Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Özeldi.kendi tüp bebek doktorum.cumartesi 11.50 deydi randevu bizi 12.20 gibi aldı.Öğleden sonrada çalışmıyorlar.Son hasta bizdik sanırım bi an evvel işten çıkmak için bizi paketledi acele acele
Çok şaşırdım devlette ilgisiz davraniyorlar ya genelde. Süreç içinde de böyleler miydi peki

Merhaba arkadaşlar 21 mayıs ta 5. Gün embriyo transferi olmuştum.
Transfer + 9. Gun = 93
Transfer + 12. Gün = 384 şeklinde kan sonuçlarım geldi
Doktorum bir daha kan vermemi istemedi artışı da gayet yeterli buldu. İki hafta sonra keseyi görmek için çağırdı. Acaba şuan kaç haftalık olarak sayılıyor bir de iki hafta bana biraz uzun geldi, bu şekilde mi oluyor genellikle. Deneyimleyen arkadaşlarımın dönüşleri olursa çok sevinirim

Balım benim en güzelleri seni bulsun

Ben yüzüstü uyumadım şu an bile sağa yada sola yatıyorum sırtüstü yatınca belim ağrıyor

İnşallah canım dualarım seninle Rabbim sağlıkla kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

benim transferim 9 mayısta oldu 6.gün embriyosu 12. ve 15. günlerde kan verdim çok şükür yeterli artış oldu kese randevum 11 haziranda çok da geç sayılmaz randevun biraz sabırsızız hemen görelim istiyoruz ama gayet normal süre inşallah keseyi de kalp atışını da sağlıklı bir şekilde duyarız

Hayırlı olsun canım sağlıkla bebeğini kucağına al bugun bebeğin 4 hafta 6 günlük oluyor sanırım

Benim negatif oldu sonucum. Pozitif gören arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla alın bebeklerinizi kucaklarınıza.
pes etmek yok yol arkadaşımızsın sen de hepimizin zamanı var hayırlısı böyleymiş şu an hepimiz zorlu bir imtihandan geçiyoruz rabbim sana bu zorlu yolda bol sabır, kalbine bol bol ferahlık versin allahın izniyle inanıyorum ki sen de bu zorlu yolun sonunda sevineceksin sadece birazcık daha sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…