- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #2.301
Allah razı olsun ne zormuş son günler yaİnşallah güzel haberler alırsın canım.Dualarımız seninle
negatif malesefİnşallah güzel haberler alırsın canım.Dualarımız seninle
Çok şaşırdımÖzeldi.kendi tüp bebek doktorum.cumartesi 11.50 deydi randevu bizi 12.20 gibi aldı.Öğleden sonrada çalışmıyorlar.Son hasta bizdik sanırım bi an evvel işten çıkmak için bizi paketledi acele acele
Teşekkür ederim canım benim desteğin büyükAy maşallah sağlıkla kucakla canım
Benim ilk denemem canm inşallah keseyim görürsünüz:)11 haziran da kese için çağırdı doktorummeraklıyım sizin kaçıncı denemeniz
Nasıl gizliyim anlamadım. Direk üye olmuştum pysa. Hiç anlamıyorum ayarlardan ne yaptım bilmiyorum.Aaa özelden yazacaktım ama gizliymişsinİstanbul damısın
Evet özel mesaj yollayamazsınız diyorNasıl gizliyim anlamadım. Direk üye olmuştum pysa. Hiç anlamıyorum ayarlardan ne yaptım bilmiyorum.evet istanbuldayım.
Amin sizde hiç uğraşmadan hemen kavuşurusunuz inşallah yavrunuzaBenim ilk denemem canm inşallah keseyim görürsünüz:)
Balım benimMerhaba arkadaşlar 21 mayıs ta 5. Gün embriyo transferi olmuştum.
Transfer + 9. Gun = 93
Transfer + 12. Gün = 384 şeklinde kan sonuçlarım geldi
Doktorum bir daha kan vermemi istemedi artışı da gayet yeterli buldu. İki hafta sonra keseyi görmek için çağırdı. Acaba şuan kaç haftalık olarak sayılıyor bir de iki hafta bana biraz uzun geldi, bu şekilde mi oluyor genellikle. Deneyimleyen arkadaşlarımın dönüşleri olursa çok sevinirim
Canım arkadaşım en kısa zamanda güzel haberlerini alacağız, her şey gönlünce olsuuunBalım benimen güzelleri seni bulsun
Ben yüzüstü uyumadım şu an bile sağa yada sola yatıyorum sırtüstü yatınca belim ağrıyorAy hadi inşallah benzer besleniyoruz inşallah sende güzel haberler alırsın. Ya benim aklıma bisey takıldı uyurken nasıl yatmak lazım ben hep yan yada sırt üstü uyumaya çalışıyorum da yüzustu sıkıntı olur mu
İnşallah canım dualarım seninle Rabbim sağlıkla kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsinHayırlı geceler canım kadınlar
Mayıs başında benimle beraber transfer olan arkadaşlarım pozitif alanlar keseler görülmüş kalp atışları duyulmuş maşallah çok mutlu oldum ve içime umut dolduBir sonraki transferim temmuz ayında inşallah dualarınızda unutmayın . Ara ara bakıyorum takip ediyorum gebelik durum ve sonuçlarınızı. Sizler bebeklerinizi sağlıkla büyütürken bende size gebelik haberini veririm inşallah
benim transferim 9 mayısta oldu 6.gün embriyosu 12. ve 15. günlerde kan verdim çok şükür yeterli artış oldu kese randevum 11 hazirandaMerhaba arkadaşlar 21 mayıs ta 5. Gün embriyo transferi olmuştum.
Transfer + 9. Gun = 93
Doktorum bir daha kan vermemi istemedi artışı da gayet yeterli buldu. İki hafta sonra keseyi görmek için çağırdı. Acaba şuan kaç haftalık olarak sayılıyor bir de iki hafta bana biraz uzun geldi, bu şekilde mi oluyor genellikle. Deneyimleyen arkadaşlarımın dönüşleri olursa çok sevinirim
Hayırlı olsun canım sağlıkla bebeğini kucağına alMerhaba arkadaşlar 21 mayıs ta 5. Gün embriyo transferi olmuştum.
Transfer + 9. Gun = 93
allahın izniyle sizler de pozitifi göreceksiniz hepimizin zamanı var hepimiz için umut var pes etmek yokKızlar bugün 10. Gün ve testim negatif çıktı malesef, hepiniz için ayrı ayrı mutlu oldum darısı benim gibi bekleyenlere
pes etmek yok yol arkadaşımızsın sen de hepimizin zamanı var hayırlısı böyleymiş şu an hepimiz zorlu bir imtihandan geçiyoruz rabbim sana bu zorlu yolda bol sabır, kalbine bol bol ferahlık versin allahın izniyle inanıyorum ki sen de bu zorlu yolun sonunda sevineceksin sadece birazcık daha sabırBenim negatif oldu sonucum. Pozitif gören arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla alın bebeklerinizi kucaklarınıza.
Allah gönlüne ferahlık versin canım.Yanındayız sormak istediğin olursa,dertleşmek istersen,sövüp saymak istiyosan burdayıznegatif malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?