- 1 Haziran 2025
- 90
- 165
- 8
- 32
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #2.901
Cok sağol canim evdeyim bir sure doktor rapor yazdı 10 gün evdeyiz bebeğimle yatıp dinlenicezÇok geçmiş olsun canım. Bol bol istirahat et ve güzel şeyler düşün. Stresten uzak dur
Evet bana da kestiler onu ilerleyen zamanda devam edeceğiz dedi sonraCok şükür doktora gittik yerleşme kanaması dedi çok normal dedi bebegin sağlıklı kesende normal hersey iyi merak etme dedi kan sulandırıci kullaniyordum onları kesti diger progestan igne ve fitil estroferm devam dedi ayın 8ine randevu verdi o zman kalp atışı duyarız dedi
haftaya allahın izniyle 10+3 civarı olucam o zaman bırakıcam iğneyi ama benimi iğnem progestan dex ben tedavimde prolutex kullanmadım onun harici estrofemi daha erken bıraktırdı 7. haftamda falan sanırım ayrıca kanamanın sebebini söyledi mi tüp bebek doktorun neden kanama olmuşsun rengi kahverengiyse çok telaş yapılacak bir şey değilmiş sanırım pembe kırmızıya dönerse tekrardan doktoruna söyle tüp bebek tedavisi gördüğün yer bence daha iyi bilir gibi yapılması gerekeni için rahat etmediyse tekrardan arayıp konuş canım kanama ile hamilelik geçiren arkadaşlsr da var her hamilelik farklı ilerliyor çok strese sokmamaya çalış kendini allahın izniylr hiçbir şry olmazKızlar merhabalar sizlere bir sorum olacak 7+3 teyim doktorum prolutex iğneyi bıraktırdı ama 2gündür kanamam var farklı bir kadın doğumcuya gittim kullanman gerek bir kaç hafta daha dedi tüp bebek doktoruma tekrar yazdım kullanma diyor sizce ne yapmalıyım sizin doktorlarınız iğneyi ya da ilaçlarınızı kaçıncı haftada bıraktırdı
Merhaba canım bahçeçi de takipliyim. 9. Hafta da estrofemi kesecek 12. Haftada progesteron kalçadan vurulan iğneyi. O zamana kadar kesinlikle kullan kimseyi dinleme dedi tüp bebek doktorum. Bir de pregesteron fitil 13. Haftaya kadar kullanmamı önerdi. Kanamanın şekli doktorlar için çok önemli eğer kahverengi şeklinde ise bunun doğal olduğumj söylemişlerdi bana.Kızlar merhabalar sizlere bir sorum olacak 7+3 teyim doktorum prolutex iğneyi bıraktırdı ama 2gündür kanamam var farklı bir kadın doğumcuya gittim kullanman gerek bir kaç hafta daha dedi tüp bebek doktoruma tekrar yazdım kullanma diyor sizce ne yapmalıyım sizin doktorlarınız iğneyi ya da ilaçlarınızı kaçıncı haftada bıraktırdı
Merhaba canım çok geçmiş olsun. Benim de kanamam oldu takip doktorum ilaçları bırak dedi içime hiç sinmedi tüp benek doktorumu aradım o da 12. Haftaya kadar kullan bırakma dedi ben de ikilemde kaldım ama bırakmadım kanamadan endişe edip. Ama sana doktorun bırak dediyse bir bildiği vardır benim de kafam karışık bu konuda herkes başka bir şey diyoKızlar merhabalar sizlere bir sorum olacak 7+3 teyim doktorum prolutex iğneyi bıraktırdı ama 2gündür kanamam var farklı bir kadın doğumcuya gittim kullanman gerek bir kaç hafta daha dedi tüp bebek doktoruma tekrar yazdım kullanma diyor sizce ne yapmalıyım sizin doktorlarınız iğneyi ya da ilaçlarınızı kaçıncı haftada bıraktırdı
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için kahverengiydi kanamam kırmızıya döndü ama sonra tekrar kahverengi oldu iğneyi ısrarla kes diyor tüp bebek doktorum hiçbir şey anlamadımhaftaya allahın izniyle 10+3 civarı olucam o zaman bırakıcam iğneyi ama benimi iğnem progestan dex ben tedavimde prolutex kullanmadım onun harici estrofemi daha erken bıraktırdı 7. haftamda falan sanırım ayrıca kanamanın sebebini söyledi mi tüp bebek doktorun neden kanama olmuşsun rengi kahverengiyse çok telaş yapılacak bir şey değilmiş sanırım pembe kırmızıya dönerse tekrardan doktoruna söyle tüp bebek tedavisi gördüğün yer bence daha iyi bilir gibi yapılması gerekeni için rahat etmediyse tekrardan arayıp konuş canım kanama ile hamilelik geçiren arkadaşlsr da var her hamilelik farklı ilerliyor çok strese sokmamaya çalış kendini allahın izniylr hiçbir şry olmaz
Sizin doktorunuz evet uzun haftalar kesmeni istememiş valla kime neye inanacağımı şaşırdım artık endişe ediyorumMerhaba canım bahçeçi de takipliyim. 9. Hafta da estrofemi kesecek 12. Haftada progesteron kalçadan vurulan iğneyi. O zamana kadar kesinlikle kullan kimseyi dinleme dedi tüp bebek doktorum. Bir de pregesteron fitil 13. Haftaya kadar kullanmamı önerdi. Kanamanın şekli doktorlar için çok önemli eğer kahverengi şeklinde ise bunun doğal olduğumj söylemişlerdi bana.
