• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Merhaba canım.tebriklerr🥳🌸 inşallah sağlıkla kucağına aldığın günü de görürüz🙏🏼💝 dilersen seni de ekleyelim mi tabloya? Yaş,kaçıncı deneme,kaçıncı gün embriyosu,kaç adet,transfer ve test tarihini yazarsan ekleyebilirim tabi isterseniz🌸
Olur canım. Yaş 39, 4.denem, 5. Gün, 1.adet, 05.05. Transfer tarihi, 14.05 test tarihi pozitif 🌸🧿

Çok şukur bir oglum var. 3cu transferde tutmuşdu. Benim normal yolla olmasi zor yaşim da 33 olunca tup bebege başladik yine. InseAllah Allah herkesin kucagini doldursun evlatla. Benim testde tecrubem çok oldugu için doktoruma soylemeden 9cu gunu kendim biraktim. Transferin 11ci gunu adet oldum. Lekelenmem başlayinca her ihtimal kan verdim negatifdi zaten.
Oğlunuzu Allah bağışlasın. Sonucunuz kaç çıkmıştı peki.

Hiç gerek yok bu surata önceki tecrübelerini de unut. Kadin doğumcu bir arkadaşım beta hcg herkes için ve hatta her hamilelik icin farklı seyreder demişti. Biz burda 2 katı falan filan çok ilgileniyoruz
Hiç canını sıkma sen ne güzel pozitif çıktı işte 👯‍♀️
Teşekkür ederim motivasyonunuz için. Ne bileyim içim buruk işte biraz. Eşimde çok sevindi. Allah büyük inşallah Allah nasip eder ve beni bırakmaz bebeğim. 🤲🥹

Seviiiin seviiin bol bol konuş bebeğinle 🥹 zamanı geldiğinde Allah veriyor. Elhamdülillah okuyalım bol bol
Canım arkadaşım görmeden tanımadan motivasyon vermen çok teşekkür ederim. Bir söz vardı anne baba sağ olsun da Allah evlat nasip eder inşallah diye. Kaderimizde ne varsa hayırlısı olsun inşallah diyorum. Ve beklemeye devam ediyorum ne diyim 😘🤲

Canım arkadaşım görmeden tanımadan motivasyon vermen çok teşekkür ederim. Bir söz vardı anne baba sağ olsun da Allah evlat nasip eder inşallah diye. Kaderimizde ne varsa hayırlısı olsun inşallah diyorum. Ve beklemeye devam ediyorum ne diyim 😘🤲
Yüz yüzede tanışırız inşallah 🥰 güzel sözmüş sevdim onu ve doğruda 🥹 Allah yardımcımız olsun 🥰

İnşallah hepimiz güzel haberler alırız 11 haziran test tarihim beslenme konusunda şunu da yerseniz faydası var diyebileceğiniz şeyler neler acaba
Allah gönlüne göre versin. Ben tamamen çay kahve şeker un kestim. Gluten yok karbonhidrat yok denecek kadar. Protein ağırlıklı besleniyorum. Kayısı bolca meyve ve kuruyemiş çokça yedim. Siyez bulguru yedim. Ve süt ürünleri kesinlikle pastörize olmalı. Ben bu şekilde dikkat ettim

Allah gönlüne göre versin. Ben tamamen çay kahve şeker un kestim. Gluten yok karbonhidrat yok denecek kadar. Protein ağırlıklı besleniyorum. Kayısı bolca meyve ve kuruyemiş çokça yedim. Siyez bulguru yedim. Ve süt ürünleri kesinlikle pastörize olmalı. Ben bu şekilde dikkat ettim
Bende çay kahve hazır gıdalar çikolata hamur işi onları kestim bol protein ceviz fındık cig kabak çekirdeği bol meyve şeklide besleniyorum balıkda yemeye çalışıyorum gün aşırı avakadoya basliycam yarin en azından yarım yarım sizin ne zman trasfer oldu

Bende çay kahve hazır gıdalar çikolata hamur işi onları kestim bol protein ceviz fındık cig kabak çekirdeği bol meyve şeklide besleniyorum balıkda yemeye çalışıyorum gün aşırı avakadoya basliycam yarin en azından yarım yarım sizin ne zman trasfer oldu
Benim 21 mayıs ta oldu. Avokado artık midemi kaldırdı yiyemiyorum bıraktım. Birde çinko vitamin kullanıyorum iyot selenyum çinko vitamin c magnezyum birde d3k2.

Benim 21 mayıs ta oldu. Avokado artık midemi kaldırdı yiyemiyorum bıraktım. Birde çinko vitamin kullanıyorum iyot selenyum çinko vitamin c magnezyum birde d3k2.
Evet tadı biraz tuhaf ama ben limonla anca yiyebiliyorum :) bende fitamin alıyorum cinko folik asit demir c vitamini
Bir belirti hissediyor musun peki kendinde kaçıncı gün embriyosuydu ilk denemen mi canim

Evet tadı biraz tuhaf ama ben limonla anca yiyebiliyorum :) bende fitamin alıyorum cinko folik asit demir c vitamini

Bir belirti hissediyor musun peki kendinde kaçıncı gün embriyosuydu ilk denemen mi canim
Ben dayanamayıp test yaptıranlardanım 😅 asıl test günüm 3 haziran ama ben 30 mayısta ilk testimi verdim pozitif bugün 2. Testini verdim. 3. Denemem ilk gebeliğim.

İnşallah hepimiz güzel haberler alırız 11 haziran test tarihim beslenme konusunda şunu da yerseniz faydası var diyebileceğiniz şeyler neler acaba
Ben sabah avakado, yumurta, ceviz, peynir falan tükettim arada çiğ kabak çekirdeği içi, muz ve yaban mersini. Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği yedim Et, tavuk, çorba vs. Avakado, ceviz ve kabak çekirdeğini özellikle hemşirem tavsiye etmişti. Motivasyonun yüksek olsun olumlu düşün.Bende 11 haziranda kese için gideceğim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.🙏

Back
X