- 17 Mart 2023
- 671
- 939
- 33
- 31
- Konu Sahibi gezegendeki FS
Yaaa hadi güzel haberler alalım lütfen.Allah yar ve yardımcınız olsun aminKızlarrr yarın kan vericem 12 gün dua edin lütfençok heyecanlıyım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa hadi güzel haberler alalım lütfen.Allah yar ve yardımcınız olsun aminKızlarrr yarın kan vericem 12 gün dua edin lütfençok heyecanlıyım
Aynı fikirdeyim bende de belki dedim gaza getiren biri olurBen evde test yapmaya korkuyorum.Çok okudum testlerin yanlış sonuçlar da verdiğini.Hani diyelim olur da negatif verirse öyle olmadığı halde olumsuz yüklemek istemiyorum bünyeme.24ü test günüm ama 20 sinde veririm diyorum kanıAma merakta ediyorum.Ama olumsuz bünyeye bişey yüklemek daha sakıncalı gibi
![]()
Erken gebelik testi daha net.Kasetin de daha ney çıkmaması zaten normal.Tebrik ederimiyi akşamlar arkadaşlar 9 mayıs da 2 tane 6.gün embriyo transferim gerçekleşti doktorum 21 mayısa kan testi tarihini verdi ama ben bugün dayanamadım transferimin 7. gününde evde 2 farklı markadan gebelik testi yaptım böyle bir sonuç çıktı sizce bu nedir bu 5. denemem ve daha önce pozitifi göremedim maalesef pozitif görsem de tamamen mutlu olamıyorum endişelerim var sonucum aşağıda ve son olarak bu yolda yürüyen tüm anne adaylarımıza kolaylıklar diliyorum rabbimden hepimiz için hayırlısını diliyorum inşallah bu yolda ilerlerken her şey gönlümüzce olur hepimiz güçlü olalımm
Ahhahaha ben 4 günü satıp kan testini erken yapacak oluyorum utanmadan 3.gün embriyosuylaAynı fikirdeyim bende de belki dedim gaza getiren biri olurbenimde 22 si kan verin dediler 21 i mi gitsem diyorum test vermeye ilk deneme olduğu için tecrübe sıfır
![]()
Kan için değil canım erken gebelik testi için gaz istedim benAhhahaha ben 4 günü satıp kan testini erken yapacak oluyorum utanmadan 3.gün embriyosuylasenin 6.gün müş bi de daha gaz istiyorsun bir gün erken kana gitmek için
ben olsam giderdim. 19 mayıs tatil 20si sabah erkenden kalkar giderdim
![]()
birisi freely ötekisi de IND ultra erken kalem tipi gebelik testi ve çook teşekkür ederim umarım kan testimde de mutlu haberler alırım gebelik testleri maalesef yanıltabiliyor en doğru sonuç kan testinde çıkıyorErken gebelik testi daha net.Kasetin de daha ney çıkmaması zaten normal.Tebrik ederimTestlerin markaları neydi canım
6.gün embriyo transferim 7 gün önce gerçekleşti biraz dayanamadım aldığım karar da yanlıştı muhtemelen ama yaptım birinde çok silik çıktı birinde daha net ama kan testi her zaman en doğru en gerçek sonucu veriyor istersen kan testi gününü bekle canım çünkü burda okuduğum kadarıyla kendini geç gösteren bebişler de varKızlar erken gebelik testi düşünen var mı ? Yoksa test günümüzü mü bekleyelim ne düşünüyorsunuz ?