Tam olarak öyle herkes bir şey diyor aklım çok karıştıMerhaba canım çok geçmiş olsun. Benim de kanamam oldu takip doktorum ilaçları bırak dedi içime hiç sinmedi tüp benek doktorumu aradım o da 12. Haftaya kadar kullan bırakma dedi ben de ikilemde kaldım ama bırakmadım kanamadan endişe edip. Ama sana doktorun bırak dediyse bir bildiği vardır benim de kafam karışık bu konuda herkes başka bir şey diyo
Canım sadece tüp bebek doktorunu dinle. Çünkü tüp bebek ve normal kadın doğum farklı. Hatta şöyle söyleyeyim iğne ile ilgili bir sorun yaşamıştım tanıdığım vardı normal kadın doğumcu. İlaçlarını bilmiyorum kendi doktoruna sor demişti. Ve benim uzun süreler lekelenme kanama vs oldu şuan 7+3 teyim. Sadece kan sulandırıcıyı kesti. Diğerleri devam. Hatta sonra ki randevuda bir kontrol edelim tekrar başlayacağız dediTeşekkür ederim verdiğin bilgiler için kahverengiydi kanamam kırmızıya döndü ama sonra tekrar kahverengi oldu iğneyi ısrarla kes diyor tüp bebek doktorum hiçbir şey anlamadım
Kantaron yağı sür canım benimde mosmor oldu hatta kontrole gidince gördü hemşire o önerdi biraz rahatladımBenim enox kan sulandırıcıdan dolayı göbeğim mor mor. Bazen önceden yapılmış yere denk getirirsem iğneyi tık diye ses geliyor resmen zor giriyor derime. Doğuma kadar yer kalmıycak nasıl yapıcam bilmiyorum. Koldan da yapmak istemiyorum mor mor sert sert kalıyor çünküü
Aa sağol canım doğru söylüyorsun iyi grlir süreyim bariiKantaron yağı sür canım benimde mosmor oldu hatta kontrole gidince gördü hemşire o önerdi biraz rahatladım
Ben progestan fitil kullandığımda oluyor canım. İlaçtan sonraki zamanda da kokusuz sarı gibi beyaz bir akıntı var.şeffaf işte progestanı koyunca oluyor gece yatarken. Sanki altıma kaçırıyorum gibi oluyorMerhaba kızlar yardıma ihtiyacım var 8+4 teyim ara sıra su gibi akıntılarım geliyor şeffaf ve kokusuz daha önce doktora sorduğumda bir süre olabilir demişti. Sizde de oluyor mu bu şekilde akıntı
Bilgi için teşekkür ederim canımBen progestan fitil kullandığımda oluyor canım. İlaçtan sonraki zamanda da kokusuz sarı gibi beyaz bir akıntı var.şeffaf işte progestanı koyunca oluyor gece yatarken. Sanki altıma kaçırıyorum gibi oluyor
Canım bende bahçecide takipteydim cuma artık kadın doğum doktoruma gideceğim. Tüp bebek doktorum 8+ 2 de vitamin hariç tüm ilaçlarımı kesti. Dediğin gibi herkesin tedavi süreci farklı her zaman doktoru dinlemek gerekiyorMerhaba canım bahçeçi de takipliyim. 9. Hafta da estrofemi kesecek 12. Haftada progesteron kalçadan vurulan iğneyi. O zamana kadar kesinlikle kullan kimseyi dinleme dedi tüp bebek doktorum. Bir de pregesteron fitil 13. Haftaya kadar kullanmamı önerdi. Kanamanın şekli doktorlar için çok önemli eğer kahverengi şeklinde ise bunun doğal olduğumj söylemişlerdi bana.
Cok sağol canim evet bende de oluyor bugünde az kahverengi lekelenmem oldu ama doktorum normal demişti sakin olmaya calisiyorum.dualar ediyorum hepimize sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımızaEvet bana da kestiler onu ilerleyen zamanda devam edeceğiz dedi sonraçok şükür bak stres olma bir arkadaşta yazdı ya tüp bebekte oluyor kanamalar. Rahimle o kadar uğraşılıyor bebek tutunca da orada yeni bir yerleşim başlıyor e adet olmadığımız için atamıyoruz böyle böyle gidiyor. Hala arada benim kıldan biraz kalın uzun kahve lekeler geliyor mesela. Fazla progestan da buna sebep oluyormuş. Bebeklerimiz bizimle korkmayalım inşallah bol bol dua ya hafız ya Allah çekelim Allah bebeklerimizi korusun. El Mübdi çekelim kendi korkularımızdan kurtulalım
Evet doktorum bana dinlen dışarı çok çıkma yürüme fazla demesine rağmen hava güzel diye dışarı çıktık çok değil iki mağaza baktık alt tarafı eve geldim yine lekelrnmeCok sağol canim evet bende de oluyor bugünde az kahverengi lekelenmem oldu ama doktorum normal demişti sakin olmaya calisiyorum.dualar ediyorum hepimize sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza
Canim.bende çalışıyordum doktor evde yat dinlen dedi rapor yazdı evde bile dikkat ediyorum yatmak lazm tabi anneler olarak sabrı öğreniyoruzEvet doktorum bana dinlen dışarı çok çıkma yürüme fazla demesine rağmen hava güzel diye dışarı çıktık çok değil iki mağaza baktık alt tarafı eve geldim yine lekelrnmedoktordan doktora çıkacağım artık tamam dedim yatıyorum yine sakin olmak lazım
Evet öyle oluyor gerçekten.. Allah hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...Canim.bende çalışıyordum doktor evde yat dinlen dedi rapor yazdı evde bile dikkat ediyorum yatmak lazm tabi anneler olarak sabrı öğreniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?