• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Bu surat ne için ? Sakın üzüldüğünü söyleme bak sana yakınımdan üç örnek vereyim bir ablam 17 ile öğrendi doğurdu. Bir arkadaş 20 ile öğrendi doğumun bir iki hafta var bir arkadaşım da 40 ile öğrendi. Moralimizi yüksek futuyoruz
Tüp bebek değerleri mi peki bunlar. Canımın için ben 15 günlük test verdiğimde değerlerim binlerdeydi hamileliğimde. Ama dediğim gibi tüp bebekde bu değerler bu kadar zaman için çok düşük ben bu değerlerle hep kimyasal oluyorum.😔 allahtan umut kesilmez tabi ama ne bileyim hiç sevinemiyorum değerime. Normal gebelik olsa evet yüksek bir değer ama tüp bebek için bu benim hamilelik değerim değil. Yine bebeğim çabalamış. Ama olmıycak sanırım 😓

Bazı yerlerde beta içerdiği söyleniyor ki hatta test verdiğimde doktora da sordum o da gebelik yoksa bile 20 30 demişti
Bunu söyleyen tüp bebek doktorunuz mu? İlacın etken maddesine girip bakabilirsiniz. Triptorelin adlı bir etken maddesi içerir, HCG içermediği için de ohss riski taşıyanlara özellikle verilir. İkisini de vuruldum oradan biliyorum 🤭

Selam kızlar, benimde 24 Mayıs transfer günümdü. Yarim saat önce kahverengi pembeye yakın bi lekelenmem oldu. Ve hala var peçeteyle sildiğimde geliyor.Endişelenmemeye çalışıyorum ama korkuyorum.

Tüp bebek değerleri mi peki bunlar. Canımın için ben 15 günlük test verdiğimde değerlerim binlerdeydi hamileliğimde. Ama dediğim gibi tüp bebekde bu değerler bu kadar zaman için çok düşük ben bu değerlerle hep kimyasal oluyorum.😔 allahtan umut kesilmez tabi ama ne bileyim hiç sevinemiyorum değerime. Normal gebelik olsa evet yüksek bir değer ama tüp bebek için bu benim hamilelik değerim değil. Yine bebeğim çabalamış. Ama olmıycak sanırım 😓
Hayır asla bu kafaya girme bak az önce ben de çok ağladım. Önce pozitif. Önce bebeğine bağlan. Sürekli elim karnımda Tevhid ve salavat getiriyorum. Belki 1000 lerde olması sağlıklı değildir.

Selam kızlar, benimde 24 Mayıs transfer günümdü. Yarim saat önce kahverengi pembeye yakın bi lekelenmem oldu. Ve hala var peçeteyle sildiğimde geliyor.Endişelenmemeye çalışıyorum ama korkuyorum.
Korkma canım 2 gün oldu benim 1 olmadı şuan devam ediyor. Doktorumla da konuştum yerleşme dedi. İlaçlarımızdan dolayı zaten adet olamıyoruz. Sakin ol endişelendiğimiz zaman salgılanan hormon bebek için daha tehlikeli.

Hayır asla bu kafaya girme bak az önce ben de çok ağladım. Önce pozitif. Önce bebeğine bağlan. Sürekli elim karnımda Tevhid ve salavat getiriyorum. Belki 1000 lerde olması sağlıklı değildir.
Bende hep elim karnımda ayetel kürsü okurum.🥹 ne bileyim canım kimyasallarım hep bu değerde olunca ister istemez sorguluyorum işte. Acaba tutar mı diye. Nasip umudumuz ikinci testte Allah büyük o ne derse o olacak artık biz elimizden geleni yaptık. Gerisi Allah’a kalmış. 🤲 şuan var biliyorum ama sevinemiyorum işte 🥺

Korkma canım 2 gün oldu benim 1 olmadı şuan devam ediyor. Doktorumla da konuştum yerleşme dedi. İlaçlarımızdan dolayı zaten adet olamıyoruz. Sakin ol endişelendiğimiz zaman salgılanan hormon bebek için daha tehlikeli.
Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama içim içimi kemiriyor. İnşallah kötü bisey yoktur. Bebeğim benimledir.

Benim de öyle regl gibi ağrı var bugün ikinci testi verdim 230 çıktı. İlk testim 104 tü. Biraz korktum açıkçası. Kese günü verdi ama. Birşey yok dedi doktorum yerleşme kanamasıdır dedi acaba iki embriyodan biri şimdi mi yerleşti diye düşündüm. Çünkü 2 gün böyle lekelenmem olmuştu dün hiç yoktu
Ben cuma günü keselerimi gördüm çok şükür darısı başına kuzum

Bende hep elim karnımda ayetel kürsü okurum.🥹 ne bileyim canım kimyasallarım hep bu değerde olunca ister istemez sorguluyorum işte. Acaba tutar mı diye. Nasip umudumuz ikinci testte Allah büyük o ne derse o olacak artık biz elimizden geleni yaptık. Gerisi Allah’a kalmış. 🤲 şuan var biliyorum ama sevinemiyorum işte 🥺
Seviiiin seviiin bol bol konuş bebeğinle 🥹 zamanı geldiğinde Allah veriyor. Elhamdülillah okuyalım bol bol

Benim sonucum geldi kızlar 85 🥺
Hiç gerek yok bu surata önceki tecrübelerini de unut. Kadin doğumcu bir arkadaşım beta hcg herkes için ve hatta her hamilelik icin farklı seyreder demişti. Biz burda 2 katı falan filan çok ilgileniyoruz
Hiç canını sıkma sen ne güzel pozitif çıktı işte 👯‍♀️

Herşeyde hayır aramak lazım.hiç kendini üzme Allah bir gün seninde kıcağınondplduracak inşallah 🤲Canım ilaç kullanırken mi adet olmuştun yoksa ilaçları kesmişmiydin.
Çok şukur bir oglum var. 3cu transferde tutmuşdu. Benim normal yolla olmasi zor yaşim da 33 olunca tup bebege başladik yine. InseAllah Allah herkesin kucagini doldursun evlatla. Benim testde tecrubem çok oldugu için doktoruma soylemeden 9cu gunu kendim biraktim. Transferin 11ci gunu adet oldum. Lekelenmem başlayinca her ihtimal kan verdim negatifdi zaten.

Back
X