• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

32 yasındayım 2016 da ilk deneme de oğluma kaldım. Bu ikinci olacak inşallah🤲 6 7 8 9 lekelenme yasadım özellikle 6 gün baya pembe geldi aralarda adet olcakmıs gibi ağrım oluyor asırı uyku baş ağrım
Yaa ne güzel maşallah hep ilk denemenizde tutmuş bebekleriniz😍🧿darısı bizlere🙏🏼

Merhaba ikimizinde test günümüze daha var ama merak ettim belirtiniz varmı 😊
Selam,Belirti ilaçlardan mı yoksa gebelik mi oluşuyor bilmiyorum ama uyku hali var hep,bel ağrım var 3 gündür,ve kasıklarımda bi his var,ağrı gibi,doluluk gibi.Arada minik bir baş ağrısı ama çok değil.benim daha pazartesi günü transferim oldu 3.gğn embriyosu.Yapay zekaya sordum gün gün neler olacak diye.Dün bugün ve yarın tutunma gerçekleşecekmiş.Daha betahcg salgılaması için erkenmiş.Tutunma sonrası salgılanacakmış. Yani 18nde salgılanmaya başlarmış ya da 19u.20sinden sonra düşükte olsa çıkabilirmiş kanda ama çıkmayadabilirmiş.🤭

Merhaba hanımlar,
bir çok aşamadan geçip artık son aşama olan “Transfer”sürecine girdik.
Burda birbirimize fikir danışmak,tecrübelerimizi anlatmak için bir konu açtım.Sizde katılmak isterseniz tablodan birbirimizi takip edebiliriz.Umarım hepimize hem ışık yolu olur hem de umut🌸:anneadayı:
beni de ekleme şansınız var mı acaba tabloya bu 5. denemem 31 yaşındayım 6. gün çift embriyo transferi 9 mayıs transfer oldum 21 mayısta kan testi vereceğim hepimiz inşallah bebeklerimize kavuşuruz 🥰💗

Çok teşekkür ederim doktorumun bilgisi var pzt tekrar kan vercem Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla ❤️
Pazartesi %66 gibi bi değerde artması gerek yani nerden baksanız 45 gibi bir değer çıkacak.İçiniz ferah olsun. Tutmuş bebeğiniz.Gerisi her zaman allaha kalmış🌸🧿allah sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin canım 🥹🙏🏼🙏🏼🌸💝

beni de ekleme şansınız var mı acaba tabloya bu 5. denemem 31 yaşındayım 6. gün çift embriyo transferi 9 mayıs transfer oldum 21 mayısta kan testi vereceğim hepimiz inşallah bebeklerimize kavuşuruz 🥰💗
Tabiki aramıza hoşgeldiniz.Güzel haberler almak nasip olsun inşallah amin🌸🙏🏼

Selam,Belirti ilaçlardan mı yoksa gebelik mi oluşuyor bilmiyorum ama uyku hali var hep,bel ağrım var 3 gündür,ve kasıklarımda bi his var,ağrı gibi,doluluk gibi.Arada minik bir baş ağrısı ama çok değil.benim daha pazartesi günü transferim oldu 3.gğn embriyosu.Yapay zekaya sordum gün gün neler olacak diye.Dün bugün ve yarın tutunma gerçekleşecekmiş.Daha betahcg salgılaması için erkenmiş.Tutunma sonrası salgılanacakmış. Yani 18nde salgılanmaya başlarmış ya da 19u.20sinden sonra düşükte olsa çıkabilirmiş kanda ama çıkmayadabilirmiş.🤭
İlk transferde bendede uyku hali vardı sanirım iğnelerden dolayı oluyomuş progesteron değeri kanda yükseldiği için bendede suan için pek bir belirti yok bakalım merakla bekliyorum inşallah ikimizinkide pozitif çıkar amin 🤲🤩

İlk transferde bendede uyku hali vardı sanirım iğnelerden dolayı oluyomuş progesteron değeri kanda yükseldiği için bendede suan için pek bir belirti yok bakalım merakla bekliyorum inşallah ikimizinkide pozitif çıkar amin 🤲🤩
Ağzın bal yesin canım💝kasıkta kıpırtılanma gibi ağrı gibi batma gibi şeyler de mi yok?
Senin kaçıncı deneme ve yaş kaçtı? Daha önce sordum mu hatırlamıyorum 🤭 tabloda yazmamışım😅

Yalnız progestan 50 mg kalçadan vurulacak şekilde verdiler. Onun hakkında hiç iyi şeyler okumadım🤣 çok ağrı yapıyormuş sizler göbekten mi kalçadan mı kullanıyorsunuz
Bende kalçadan yaptırıyorum canı tatlı biri değilimdir ama yatakta sağımdan soluma dönerken bile acıdan kollarımdan destek alarak dönüyorum. Yağlı bir iğne olduğu için yakıyormuş. Ne kadar yavaş verirlerse ilacı acısı o kadar az oluyor

Bende kalçadan yaptırıyorum canı tatlı biri değilimdir ama yatakta sağımdan soluma dönerken bile acıdan kollarımdan destek alarak dönüyorum. Yağlı bir iğne olduğu için yakıyormuş. Ne kadar yavaş verirlerse ilacı acısı o kadar az oluyor
Arnica jel diye bir krem var bana gittiğim klinik önermişti, onu kullanıyorum ağrıyı azaltıyor tavsiye ederim

kızlar merhaba bende 7mayısta 5.gün embriyosu transfer oldum test günüm 19 u ama dayanamadım beta baktırdım 25 çıktı içim bir buruk daha önce anlaşılmayan bir dış gebelik öyküm var şuanda sol kaşığımda sızlama şeklinde ağrılar oluyor korkuyorum betada düşük gelince iyice panik yaptım

kızlar merhaba bende 7mayısta 5.gün embriyosu transfer oldum test günüm 19 u ama dayanamadım beta baktırdım 25 çıktı içim bir buruk daha önce anlaşılmayan bir dış gebelik öyküm var şuanda sol kaşığımda sızlama şeklinde ağrılar oluyor korkuyorum betada düşük gelince iyice panik yaptım
Selam canım. Şimdi gel hesabını yapalım.Bugün transfer+10.gün ve 25 çıkmış.2 gün sonra en az 45 olmalı sağlıklı bir gebelik olması için.yani test gününde test yapmış olsan 45-50 lerde ya da daha yüksek bir sayı ile öğrenecektin.Sakin ol.İçini ferah tut.19 mayısta tekrar baktırdığında daha anlamlı olacak.Tebrik ederim ben yine de allah tamamına da erdirsin inşallah.Boğazımızdaki şu düğümler çözülsün artık🙏🏼🌸

Selam canım. Şimdi gel hesabını yapalım.Bugün transfer+10.gün ve 25 çıkmış.2 gün sonra en az 45 olmalı sağlıklı bir gebelik olması için.yani test gününde test yapmış olsan 45-50 lerde ya da daha yüksek bir sayı ile öğrenecektin.Sakin ol.İçini ferah tut.19 mayısta tekrar baktırdığında daha anlamlı olacak.Tebrik ederim ben yine de allah tamamına da erdirsin inşallah.Boğazımızdaki şu düğümler çözülsün artık🙏🏼🌸
Aminnnn canım benim Allah razı olsun korkum tekrar dış gebelik yaşamaktan sol kasığımda Ağrı var daha doğrusu sol yan ağrısı komple bacağa vuruyor insallah yerleşme ağrısıdır

Back
X