• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Ben evde test yapmaya korkuyorum.Çok okudum testlerin yanlış sonuçlar da verdiğini.Hani diyelim olur da negatif verirse öyle olmadığı halde olumsuz yüklemek istemiyorum bünyeme.24ü test günüm ama 20 sinde veririm diyorum kanı😅Ama merakta ediyorum.Ama olumsuz bünyeye bişey yüklemek daha sakıncalı gibi😅🤷🏻‍♀️
Aynı fikirdeyim bende de belki dedim gaza getiren biri olur 😂 benimde 22 si kan verin dediler 21 i mi gitsem diyorum test vermeye ilk deneme olduğu için tecrübe sıfır 😅

iyi akşamlar arkadaşlar 9 mayıs da 2 tane 6.gün embriyo transferim gerçekleşti doktorum 21 mayısa kan testi tarihini verdi ama ben bugün dayanamadım transferimin 7. gününde evde 2 farklı markadan gebelik testi yaptım böyle bir sonuç çıktı sizce bu nedir bu 5. denemem ve daha önce pozitifi göremedim maalesef pozitif görsem de tamamen mutlu olamıyorum endişelerim var sonucum aşağıda ve son olarak bu yolda yürüyen tüm anne adaylarımıza kolaylıklar diliyorum rabbimden hepimiz için hayırlısını diliyorum inşallah bu yolda ilerlerken her şey gönlümüzce olur hepimiz güçlü olalımm
Erken gebelik testi daha net.Kasetin de daha ney çıkmaması zaten normal.Tebrik ederim🥳Testlerin markaları neydi canım

Aynı fikirdeyim bende de belki dedim gaza getiren biri olur 😂 benimde 22 si kan verin dediler 21 i mi gitsem diyorum test vermeye ilk deneme olduğu için tecrübe sıfır 😅
Ahhahaha ben 4 günü satıp kan testini erken yapacak oluyorum utanmadan 3.gün embriyosuyla🤣 senin 6.gün müş bi de daha gaz istiyorsun bir gün erken kana gitmek için😂😂 ben olsam giderdim. 19 mayıs tatil 20si sabah erkenden kalkar giderdim😂

Ahhahaha ben 4 günü satıp kan testini erken yapacak oluyorum utanmadan 3.gün embriyosuyla🤣 senin 6.gün müş bi de daha gaz istiyorsun bir gün erken kana gitmek için😂😂 ben olsam giderdim. 19 mayıs tatil 20si sabah erkenden kalkar giderdim😂
Kan için değil canım erken gebelik testi için gaz istedim ben 😂 20 si mi diyorsun kan korkutuyor ya 🙈

Erken gebelik testi daha net.Kasetin de daha ney çıkmaması zaten normal.Tebrik ederim🥳Testlerin markaları neydi canım
birisi freely ötekisi de IND ultra erken kalem tipi gebelik testi ve çook teşekkür ederim umarım kan testimde de mutlu haberler alırım gebelik testleri maalesef yanıltabiliyor en doğru sonuç kan testinde çıkıyor

Kızlar erken gebelik testi düşünen var mı ? Yoksa test günümüzü mü bekleyelim ne düşünüyorsunuz ?
6.gün embriyo transferim 7 gün önce gerçekleşti biraz dayanamadım aldığım karar da yanlıştı muhtemelen ama yaptım birinde çok silik çıktı birinde daha net ama kan testi her zaman en doğru en gerçek sonucu veriyor istersen kan testi gününü bekle canım çünkü burda okuduğum kadarıyla kendini geç gösteren bebişler de var:KK200:

birisi freely ötekisi de IND ultra erken kalem tipi gebelik testi ve çook teşekkür ederim umarım kan testimde de mutlu haberler alırım gebelik testleri maalesef yanıltabiliyor en doğru sonuç kan testinde çıkıyor
IND ilk kez duydum.Testlere genelde güvenmediğim için güvenilir bir de test arıyorum yani bi yandan yalan yok😅🤭 ama evet kan.kesinlikle erken yaptırılacaksa illa kan yaptırılmalı🤭

Ben bunları kullanmıştım transfer sonrası
Cok teşekkür ederim 🙏🏻
Bende bunları kullandım ve devam ediyorum halen. Prednol yazılırsa size aklınızda olsun sakın ağzınızda minicik bile erimesine izin vermeyin.İğğğğrennç bi tadı var ve saatlerce gitmiyor.ne kadar su içersen iç yok yani faydası😰
O zaman nasıl alacağım verirlerse 🙄
Kızlarrr yarın kan vericem 12 gün dua edin lütfen 🥹çok heyecanlıyım
Dualarim sizinle 🤲🏻🤲🏻
Bende iğne fitil estorefem ve core aspirin vitamin bi tane daha bar adını unuttuğum devam ediyorum
Çok teşekkür ederim bu fitili ben beceremiyorum hiç 🥹 ikinci hamileliğim de vermişlerdi çok zorlamıştım🥹 geri çıkıyordu🥹
Bende vericem yarın hayırlı haberlerle gelelim inşallah
Duam sizinle inşallah güzel haberle geleceksiniz🤲🏻

Sizin yaş kaç ve kaçıncı denemeniz acaba bu? Bir de benimde 3.gün embriyosu gün gün belirtilerinizi hatırlıyor musunuz? Benim bugün transfer+4.gündü.bel ağrım var mesela benim ve kasıklarım dolu gibi bi değişik

Sizin yaş kaç ve kaçıncı denemeniz acaba bu? Bir de benimde 3.gün embriyosu gün gün belirtilerinizi hatırlıyor musunuz? Benim bugün transfer+4.gündü.bel ağrım var mesela benim ve kasıklarım dolu gibi bi değişik
32 yasındayım 2016 da ilk deneme de oğluma kaldım. Bu ikinci olacak inşallah🤲 6 7 8 9 lekelenme yasadım özellikle 6 gün baya pembe geldi aralarda adet olcakmıs gibi ağrım oluyor asırı uyku baş ağrım

Çok teşekkür ederim bu fitili ben beceremiyorum hiç 🥹 ikinci hamileliğim de vermişlerdi çok zorlamıştım🥹 geri çıkıyordu🥹
Sana kendi yöntemimi söylim canım, önce parmağınla giriş yerini yokla, sonra parmak uçlarını hafif ıslat ki fitil kayganlaşsın biraz yoksa yapışıyor, sonra yerleştir ve orta parmağınla itebildiğin kadar ileri it❤️

Back
X