- 12 Mayıs 2025
- 18
- 28
- 3
- 35
- Konu Sahibi gezegendeki FS
Benim negatif geldi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gerçekten üzüldümBenim negatif geldi![]()
Amin inşallah çok büyük hayal kırıklığı yaşadım sebeb bulamıyorum herşeyi olması gerektiği gibi yaptım Allah ol deyince olur inanıyorum elbetteki süreç şimdi nasıl ilerler naparızCanım gerçekten üzüldümama herşey Allahtan, daha ilk denemen pes etmek yok olana kadar devam edeceğiz. Rabbim inşallah tez zamanda evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin
![]()
Tamamen nasip işi işte ben bunu çok iyi anladım demekki biraz daha beklemen gerekiyor, doktorunla görüş o söyler ne yapacağını, çok zor stresli ve yorucu bir süreç ama görüyorsun işte yalnız değilsin hepimiz aynı durumdayız,Amin inşallah çok büyük hayal kırıklığı yaşadım sebeb bulamıyorum herşeyi olması gerektiği gibi yaptım Allah ol deyince olur inanıyorum elbetteki süreç şimdi nasıl ilerler naparız
Merhaba aynı durumu bende yaşamıştım ilk denemem 4 nisanda oldu negatif sonuçlandı. Dünya başıma yıkılmış gibi olmuştum çok umutlanmıştım çünkü her şey güzeldi çünkü. Bi süre kendime gelememiştim stresten dolayı bütün umudum hayallerim paramparça olmuştu sanki. Sonra kendimi toparladım 2.denemey ama çok zor ve yıpratıcı bir süreçti. İnşallah sizde toparlanırsınız Allah güç kuvvet sabır versin. İnşallah bizde bir gün annelik duygularını yaşarız hayırlısı ile sağlıklı evlat bizede nasip olur Allah kucağımızı boş bırakmasınAmin inşallah çok büyük hayal kırıklığı yaşadım sebeb bulamıyorum herşeyi olması gerektiği gibi yaptım Allah ol deyince olur inanıyorum elbetteki süreç şimdi nasıl ilerler naparız
Üzülme dicem ama fayda etmeyecek hayırlısı böyledir belkideBenim negatif geldi![]()
İnşallah hayırlısı ile pozitif sonucu alırsınız kendinizi strese sokmayın belki bebeğiniz size sımsıkı tutunmuşturBen sanırım kan vermicem çok korkuyorum negatif görürüm diye![]()
Hayırlısı olsun elbet daha iyi bir zamanda gelecektir. Dondurulmuş embriyolarınız varsa dinlendikten sonra yine denenersiniz. Söylemek kolay biliyorum ama bu destek bile insana çok iyi geliyor.Benim negatif geldi![]()
Allahım inşallah bekleyen herkes muradına erdirsinİnşallah hayırlısı ile pozitif sonucu alırsınız kendinizi strese sokmayın belki bebeğiniz size sımsıkı tutunmuştur
Gününüz ne zamandı erken mi test yaptırdınız?Hepinize teşekkür ederim allahım hepimize sevinçler yaşatsın inşallahhala kendimde değilim 19 unda tekrar vericez test ama tabiki yok
Kaçıncı gününüzdü bügün?Kızlar sonuç ne ben anlamadım Eki Görüntüle 3592892
Pozitif hayırlı olsun, saglicakla kucağınıza alın inşallah. Bende şuan test günü bekliyorum. Transfer dahil kaçıncı gün test yaptınız?Kızlar sonuç ne ben anlamadım Eki Görüntüle 3592892
Kaçıncı gününüzKızlar sonuç ne ben anlamadım Eki Görüntüle 3592892
11 sanırım 6 Mayıs ta yapıldı transfer 3. Gün embriyosuKaçıncı gününüzdü bügün?
11 gün bugün Allahım sonuna kadar gitmeyi hepimize nasip etsinPozitif hayırlı olsun, saglicakla kucağınıza alın inşallah. Bende şuan test günü bekliyorum. Transfer dahil kaçıncı gün test yaptınız?
Maşallah diyelim Rabbim sağlıkla kucağınıza aldığınızın haberlerini de duyursun :) yarın veya ertesi gün testi tekrarlayın artışı kanda takip etmek istiyor çoğu doktor. doktorunuza bildirin mutlaka test sonucunuzu, sırasıyla kesesini kalp atışlarını da duyursun Rabbim. Aile huzurunuz, saadetiniz daima artarak devam etsin :)11 gün bugün Allahım sonuna kadar gitmeyi hepimize nasip etsin![]()
Çok teşekkür ederim doktorumun bilgisi var pzt tekrar kan vercem Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısıylaMaşallah diyelim Rabbim sağlıkla kucağınıza aldığınızın haberlerini de duyursun :) yarın veya ertesi gün testi tekrarlayın artışı kanda takip etmek istiyor çoğu doktor. doktorunuza bildirin mutlaka test sonucunuzu, sırasıyla kesesini kalp atışlarını da duyursun Rabbim. Aile huzurunuz, saadetiniz daima artarak devam etsin :)