Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Yumurta toplama aşamasında ne yenir ne yapılır hepsini ezberlemiştim. Transfer aşaması için çok bilgisizim
yumurta toplamada yaptıklarına devam et. Kuru incir, çiğ badem, fındık, siyah üzüm , kırmızı dut, pancar, elma, havuç, yumurta , avokado, ceviz, yaban mersini vs.. günlük tüketiyorum ben. Ayrıca D vitamini , Demir, Omega3, folat , B12, Magnezyum, QH günlük kullandığım takviyelere de devam ediyorum.

Maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyosuydu benm 3. Gün 8 hücreliydi bugun 8. Günüm erken gebelik testi negatif çıktı sabah. Çok umudum kalmadı
Gebelik testlerine de çok güven olmuyır ki.hemen yelkenleri suya indirmeyin.Buralarda çok hikayeler okudum.İnşallah tutunmuştur.test gününüzü bekleyin ilaçlarınızı kullanın. Ama olurda tutmamışsa ki inşallah tutar, kendinizi çok yıpratmayın.Bazı hanım arkadaşlarımızın tutunmuş ama tüplerinde gelişmişti ve tüpün birini aldıracakken 2sini aldırmak zorunda kalmıltı.bir başkası kürtaj olmak zorunda kaldı.Acılar yarıştırılmaz ama ben bu sayfada anladım ki beterin beteri var bizi de haberdar edin kan testinizden inşallah gebeyim haberinizi almak nasip olur

İnşallah canım

kızlar herkese hayırlı olsun inşallah hepimiz güzel haberler alırız
bende 7 mayısta transfer oldum progestan iğne kullanıyor musunuz beni mahvetti totom mosmor ve üzerine yattıkça acıyor estrofem ve progestan uyku hali yapıyor sizde de aynı mı ?

Pembe erken gebelik testi.diğeri normal gebelik testi.Buna takılmayın.tabiki testlere de çok güven olmuyor ama testlerin bile özellikleri farklı.Kanda çıkmış maşallah sağlıkla gelsin bebeniz.doktor kan verme demiş ama ben dayanamaz bi kez daha verirdin sağlık ocağında falan tebrik ederim yeniden

Ben pazartesi transfer olacağım cumadan beri kullanıuorum.bugünki hemşire ters yere mi vurdu nedir.10 saat falan oldu halen ağrıyor.Cuma günü iğneyi yapan hemşire yaptı mı yapmadı mı anlamamıştım bile.Zorlu bi süreç bekliyor sanırım.Bi de sürekli iğne yapacak insan bulmakta sıkıntı.ben ekstra gece 2 tane progestron fitil,sabah bir fitil kullanıyorum.ekstra başka ilaçlarımda var tabi.Benimde üzerimde halsizlik ağırlık var.Günde bi saat yürüyeyim diyorum ama çok zor kendimi sürüye sürüye çıkıyorum.Bi arkadaşım var o motive ediyor beni yoksa tek başıma asla çıkamam

çok az kalmış çok heyecanlı bende bi önceki cumadan beri kullanıyorum yapıldığını hissetmesem bile içeride topçuk topçuk kalıyor ele geliyor eve o topçuklar aşırı acıyor bana fitil vermedi doktorum onun yerine günde 1 progestan dex yapıyorum göbekten. estrofem de kullanıyorum ve hepsi birlikte inanılmaz şişkinlik yapıyor bence vücutta. transferden sonra yürümeye korkuyo insan bence sen bugün uzun uzun yürü en azından şişkinliğin daha geç olsun

Teşekkür ederim inşaallah galiba bende dayanamiycm pazartesi yine vercm

Aşırı bi sırt ağrım var ve halsizlik ikaçlardan mı bilmiyorum yarın gidip kan vericem inşallah
Siz ne yaptınız sizde durumlar nedir?
Ben yarın transfer oluyorum inşallah bi sıkıntımız olmazsa.Sizden haber bekliyorum başka test yaptınız mı inşallah güzel bir kan değeri çıkar yarın

Ben yarın transfer oluyorum inşallah bi sıkıntımız olmazsa.Sizden haber bekliyorum başka test yaptınız mı inşallah güzel bir kan değeri çıkar yarın
İnşallah Hayırlı olur Allah emeğimizi boşa çıkarmasın sağsalim ben işleriniz alında gelin ❤ başka test yapmadım yarın kan veririm diye düşündüm

Testinin son hali böyleydi işte doktorumunda dediği gibi bizim için önemli olan gebeliğin ilerlemesi onun için tam anlamıyla sevinemedim

Eklentiler

• 1000031843.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 77
Bende varım
45 yaş
1. Deneme
3. Gün embriyosu
6 Mayıs transfer oldum
17 Mayıs kan günüm

Hayırlı olsun canım sağ sağlim kucağına alırsın inşallah
ayyy hayırlı olsun ikinize de rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin benim bugün transfer +5 bende yarın test yapmayı düşünüyorum bilemedim korkuyorum ama içimde güzel bi his var adet ağrım var karnımın alt bölümünde göğüslerimde daha bi hassasiyet filan yok sizde neler vardı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…