Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Kızlar merhaba bugün 9+4 oldum. Dün akşam biraz kanamam oldu acil kadın doğum doktoruna gittim bebeği kontrol etti çok şükür bir sıkıntı çıkmadı yorulduysan ondan kaynaklı olabilir dedi ve progestan fitil verdi. Dün kanamam biraz fazlaydı sabah kalktığımda kahverengiye dönmüştü yanlış hatırlamıyorsam kanama sorunu yaşayan arkadaşlar vardı. Süreç nasıl işledi biraz korkuyorum beni bilgilendirebilir misiniz

Gebelikte farklı bir sıkıntı yaşamadınız değil mi ? Rabbim kimseye yaşatmasın herkesin sağlıkla çocuğunu kucağına almayı nasip çok korktuk ya
çok şükür şu anlık bir problemim yok 18 temmuzda tekrar kontrolğm var inşallal böyle sımıntısız devam eder hepimiz için de aynı şeyi diliyorum

Merhaba evet uzun süre kanama yaşayanlardan biriyim şuan 8+5 teyim. Doktor çokmyürüme demesine rağmen yürümüştüm biraz fazla öyle olmuştu. Ama eskiler daha iyi biliyor galiba annem ilk zamanlar adet günlerinde lekelenmelerin hafif kanamaların olur dedi. Daha yeni yeni bitti çok şükür. Hatta iğneyi bıraktık bu hafta. Fitile devam. Kanama alanım da yoktu çok şükür. Kahverengi lekelenme ilkinde 9 gün kadar ikincisinde 1 hafta kadar sürdü. Kramplar ağrılar vs olmadığı sürece korkmayın

Aktif kanama varken de fitili kullanmaya devam ettiniz mi?

Merhaba 7+6 da kalp atışlarını duymaya gittim iki bebişimin herşey yolunda dedi hastaneden çıktık yarım saat sonra pıhtılı çok yoğun bi kanama geldi cuma günü. Eve git dinlen iğne yap dedi ona rağmen çok yoğun devam edince acil doktora gittik çok şükür iki bebekte duruyor kanama alanı da gözükmedi. Cumartesi günü de kırmızı geldi . 2 gündür azalarak devam ediyor kahverengine döndü. İnanılmaz korktum ve stres oldum ilk gördüğümde. Hiç ağrı sancı yapmadı. Umarım geçer bir an önce hepimizin çünkü insan her gördüğünde rahatsız oluyor biraz. Kendi tüp bebek doktorumda acil doktoruda dinlen uzan bol bol su iç bu süreçte dedi. İstirahat ediyorum evde pek kalkmıyorum

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Ben de genelde çok dikkat ediyordum sadece kanamanın olduğu gün doktor kontrolüm vardı biraz fazla hareket ettim sanırım benim de çok şükür kanima alanım yoktu ama yoğun bir kan gelmişti bayağı korktum Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Size de çok geçmiş olsun bilgilendirme için teşekkür ederim. Benim de öyle oldu cuma günü doktor kontrolüm vardı hiçbir sıkıntı olmadığını ilettiler. Aynı gün akşam yoğun bir şekilde kanamam oldu. Acildeki doktor progestan fitil verdi ve aynı gün kullanmamı istedi. Şu an kanamam hafif ve kahverengi leke şeklinde fitili kullanıyorum ve bol bol istirahat ediyorum. Sağlıkla şu süreci atlatalım ve bebeği bebişlerimize kavuşalım inşallah

Amin amin.. hayırla inşallah. Baş ağrılarında başım dertte benimde.. tüp bebek sürecinde kanamalar normal. Merak etmeyin inşallah kucağımıza alırız sağlıkla..

Amin amin.. hayırla inşallah. Baş ağrılarında başım dertte benimde.. tüp bebek sürecinde kanamalar normal. Merak etmeyin inşallah kucağımıza alırız sağlıkla..
Amin . Benim de baş ağrım çok oluyordu doktor su tüketmemi söyledi günde 2:30 3 litre kadar su içiyorum baş ağrım kesildi

Çok geçmiş olsun canım , vajinal muayene yapıldı bana diyorum acaba hassastı öyle birşey mi oldu, kimse net bir açıklama yapmadı maalesef . Aynen benimde bugün iyice leke leke gelmeye başladı çok şükür . Bende istirahat halindeyim 1-2 hafta daha böyle devam edecek sanırım. İnşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Yok su ben de işe yaramıyor içiyorum içiyorum yetmiyor. Migren var normalde.
Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede baş ağrıların geçer. Benim biraz belim ağrıyor şu süreçte normal mi acaba . Bir de Progestan fitil sonrası idrara çıktığımda hafif beyaz kalıntılar geliyor sizde de oluyor mu acaba

Ben acil doktoruna gittiğimde ilk sordugu şey ağrın var mı ve Vajinal muayene mi yapıldı. Ben de Vajinal muayene yoktu yorgunluktan kaynaklanıyor olabilir dedi. Vajinal muayene sonrası da bazen kanamalar oluyormuş doktor öyle söylemişti. Ben de sürekli yatıyorum bir ay yatmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…