inşallahh rabbim gönlüne göre verir seni çok çok mutlu eder hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzKızlarrr yarın kan vericem 12 gün dua edin lütfençok heyecanlıyım
Ben onun gazını veremem ya.Hani testin bozuk falan olur kendini boş yere üzersin vicdanım el vermez ona ama kan başkaaaaKan için değil canım erken gebelik testi için gaz istedim ben20 si mi diyorsun kan korkutuyor ya
![]()
IND ilk kez duydum.Testlere genelde güvenmediğim için güvenilir bir de test arıyorum yani bi yandan yalan yokbirisi freely ötekisi de IND ultra erken kalem tipi gebelik testi ve çook teşekkür ederim umarım kan testimde de mutlu haberler alırım gebelik testleri maalesef yanıltabiliyor en doğru sonuç kan testinde çıkıyor
kesinlikle canım bende çizgi çıksa da kandan önce asla emin olmayacağımIND ilk kez duydum.Testlere genelde güvenmediğim için güvenilir bir de test arıyorum yani bi yandan yalan yokama evet kan.kesinlikle erken yaptırılacaksa illa kan yaptırılmalı
![]()
Progestan dex 25mg göbekten sabah akşam yapıyorum benGöbekten kan sulandırı yapıyorum. Progestanın da Göbekten yapılanı varmı acaba
Bende iğne fitil estorefem ve core aspirin vitamin bi tane daha bar adını unuttuğum devam ediyorumTransfer olan arkadaşlar süreç nasıl olacak. Ne tür ilaç verdiler. Fitil vs var mı yoksa iğneye devam mı? İğneler var ise bizler yapabiliyor muyuz?
Prolutex günlük bir adet yapıyorum bndeGöbekten kan sulandırı yapıyorum. Progestanın da Göbekten yapılanı varmı acaba
Bende vericem yarın hayırlı haberlerle gelelim inşallahKızlarrr yarın kan vericem 12 gün dua edin lütfençok heyecanlıyım
Cok teşekkür ederimBen bunları kullanmıştım transfer sonrası
O zaman nasıl alacağım verirlerseBende bunları kullandım ve devam ediyorum halen. Prednol yazılırsa size aklınızda olsun sakın ağzınızda minicik bile erimesine izin vermeyin.İğğğğrennç bi tadı var ve saatlerce gitmiyor.ne kadar su içersen iç yok yani faydası![]()
Dualarim sizinleKızlarrr yarın kan vericem 12 gün dua edin lütfençok heyecanlıyım
Çok teşekkür ederim bu fitili ben beceremiyorum hiçBende iğne fitil estorefem ve core aspirin vitamin bi tane daha bar adını unuttuğum devam ediyorum
Duam sizinle inşallah güzel haberle geleceksinizBende vericem yarın hayırlı haberlerle gelelim inşallah
Sizin yaş kaç ve kaçıncı denemeniz acaba bu? Bir de benimde 3.gün embriyosu gün gün belirtilerinizi hatırlıyor musunuz? Benim bugün transfer+4.gündü.bel ağrım var mesela benim ve kasıklarım dolu gibi bi değişik
32 yasındayım 2016 da ilk deneme de oğluma kaldım. Bu ikinci olacak inşallahSizin yaş kaç ve kaçıncı denemeniz acaba bu? Bir de benimde 3.gün embriyosu gün gün belirtilerinizi hatırlıyor musunuz? Benim bugün transfer+4.gündü.bel ağrım var mesela benim ve kasıklarım dolu gibi bi değişik
Predictor 6gün önemli testler var bu markayı bulursan al derim ve awox iyiIND ilk kez duydum.Testlere genelde güvenmediğim için güvenilir bir de test arıyorum yani bi yandan yalan yokama evet kan.kesinlikle erken yaptırılacaksa illa kan yaptırılmalı
![]()
inşallah hayırlı güzel haberler verirsin bizlereBende vericem yarın hayırlı haberlerle gelelim inşallah
Sana kendi yöntemimi söylim canım, önce parmağınla giriş yerini yokla, sonra parmak uçlarını hafif ıslat ki fitil kayganlaşsın biraz yoksa yapışıyor, sonra yerleştir ve orta parmağınla itebildiğin kadar ileri itÇok teşekkür ederim bu fitili ben beceremiyorum hiçikinci hamileliğim de vermişlerdi çok zorlamıştım
geri çıkıyordu
![]()