• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Canım gerçekten üzüldüm☹️ ama herşey Allahtan, daha ilk denemen pes etmek yok olana kadar devam edeceğiz. Rabbim inşallah tez zamanda evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
Amin inşallah çok büyük hayal kırıklığı yaşadım sebeb bulamıyorum herşeyi olması gerektiği gibi yaptım Allah ol deyince olur inanıyorum elbetteki süreç şimdi nasıl ilerler naparız

Amin inşallah çok büyük hayal kırıklığı yaşadım sebeb bulamıyorum herşeyi olması gerektiği gibi yaptım Allah ol deyince olur inanıyorum elbetteki süreç şimdi nasıl ilerler naparız
Tamamen nasip işi işte ben bunu çok iyi anladım demekki biraz daha beklemen gerekiyor, doktorunla görüş o söyler ne yapacağını, çok zor stresli ve yorucu bir süreç ama görüyorsun işte yalnız değilsin hepimiz aynı durumdayız,

Merhaba aynı durumu bende yaşamıştım ilk denemem 4 nisanda oldu negatif sonuçlandı. Dünya başıma yıkılmış gibi olmuştum çok umutlanmıştım çünkü her şey güzeldi çünkü. Bi süre kendime gelememiştim stresten dolayı bütün umudum hayallerim paramparça olmuştu sanki. Sonra kendimi toparladım 2.denemey ama çok zor ve yıpratıcı bir süreçti. İnşallah sizde toparlanırsınız Allah güç kuvvet sabır versin. İnşallah bizde bir gün annelik duygularını yaşarız hayırlısı ile sağlıklı evlat bizede nasip olur Allah kucağımızı boş bırakmasın🤲🏼🥺

Kızlar sonuç ne ben anlamadım
IMG_7048.webp

11 gün bugün Allahım sonuna kadar gitmeyi hepimize nasip etsin 🙏
Maşallah diyelim Rabbim sağlıkla kucağınıza aldığınızın haberlerini de duyursun :) yarın veya ertesi gün testi tekrarlayın artışı kanda takip etmek istiyor çoğu doktor. doktorunuza bildirin mutlaka test sonucunuzu, sırasıyla kesesini kalp atışlarını da duyursun Rabbim. Aile huzurunuz, saadetiniz daima artarak devam etsin :)

Maşallah diyelim Rabbim sağlıkla kucağınıza aldığınızın haberlerini de duyursun :) yarın veya ertesi gün testi tekrarlayın artışı kanda takip etmek istiyor çoğu doktor. doktorunuza bildirin mutlaka test sonucunuzu, sırasıyla kesesini kalp atışlarını da duyursun Rabbim. Aile huzurunuz, saadetiniz daima artarak devam etsin :)
Çok teşekkür ederim doktorumun bilgisi var pzt tekrar kan vercem Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla ❤️

Back
X