha yeni yani belirti olarak iki gündür bel ve hafif kasık ağrısı oluyor
Benim de hala lekelenmem devam ediyor saçma sapan bir durum yaşıyorum bakalım hayırlısı resmen iğneyi vurduktan sonra 4. Günden itibaren bir gün var bir gün yok lekelenme yaşıyorum ama dünden beri hiç gitmedi adet günüm olsa dicem ki adet oldum ki iğneden sonra 4. Gün adet olmaz yumurtlama kanaması bu kadar sürmez heralde iğne boşa gitti bir daha da yapmam artık nasip bakalım

Canım bence doktora gitmeliydin normal bişey deil bu Allah korusun başka bir sorundan oluyor olabilir yani ihmal etmemek gerek

Canım bence doktora gitmeliydin normal bişey deil bu Allah korusun başka bir sorundan oluyor olabilir yani ihmal etmemek gerek
Devam ederse pazartesi gideceğim inşallah hormon yüklediğimiz için olabilirmiş hep öyle deniyor bilmiyorum ki ben de her zaman tez canlıyımdır aslında bu defa hiç doktora gütmek gelmiyor içimden

Merhaba regli oldunuz mu acaba veya test yaptınız mı?

Selam kızlar perşembe günü hcg 18.26 çıkmıştı bugün 37.38 çıkmış nasıl sizce artış düşük mü ?

Selam kızlar perşembe günü hcg 18.26 çıkmıştı bugün 37.38 çıkmış nasıl sizce artış düşük mü ?
En azından artış var güzel düşün canım yine de bilmiyorum inşallah güzeldir sonuç mutlaka hastaneye de git en azından önlem alırsın inşallah iyidir sonuçların benim 14. Gün sol kasığımda batma mı deniliyor bilmiyorum ama birşey batıyor gibi normal mi bende adet olmasam pazartesi hastaneye gidecem inşallah tüm arkadaşların bu ay vardır gebelik çokça amin

İnşallah canım darısı hepinize olsun

Benim üç gündür hafiften akıntım var midem çok yanıyor üşüttüm heralde diyorum ona bağlıyorum ama artan progesteron hormonu da mide yanması yaparmış sırtım ağrıyor bide bu ara belirtiden saymak istemiyorum bunları birazdan son duphastonu içeceğim ama içimde adet olacakmışım gibi bir his var yine o çift çizgiyi göremeyeceğim galiba üzgünüm. Sosyallanne umarım artış devam eder sağlıkla alırsın kucağına bilmediğim için herhangi bir yorum yapamıyorum fakat iyi düşünelim iyi olsun

Teşekkür ederim canım darısı sana olsun inşallah

48 saatte 2 kat artış olması güzel bir şey kimyasal olsa düşüşe geçerdi bence ben ilk kızımdan önce kimyasal yaşadım 11 küsür çıkmıştı iki gün sonra 5 e düşmüştü çok yeni olabilir pazartesi tekrar verin inşallah artar ve sağlıkla alırsınız kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…